Ford Sierra
« Re: Prevodovka znovu
Ta kostka je velika asi 6x6 cm, ve strede ma sroub. Je to mezi prevodovkou a pricnym mostem pod autem. Jestli je v *, poznas to tak, ze vlezes pod autak a rozhybes prevodovku. Jestli se prevodovka dotyka pri pohybu toho pricniku, ta guma je v p..eli. Da se to poznat i pocas jizdy, dela to neprijemny ramus. Ceny u Charouzu: silentblok prevodovky (ta kostka): 707,60,- zadni olejove tesneni (pred prirubou na kardan): 292,80,-
pryzova spojka kardanu (ta guma ktera casem praska): 2257,-, cely kardan 8235,-. -
« Re: Ozdobna lista
Do zadniho narazniku ve chromu za 350. Kupoval jsem to v Teplicich v HHTuningu, je to takova firma co prodava filtry, svice, remeny, oleje a podobny veci, neco takovyho je snad v kazdym meste. Podivali se do katalogu a za dva-tri dny to bylo na krame. -
"-- skrytý --" 19.05.03 12:44
« Re: Prevodovka znovu
Tou kvrdlajici saltpakou myslis co? Ja jsem zaznamenal dva typy kvrdlani. To prvni je, kdys drzis ruku na saltpace a pridavas ci ubiras, tak cejtim jakoby se cela prevodovka trochu houpala. Jinak ma ta saltpaka pri zarazene rychlosti sama o sobe vuli. Uz me tam ta 1 za tepla taky moc nejde. Asi pod to zkusim vlizt a zkouknout ten silentblok. -
« Re: Prevodovka znovu
Tak to jsem měl taky. Měl jsem vyžvejkanou gumovou kostku uložení převodovky tzv. domeček. Mlátilo to do výfuku a od výfuku se to přenášelo do celé kastle až z toho brněli ruce na volantě. Jinak ty šrouby jsem myslel mezi převodovkou a blokem u příruby.