Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  15:07

« Re: Vibrace predek + zadek 100 - 120 km /h

Pánové,víte o tom,že existuje něco jako e-mail?Vašim dopisováním dokážete během pár minut totálně zaplnit pár stránek a ostatní co něco potřebují skončí někde vzadu a kolikrát se na jejich dotazy vůbec nedostane.Mnohem efektivnější by bylo nadhodit problém a na něj reagovat z praxe ostatních(ovšem rozumně a stručně).Už se nedivím že jsou Sierra stránky mezi prvními v návštěvnosti?!Slouží však jenom pár vyvoleným?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  14:38

« Re: Pro fidoforda podruhe

Ale jinak...zítra jedu do Sušice, v sobotu provádím přesun do Teplic, tam mám být odpoledne(ca v 17h), tak bych se třeba mrk a třeba bych ti KONEČNĚ vzal ten kus černé umělé hmoty :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  14:34

Já bych se na to klidně podíval, ale musel bys vyjet někam na kopec, abych tam dalekohledem z Prostějova dohlídl :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  12:34

Mel to byt spise vtip, nepovazuji svou odbornost na takovou, abych se vrtal v jinych autech krome vlastnich. A i tak jsou na aute mista, kterym se vyhybam a nebo na to nemam naradi.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  12:27

To neni az tak dulezity, ze cizimu :-) Hlavu bych Ti neutrhl, jde jen o to, aby s tim dotycny mel nejakou praktickou zkusenost :-) Jak se muzes docist nize, dosud jsem sve vozitko sveroval zasadne lidem, u nichz byl predpoklad nejvetsi odbornosti, a az na par vyjimek stejne nic neudelali napoprve tak, jak meli...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  12:25

Z okoli Prahy jsem, na setkani s Tebou bych se citil, na to vrtat se cizimu Fordovi v brzdach uz, bohuzel, mozna bohudik, ne :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  12:23

A pokud ne ...piink. Tak pripojit mazaci lis. Jen je pak brzdovy trmen (nize jsem cetl ze ne trmen ale brzdic) plny vazeliny.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  12:21

« Re: brzdy

U zigula v nadrzce rozhodne nic takoveho neni, Jedine prepousteci kanalky v hlavnim valci a ten rozebirat, to uz neni na to jen vybehnout pred dum a podivat se... Ani u zigula 01-03, bez posilovace.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  11:46

Jinak vyzva neplati jen pro fida, pokud jste nedko z Prahy ci okoli a citite se na to, rad prijedu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.03  11:45

« Re: Vůně benzínu

Po kompletnim vyvareni podlahy, navareni novych zadnich lemu a novych prahu, kdyz jsem dal auto dohromady, tak v nem taky citim benzin ... Kdyz zatocim doprava nebo jedu do kopce, tak to smrdi hodne, kdyz zatocim doleva, tak to prestane. Je jedno, jestli je v nadrzi pulka nebo skoro nic. Nikde nic netece... budu to muset o vikendu projit, budu natirat podlahu tlumex plastem, tak se tam hned podivam na ty trubky.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  11:43

Milda: kde to najdu ? Auto mi stoji pred domem, jsem hotov to hned vyzkouset :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  11:35

Nejsem si jist tim ze se desticka porad dotyka. Bude tam nejaka vule, uz z toho duvodu, ze dotykova plocha desticky je docela velika, a material je vic nez drazdivy, je to horsi nez smirgl. Byla by to slusna brzdici (treci) sila i pri minimalnim zatezi.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  11:22

demontáž pístku z brzdiče: do jenoho z otvorů(po odvzd., nebo po přívodní trubce) strčíš hadici komresoru.....a piink :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  11:19

Jasně. prodává se sada na jedno kolo: manžeta, vnitřní kroužek se čtvercovým profilem, manžetky na pístky, co na nich chodí plovoucí třmen a čepička odvzdušňováku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.03  11:16

Asi se daj vycistit, to jo. Ja jsem se do brzd nikdy radsi nehrabal. Ta manzeta a tesneni se daji samotny nekde koupit?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  11:14

Při pouhým dotek to tření není tak velký, navíc se kotouče za jízdy chladí - od toho jsou děravý :-))
  • 00 Reagovat !

foto

22.05.03  11:13

Pokuď pístky chodí volně, tak je tady ještě jedna možnost! U žigula se ucpával ventilek v nádržce, ten má za úkol odpouštět přebytečnou kapalinu, když se pístky vracejí do výchozí polohy. Pokud neodpustí kapalinu z trubek, pak se kapalina hromadí v trubkách a tlačí na pístek stále. Dá se to poznat povolením odvzdušňovacího šroubu (jemně). Pokud z něj (bez brždění) vytryskne pod tlakem kapalina (prskne), pak není chyba v pístkách, ale někde u nádržky a hlavního válce - viz žigul. Mně ty kotouče čekají příští týden, tak koukám, že se asi budu divit.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  11:12

To si myslim taky, podle me tam neni poloha, v niz by se vubec nedotkykaly, to neni mozny - dival jsem se na to hodne zblizka. Nicmeme mi pak vrta hlavou, jak mohou byt dobre fungujici pr. brzdy, resp. kotouce, v tom pripade vlazne po dojezdu.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  11:11

Spotreba ? Tabulkova + 0.5 - 1 litr, po Praze jezdim tak za deset, spis min, venku mezi 6.5 - 11ti, podle toho jestli jedu 90 nebo 180 :-) Ale ze by to melo jet lip, mam pocit uz delsi dobu, ostatne proto jsem taky (a kvuli tem vibracim) menil prdeni brzdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  11:10

jinak když jsem měnil př. kotouče na sirce, vyčistil jsem to, vyměnil manžety a brzdí jak oteklá
    PS: někdo psal o dotýkání desek při nebrždění - desky se dotýkají pořád, ale nesmí tlačit
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…