Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Dát pryč, nebo udělat průvan v peněžence ....
No vida, nejenom ja si to nedokazu vysvetlit, jen musim vzdy s nechuti uznat manzelcin nazor, "na co se v tom budes vrtat, vzdyt to jede". Na otazku co se stane, kdyz tam ty svicky nevymenis, uz zname odpoved vsichni... I ja mam auto jako svoji hracku, jinak bych sem nelezl a nepsal, ale jak uz to v zivote byva, pro samou praci na hrani nezbyva cas a penize jsou potreba na jine veci nez na hrani. :-))) -
Daytona: a vysvetlis mi k cemu je to dobre, mit auto "vysperkovane"? Taky bych ho takove chtel, ale nemam na to cas, penize a bohuzel to nema, kdyz se zamyslim racionalne, smysl. :-( A jen to clovek vic mrzi, kdyz se na tom neco nedari. -
Nikdy jsem se srotem nejezdil. Auto, ktere spolehlive ujede 600 km v lete, v zime, bez nejmensi chyby, nemuze byt srot. To, ze jsem ten motor vysperkoval do detailu, jsem delal z radosti, je to proste muj pristup k autu. Kazde moje auto bylo, je a bude ciste zvenku i zevnitr a bude jezdit na 100%.
Nemohl bych jezdit s autem, ktere ma zaolejovanej motor, spinave koberce a sedacky. -
Teepee: ja se vrtam jen kdyz je to potreba a to bohuzel ted potreba je ale vybirat si jestli investovat do motoru nebo koupit jinej "srot" o kterym vubec nevis co mu je i kdyz na prvni pohled vypada skvostne a jak to puvodni majitel zakamufloval - je to preci jen na uvazenou a zvlaste pokud jses s tim autem srostlej a vis co ma za sve nemoci. -
"-- skrytý --" 27.05.03 17:54
« Re: Vůně benzínu
Tak prolinala jedna trubka v levem prednim podbehu, tak jsem nakoupil nove hadicky, udelali jsme s bratrem komplet nove trubky, raduju se jak blazen, ze uz je to vsechno nove a ono to smrdi dal ... - podezrivam nadrz, ale po tech trech nedelich vyvarovani a podobnych veci se mi do toho opravdu nechce ... Jinak vcera jsem prosel emisema a technickou :-)) -
no nevim, mam tisicihran a nerekl bych ze mam vyjimku. To je fuk. Jinak jak teepee rika, taky uz jsem trosicku vylecenej se sperkovanim autika, traveni veskereho casu s kazdou skrvnkou rezu, kazdym skrabancem aby se autiko libilo. Pak me sestrelila jedna baba na krizovatce a auto slo na vrakac. Koupil jsem si jinou Sierru a taky ji mam moc rad. Jenom uz se nezabyvam takovyma vecma jako u te predesle protoze nikdy nevis jestli rano vstanu a auto na parkovisti jeste bude, nebo ze me zase nekdo sejme.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!