Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  17:00

« Re: Inzerat

Uplne te chapu:-(
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  16:52

Kdybych měl love, tak už jsem s ním na cestě domů(možná už doma)
  • 00 Reagovat !

foto

19.05.03  15:51

« kardan a gumova spojka

Kopp pise, ze kardan a ta pryzova spojka se musej menit spolu, protoze pry jsou vyvazeny spolu. Pry neni pripustne menit pouze pryzovou spojku. Ma s tim nekdo zkusenosti?? Dik!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  15:49

« Re: Prevodovka znovu

Ta kostka je velika asi 6x6 cm, ve strede ma sroub. Je to mezi prevodovkou a pricnym mostem pod autem. Jestli je v *, poznas to tak, ze vlezes pod autak a rozhybes prevodovku. Jestli se prevodovka dotyka pri pohybu toho pricniku, ta guma je v p..eli. Da se to poznat i pocas jizdy, dela to neprijemny ramus. Ceny u Charouzu: silentblok prevodovky (ta kostka): 707,60,- zadni olejove tesneni (pred prirubou na kardan): 292,80,-
    pryzova spojka kardanu (ta guma ktera casem praska): 2257,-, cely kardan 8235,-.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  14:53

residents: Muzes prosim trochu priblizti kam ta kostka patri a jak je asi velka ? Mne tam teda radici paka kvedla slusna jednicka tam po instalaci novy spojky stejne nejde idealne, ani dvojka ne. Ostatni rychlosti v pohode.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  13:05

« Re: To Daytona

Bylo mi divný,že by 91 neměla opěrky vzadu.Jede ti ale hezky,to jo.Včera jsem leštil a brousil kanály u mé potkané hlavy.Doufám že to k něčemu bude.Konec,práce volá.Večer se všem ozvu.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  13:00

Taky jsem ho v Annonci viděl.92 by byla určitě v lepším stavu než ten můj šrot.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  12:45

« Re: Ozdobna lista

Jo ty mas 92ku, tak sorry. Ja psal o takovy ty tenky listicce-vlepovacce na starsi typ.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  12:44

« Re: Ozdobna lista

Do zadniho narazniku ve chromu za 350. Kupoval jsem to v Teplicich v HHTuningu, je to takova firma co prodava filtry, svice, remeny, oleje a podobny veci, neco takovyho je snad v kazdym meste. Podivali se do katalogu a za dva-tri dny to bylo na krame.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.05.03  12:44

Tou kvrdlajici saltpakou myslis co? Ja jsem zaznamenal dva typy kvrdlani. To prvni je, kdys drzis ruku na saltpace a pridavas ci ubiras, tak cejtim jakoby se cela prevodovka trochu houpala. Jinak ma ta saltpaka pri zarazene rychlosti sama o sobe vuli. Uz me tam ta 1 za tepla taky moc nejde. Asi pod to zkusim vlizt a zkouknout ten silentblok.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.05.03  12:34

« Re: Klima

Diky :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  12:21

« Re: CD

To jsou cca 10sec záběry stažený z polských stránek(odkaz na Richardových stránkách).Jsem připojený přes telefon tak to trvá ukrutně dlouho.Proto mám stažený jenom 3 videa(možná jenom 2).
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  12:17

« Re: Klima

Večer doma ti to napíšu.Ted v práci je málo času(divný ,co)
  • 00 Reagovat !

foto

19.05.03  11:46

« CD

fidoford: Jestli jsem to pochopil, tak máš nějaké CD se záběry Sierra Cosworth. To je ze závodů, testování, nebo reklamní záležitost? Také bych se podíval.... A zaslintal si....
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  11:35

Dik! No mne to zatim do volantu nemlati, zatim se mi jenom prevodovka mlati o ten nosnik. Zeptam se kolik to asi stoji novej u Fordu.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  11:28

« Re: Zapalovaci svicka

teepee: Opravit závit lze nejen klasickou vložkou, ale i závitovou vložkou, které se říká HELLI-COL. Pokud je (musí být!) vybavení, potom je oprava závitu minutová záležitost. Bohužel - hlava dolů (špony ve spalovacím prostoru není dobrá věc)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  11:20

Tu kostku v Elitu nekoupíš. Je to jen u Forda nebo za pár stovek na vrakáči. Že to je v hájí poznáš podle kvadlající šajtrpáky.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  11:16

Tak to jsem měl taky. Měl jsem vyžvejkanou gumovou kostku uložení převodovky tzv. domeček. Mlátilo to do výfuku a od výfuku se to přenášelo do celé kastle až z toho brněli ruce na volantě. Jinak ty šrouby jsem myslel mezi převodovkou a blokem u příruby.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  10:52

Myslel jsem ze se toho Cosika chytnes:-) Preju aby ti to vyslo, rad bych se v tom pak svezl!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  10:40

zatím jsem se tam nedovolal, už mi teče pěna od huby!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…