Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

28.05.03  10:44

« Re: Dát pryč, nebo udělat průvan v peněžence ....

Daytona: At to je jak to je chci tvuj motor :o) az to bude jezdit tak jak ma, tak se vyplati ho trochu vysperkovat ...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.03  10:29

No vida, nejenom ja si to nedokazu vysvetlit, jen musim vzdy s nechuti uznat manzelcin nazor, "na co se v tom budes vrtat, vzdyt to jede". Na otazku co se stane, kdyz tam ty svicky nevymenis, uz zname odpoved vsichni... I ja mam auto jako svoji hracku, jinak bych sem nelezl a nepsal, ale jak uz to v zivote byva, pro samou praci na hrani nezbyva cas a penize jsou potreba na jine veci nez na hrani. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.03  10:24

Ja Ti to take nevysvetlim. Nemuzu za to, proste to delam. Nekdo vnima auto jen jako dopravni prostredek, a nekdo i jako svoji hracku.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.03  10:05

Daytona: a vysvetlis mi k cemu je to dobre, mit auto "vysperkovane"? Taky bych ho takove chtel, ale nemam na to cas, penize a bohuzel to nema, kdyz se zamyslim racionalne, smysl. :-( A jen to clovek vic mrzi, kdyz se na tom neco nedari.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.03  09:02

Nikdy jsem se srotem nejezdil. Auto, ktere spolehlive ujede 600 km v lete, v zime, bez nejmensi chyby, nemuze byt srot. To, ze jsem ten motor vysperkoval do detailu, jsem delal z radosti, je to proste muj pristup k autu. Kazde moje auto bylo, je a bude ciste zvenku i zevnitr a bude jezdit na 100%.
    Nemohl bych jezdit s autem, ktere ma zaolejovanej motor, spinave koberce a sedacky.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.03  08:59

« Re: Vůně benzínu

:) f poho, už začínam bejt klidnější. Stejně to rači vokouknu. Dix
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.03  22:00

Teepee: ja se vrtam jen kdyz je to potreba a to bohuzel ted potreba je ale vybirat si jestli investovat do motoru nebo koupit jinej "srot" o kterym vubec nevis co mu je i kdyz na prvni pohled vypada skvostne a jak to puvodni majitel zakamufloval - je to preci jen na uvazenou a zvlaste pokud jses s tim autem srostlej a vis co ma za sve nemoci.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.03  21:30

« Re: Prepinac vetraku

Pocket: alespon zvedej telefony když chceš větrat a svítit :o) muj tel je 603257000 a jsem z Prahy
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.03  21:07

To muze jeste nejakej cas smrdet, nez to vycichne. Mel jsem na predsle Sirce v horni casti nadrze diru, jednou jsem vzal plnou, trochu mi ucintlo, a pachlo to v aute dobre ctrnact dni, i kdyz byl benzin uz davno nekde na deseti litrech...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.03  17:54

Tak prolinala jedna trubka v levem prednim podbehu, tak jsem nakoupil nove hadicky, udelali jsme s bratrem komplet nove trubky, raduju se jak blazen, ze uz je to vsechno nove a ono to smrdi dal ... - podezrivam nadrz, ale po tech trech nedelich vyvarovani a podobnych veci se mi do toho opravdu nechce ... Jinak vcera jsem prosel emisema a technickou :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.03  16:34

vyborne odkud jsi? muj tel je pripadne 724060443 dik
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.03  15:09

mam jeden funkcni navic ....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.03  15:06

« Re: Radicka

Staci povolit ten stahovaci pasek, kterym je utazenej ten vak kolem ty radicky a nemusis nic rozdelavat.
  • 00 Reagovat !

foto

27.05.03  14:31

« Radicka

Jo jeste me napadlo, aby teda rec nestala, poradte mi prosim jak mam rozmontovat radicku. Potrebuju vymenit ten kozenej vak a nemuzu to rozmontovat. dikes
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.03  14:22

no a nemate nekdo navic z nakyho vraku ?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.03  13:58

Cistil jsem to tak, ze puvodni kus jsem hodil do popelnice a novy lehce vystrikal kontaktolem a nechal vyschnout. Na tom se asi nic lepsiho neda vymyslet :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.03  12:14

« Re: Snimac na nahonu tachometru

Taxametr? Ale na 95% nemelo me auto nic spolecneho s Taxi sluzbou. Nebo je snad taxametr jeste neco jineho? Stale nejak nechapu.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.03  11:51

Mne taky sejmula holka na krizovatce. Mela jedine stesti, ze byla mlada a hezka:) Jo, a ze se mi zlomila ruka:) Ale ja si nemuzu pomoct, moje nove auto miluju take:))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.03  11:09

no nevim, mam tisicihran a nerekl bych ze mam vyjimku. To je fuk. Jinak jak teepee rika, taky uz jsem trosicku vylecenej se sperkovanim autika, traveni veskereho casu s kazdou skrvnkou rezu, kazdym skrabancem aby se autiko libilo. Pak me sestrelila jedna baba na krizovatce a auto slo na vrakac. Koupil jsem si jinou Sierru a taky ji mam moc rad. Jenom uz se nezabyvam takovyma vecma jako u te predesle protoze nikdy nevis jestli rano vstanu a auto na parkovisti jeste bude, nebo ze me zase nekdo sejme.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.03  11:05

Mozna o mem pristupu k autum prozradi vice tahle stranka: [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…