Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  07:34

« Re: Lakovani

no jo .. jenze to je takovej vselijakej divnej kus plastu. Do srazu se na to vykaslu a pak se na to muzeme mrknout tam.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  07:33

« Re: Sraz

Jinak s ohromnou radosti mohu oznamit ze scela stoprocentne dorazim na sraz. Napadlo me ale, pokud pojede nekdo z Prahy ze bychom mohli jet spolecne. Uz se tesim. Musim ji ale vypulirovat aby nedelala ostudu, doufam ze vse plati. Mejste se panove.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  07:32

« Re: Dalkova svetla

cau .. hele vis co me napadlo ... co takhle pojistkova skrin ??
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.03  20:59

« Re: Karosérie

Gratuluju, u Tebe bude v dobych rukou. Lozisko uz je na sklade, vyjde na 750.- Kc vc. DPH. Cekal jsem min, ale jde to.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.03  20:58

Uvidime, do elektriky se nerad poustim. A abych zas nebyl za moto-hypochondra :-) poznamenam jen, ze kdyz jsem auto obdrzel z Rakous, nefungovalo stahovani el. oken, nesvitila zadni svetla, taktez palubka a lampicka v interieru, dokonce prihradka spolujezdce, nefungoval zapalovac, byl spaleny motorek zadniho sterace a za mesic odesla ridici jednotka + dosud to obcas jiskri zpod palubky, takze na elektrice toho bylo (je) opravdu dost :-)
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.03  20:44

« Karosérie

Tak nová(jiná)karosérie na cosího je doma.Barva stříbrná,rv 92.Původní motor exot 1,8 benzín,těch moc nejezdí.Moc pěkná akorát pravé zadní dveře jsou odřené.O víkendu ji umeju a navoskuji,tak určitě nějaké škrábance vylezou.Pokud si Daytona neveme interiér,byl by na prodej(sedačky 4x,dveřní tapecírunk,palubku nedám).
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.03  20:37

« Re: Lakovani

Broušení toho plastu podle mě určitě.Ty plasty mají povrch hladký a jsou určitě povrchově něčím natřeny(proti oxidaci).Nejsem lakýrník tak nemám s lakování zkušenosti.Co jsem se bavil s lidmi,tak při lakování plastů se nejdřív lakují plničem na plasty a pak barvou.Jáosobně bych to vyndal,co nejlépe zdrsnil(na matnou barvu) stříkl základem a pak barvou tak 2-3 vrstvy.To víčko nevím,zkusím ho urvat z cosího.Natrénuju to a dám vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.03  19:13

Chce to vidět, vzít schemátka, voltmetříček, a hrát si, a hrát si...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.03  18:14

Nicmene jsem ucinil jeden zajimavy a mily poznatek, protoze se mi elektrika v mem voze celkove nezda, vymenil jsem i rele "D", u nejz je uvedeno pouze "rizeni motoru" a jeho chod se o neco zlepsil, zejmena pri pousteni plynu (uz temer neskubne), rozjezdech a volnobehu.
    Zajimalo by me ale, k cemu presne je rele "B" (pomocne rele svetel nebo koncove mlhovky), ktere jsem u vetsiny Sierr videl, nicmen v te me schazi (kontakty tam jsou, rele nikoliv).
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.03  16:55

Tak relatka jsou vymenena, i ta, ktera se toho mohla tykat jen vzdalene (parkovaci i potkavaci sveta), dokonce i packa vymenena, ale porad nic. Netusite nekdo, cim by to mohlo byt ? Jinak co se nesviticich hodin tyka, pojistky jsou vsechny OK a taktez to nic neresi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.03  11:21

« Re: Vůně benzínu

No jo, ale ja kdyz jedu treba rano do prace (3km), tak to zacne smrdet az v posledni tezkej pravej zatacce, jinak ne. Takze to neni takove to smrdeni porad, ale zatocim do prava a smrdi, jedu rovne nebo doleva, prestane smrdet ... To uz jsem tam bral i pres pulku nadrze a stejne - fakt divny, te demontazi nadrzi se zase asi neobejdu, ale jsou tam nove srouby, tak snad to pujde dobre :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.03  10:03

Jeste dotaz, chovalo by se to takhle s temi dalkaci, kdyby tam to rele (napr.) uplne chybelo ? Jen teoreticka otazka.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.03  10:02

Tusil jsem, ze hledam spravne :-) Nevis, ktera pojistka patri k tem hodinam ? Zarovka je tam nova, to bylo prvni, co jsem zkousel. A promin za ten nerealizovany sraz, jsem dement.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.03  09:48

Zhasnutí všech světel - kromě obrysových - při přepnutí na dálková....před pár lety se mi to stalo v lese před přejezdem(esíčkovým) - fakt super...........relé!!! hodiny - žárovka, nebo pojistky
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.03  00:00

« Dalkova svetla

Tak jsem tu zas s nestandardnim problemem, kdysi jsem tu lomil rukama nad obcasnym jiskrenim od mist, kde se nachazi ridici jednotka, byla tam mys, jenze ani po detailni prohlidce kabelu jsem nezjistil zadne poruseni. Pojal jsem tedy podezreni na relatka v pojistokve skrini, a zda se, ze pravem.
    Dnes si tak vecer jedu domu, chci zdalky bliknout dalkovyma do neprehledne krizovatky, aby ridici jedouci z vedlejsich zbystrili, jenze ouha, dalkova svetla nestviti. Zkusim je tedy zapnout, a vysledek ? Svetla zhasnou uplne. Problem se tyka obou svetel, coz vylucuje zarovky. Hledam v relatkach (ci pojistce) spravne ? Kdyby to byl spinac v pacce, urcite by fungovala alespon jedna poloha (bliknuti nebo trvale zapnuti).
    Druha vec, drive mi obcas nesvitily hodiny (jejich podsviceni, pri zapnutych svetlech), nyni uz nesviti vubec. Zase mam koukat po pojistkach ?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.03  15:35

« Re: Dát pryč, nebo udělat průvan v peněžence ....

2Pocket> jo dorazil / jses silenec
  • 00 Reagovat !

foto

28.05.03  12:47

« Drnčení

Ještě na jednu věc sem si vzpomněl v souvislosti s tou palubkou. Jedná se o drnčení neboli přenos vibrací do interiéru. Je to hrozný namísto tichýho tupýho klepání (to aby člověk vůbec věděl, že jede po nerovnosti) randál a drnčení, jako když mi kope do auta stádo splašenejch volů, až mam chvílema pocit, že mi celá palubovka skočí do klína. Dá se do celý nějak utáhnout? (vim je to blbá otázka :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.03  12:46

« Re: Palubka

no ja to resim tak ze ji pravidelne udrzuji cocpit sprejem a pres cele leto mam ze vnitr na celnim skle to alobalovy stinitko proti slunicko. Slunecni paprsky odrazi a kdyz je to ta alobalova verze tak nerpopousti ani teplo. V aute pak neni takovej hic a palubka tak netrpi. To je muj recept. Palubku mam jako novou. cao
  • 00 Reagovat !

foto

28.05.03  12:44

« Palubka

Čao hošani, sem se chtěl voptat, jak řešíte palubku. Je mi jasný, že mě do budoucna čeká nepříjemná věc, a to popraskání palubky. Nejen že to vypadá nehezky, ale přispívá to k vibracím v interiéru, kterých je už těď požehnaně :-) Obojí je každopádně špatný. Proto se vás ptam, zda nemá někdo recept, jak tento nešvar odvrátit nebo alespoň oddálit.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.03  11:35

« Re: Dát pryč, nebo udělat průvan v peněžence ....

2Mich> poslal jsem ti majla prisel ti ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…