Ford Sierra
« Re: Vibrace predek + zadek 100 - 120 km /h
Pánové,víte o tom,že existuje něco jako e-mail?Vašim dopisováním dokážete během pár minut totálně zaplnit pár stránek a ostatní co něco potřebují skončí někde vzadu a kolikrát se na jejich dotazy vůbec nedostane.Mnohem efektivnější by bylo nadhodit problém a na něj reagovat z praxe ostatních(ovšem rozumně a stručně).Už se nedivím že jsou Sierra stránky mezi prvními v návštěvnosti?!Slouží však jenom pár vyvoleným? -
« Re: Pro fidoforda podruhe
To neni az tak dulezity, ze cizimu :-) Hlavu bych Ti neutrhl, jde jen o to, aby s tim dotycny mel nejakou praktickou zkusenost :-) Jak se muzes docist nize, dosud jsem sve vozitko sveroval zasadne lidem, u nichz byl predpoklad nejvetsi odbornosti, a az na par vyjimek stejne nic neudelali napoprve tak, jak meli... -
"-- skrytý --" 22.05.03 11:45
« Re: Vůně benzínu
Po kompletnim vyvareni podlahy, navareni novych zadnich lemu a novych prahu, kdyz jsem dal auto dohromady, tak v nem taky citim benzin ... Kdyz zatocim doprava nebo jedu do kopce, tak to smrdi hodne, kdyz zatocim doleva, tak to prestane. Je jedno, jestli je v nadrzi pulka nebo skoro nic. Nikde nic netece... budu to muset o vikendu projit, budu natirat podlahu tlumex plastem, tak se tam hned podivam na ty trubky. -
« Re: Vibrace predek + zadek 100 - 120 km /h
Nejsem si jist tim ze se desticka porad dotyka. Bude tam nejaka vule, uz z toho duvodu, ze dotykova plocha desticky je docela velika, a material je vic nez drazdivy, je to horsi nez smirgl. Byla by to slusna brzdici (treci) sila i pri minimalnim zatezi. -
« Re: brzdy
Pokuď pístky chodí volně, tak je tady ještě jedna možnost! U žigula se ucpával ventilek v nádržce, ten má za úkol odpouštět přebytečnou kapalinu, když se pístky vracejí do výchozí polohy. Pokud neodpustí kapalinu z trubek, pak se kapalina hromadí v trubkách a tlačí na pístek stále. Dá se to poznat povolením odvzdušňovacího šroubu (jemně). Pokud z něj (bez brždění) vytryskne pod tlakem kapalina (prskne), pak není chyba v pístkách, ale někde u nádržky a hlavního válce - viz žigul. Mně ty kotouče čekají příští týden, tak koukám, že se asi budu divit. -
« Re: Vibrace predek + zadek 100 - 120 km /h
To si myslim taky, podle me tam neni poloha, v niz by se vubec nedotkykaly, to neni mozny - dival jsem se na to hodne zblizka. Nicmeme mi pak vrta hlavou, jak mohou byt dobre fungujici pr. brzdy, resp. kotouce, v tom pripade vlazne po dojezdu. -
« Re: Vibrace predek + zadek 100 - 120 km /h
Spotreba ? Tabulkova + 0.5 - 1 litr, po Praze jezdim tak za deset, spis min, venku mezi 6.5 - 11ti, podle toho jestli jedu 90 nebo 180 :-) Ale ze by to melo jet lip, mam pocit uz delsi dobu, ostatne proto jsem taky (a kvuli tem vibracim) menil prdeni brzdy.