Ford Sierra
« tachometr
Jsem taky zvedavy co s tim tachometrem.:) Stare OHC mi tohle delalo take, DOHC zatim moc ne. Je to asi nemoc sierr:) Mne to delalo kdyz jsem treba vjel do nejake diry, tak otackomer i tachac se zhoupli:) Dle mne to zpusobuje opotrebena pripojka dratu k tachaci. -
« diskusni forum
No kdyby byla domena mohlo by se tam nahrat forum (nekde to mam ulozeny) a v ni jde kategorizovat, editovat prispevky apod. Vypada tak jako na [odkaz] s tim forem mam vyborne zkusenosti. Chce to domenu a prostor .. co na to rikate? Jde v nem nastavit i to ze kdyz vlozite thread a nekdo vam na nej odpovi, upozorni vas to mejlem apod. Ja mam na tom overclcockingu uz as 1400 postu (prispevku). tak co ? -
« diskusni forum + tachometr
to by me zajimalo jak dlouho se ti nacitalo 3000 prispevku :). Chtelbnych se zeptat cim muze byt to ze mi rucicka na tachometru docela rajtuje od 0 do 60 celkem dost pak jedu treba 80 rucicka na 80 pridam plyn a najeednou skoci treba az na 100 a pak se vrati na 90 ?. Je tachac v haji nebo se to treba da nejak procistit ?? dik -
« Re: diskusni forum
Já než jsem se vůbec přihlásil do této diskuse, tak jsem si stáhl celou historii příspěvků a to tak, že jsem si nechal zobrazit místo 20 všechny příspěvky (tehdy to bylo něco kolem 3000). Celou stránku jsem si uložil a pak jsem pro hledání použil buď funkci ve wordu "najít", nebo "hledat" v Notepadu. Je to snadné. -
« Re: Vibrace predek + zadek 100 - 120 km /h
Willy: Dobra, takto se je mozne dohodnout. Budu tam volny nekdy od 16:30 dal, ale moc to tam neznam, takze bychom se meli srazit nekde, kde to i kopyto pozna :-) A co se tyce toho narazniku, pokud bys si to nepamatoval presne, je to na kombi 1989, zadni, cernej, nemusi byt v laku (i bych byl radsi) a na barve prouzku nezalezi, stejne uz mam pripraveny stribrny :-) Muj telefon kdyztak je 777117702, ja Tvuj nemam. -
« Re: Vibrace predek + zadek 100 - 120 km /h
ICQ je dobrá věc pokud jsi on-line, pro tebe asi nic moc. Když si to nainstaluješ tak vidíš svoje známý kteří to taky mají a jsou momentálně on-line a můžeš s nima chatovat. Tvůj novej kompl by to jistě zvládl, ale nevím co tvůj telefonní účet:-( -
« Re: Vibrace predek + zadek 100 - 120 km /h
Tento prostor je nazvan diskuze. Uznavam, je nemile, ze tu nelze vyhledavat, technicke problemy zde nejsou cleneny do kategorii atd. To ze jsem napsal dva prispevek v osobnim netechnickem, resp. diskuznim, duchu snad neni takova tragedie. Za tragedii povazuji neselekcnost pristupu ke starsim prispevkum, nelze se tak ubranit opakovaym dotazum, protoze malokdo si diskuzi procte od zacatku do konce. Tem, kteri nemaji s cim srovnavat doporucuji: [odkaz] -
« Re: Vibrace predek + zadek 100 - 120 km /h
daytona: No nevím - na pryžové díly by žádné mazivo přijít nemělo. A když, tak speciální - neagresivní, nebo na pryž určenou pro styk s oleji a mazivy. Jinak dochází k poměrně razantnímu bobtnání a poškozování struktury. Organická rozpouštědla jsou prevít.