Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

23.05.03  09:13

« Re: tachometr

no napadlo me jestli to ma ten mechanickej nabeh jestli by to stacilo jenom promaznout, naolejovat ... ale ze by se mi chtelo sundavat pristrojovku abych zjistil ze to nikam nevede to se mi moc nechce
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.03  08:53

« tachometr

Jsem taky zvedavy co s tim tachometrem.:) Stare OHC mi tohle delalo take, DOHC zatim moc ne. Je to asi nemoc sierr:) Mne to delalo kdyz jsem treba vjel do nejake diry, tak otackomer i tachac se zhoupli:) Dle mne to zpusobuje opotrebena pripojka dratu k tachaci.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.03  08:37

« Re: diskusni forum

Na srazu si o tom hodime rec urcite!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.03  07:53

« diskusni forum

No kdyby byla domena mohlo by se tam nahrat forum (nekde to mam ulozeny) a v ni jde kategorizovat, editovat prispevky apod. Vypada tak jako na [odkaz] s tim forem mam vyborne zkusenosti. Chce to domenu a prostor .. co na to rikate? Jde v nem nastavit i to ze kdyz vlozite thread a nekdo vam na nej odpovi, upozorni vas to mejlem apod. Ja mam na tom overclcockingu uz as 1400 postu (prispevku). tak co ?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.03  07:47

« diskusni forum + tachometr

to by me zajimalo jak dlouho se ti nacitalo 3000 prispevku :). Chtelbnych se zeptat cim muze byt to ze mi rucicka na tachometru docela rajtuje od 0 do 60 celkem dost pak jedu treba 80 rucicka na 80 pridam plyn a najeednou skoci treba az na 100 a pak se vrati na 90 ?. Je tachac v haji nebo se to treba da nejak procistit ?? dik
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.03  07:42

Tak to dělám taky a aby to nebylo moc dlouhé, tak ukládám do souboru po 200 příspěvcích. Ideální by však bylo použit nějaký offline browser a stáhnout si poradnu celou.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  23:40

Já než jsem se vůbec přihlásil do této diskuse, tak jsem si stáhl celou historii příspěvků a to tak, že jsem si nechal zobrazit místo 20 všechny příspěvky (tehdy to bylo něco kolem 3000). Celou stránku jsem si uložil a pak jsem pro hledání použil buď funkci ve wordu "najít", nebo "hledat" v Notepadu. Je to snadné.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  16:58

« Re: Vibrace predek + zadek 100 - 120 km /h

už ho máš? kdyby byl v laku, tak bych ti ho nedal, sám mám na černým autě bez barvy(zatím), přední mám v barvě - ten novější typ
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  16:52

Willy: Dobra, takto se je mozne dohodnout. Budu tam volny nekdy od 16:30 dal, ale moc to tam neznam, takze bychom se meli srazit nekde, kde to i kopyto pozna :-) A co se tyce toho narazniku, pokud bys si to nepamatoval presne, je to na kombi 1989, zadni, cernej, nemusi byt v laku (i bych byl radsi) a na barve prouzku nezalezi, stejne uz mam pripraveny stribrny :-) Muj telefon kdyztak je 777117702, ja Tvuj nemam.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  16:29

NovakT: během pár dní budu mít připojení ADSL, takže snad pohoda, ne?
    J77: je tam zahájení lázeňské sezony, takže tam mám dělat večerní let a možná noční nafukování. jestli chceš, tak ti to vezmu a love mi pošleš později.
  • 00 Reagovat !

foto

22.05.03  16:22

« diskusni forum

Souhlasim s tim ze je to diskusni forum, a uz se take planuje, ze vsechny cenene rady budou archivovane na nejakem webu. Na srazu se dohodnem na domene.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  16:15

Willy: Je to neuveritelny, ale i ja budu tou dobou v Teplicich (v sobotu). Takze bychom se mozna mohli nejak domluvit. Na naraznik ovsem momentalne nemam penize a do soboty se to nezlepsi, obavam se :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  15:46

ICQ je dobrá věc pokud jsi on-line, pro tebe asi nic moc. Když si to nainstaluješ tak vidíš svoje známý kteří to taky mají a jsou momentálně on-line a můžeš s nima chatovat. Tvůj novej kompl by to jistě zvládl, ale nevím co tvůj telefonní účet:-(
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  15:27

Sorry, já průměrný uživatel, se nějak neorientuju co je to ICQ...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  15:26

Brzdovkou...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  15:25

A co takhle ICQ? Kdo ho mate, co ho sem dat?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  15:24

Z e-mailu by se toho "nevyvolení" moc nedozvěděli :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  15:23

To tusim, ta kostka pod prevodovkou se mi rozpadla take kvuli tomu, ze na ni tekl trochu olej z prevodovky. Ale pokud dobre vim, pist se musi promazat.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  15:17

Tento prostor je nazvan diskuze. Uznavam, je nemile, ze tu nelze vyhledavat, technicke problemy zde nejsou cleneny do kategorii atd. To ze jsem napsal dva prispevek v osobnim netechnickem, resp. diskuznim, duchu snad neni takova tragedie. Za tragedii povazuji neselekcnost pristupu ke starsim prispevkum, nelze se tak ubranit opakovaym dotazum, protoze malokdo si diskuzi procte od zacatku do konce. Tem, kteri nemaji s cim srovnavat doporucuji: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  15:07

daytona: No nevím - na pryžové díly by žádné mazivo přijít nemělo. A když, tak speciální - neagresivní, nebo na pryž určenou pro styk s oleji a mazivy. Jinak dochází k poměrně razantnímu bobtnání a poškozování struktury. Organická rozpouštědla jsou prevít.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…