Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  13:20

« Re: Sraz

Jo, u pojistek, ted Ti z hlavy nereknu kde, ale kdyz sundas z pojistkovy skrine ten dekl a podivas se do nej, najdes D-rele hned.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  13:07

no prave ... doraz, kde je to relatko ? u pojistek?? kde je to D?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  12:56

Mozna se taky pridam, zatim je to vsak nejiste. Myslenka, ze bychom utvorili sympatickou kolonu sympatickych vozidel je vsak lakava :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  12:55

« Re: Dalkova svetla

Budu se muset na pojistkovou almaru opravdu podivat... po puldennim jezdeni je ocividne, ze vymenou toho "D" rele auto dost ozilo, konecne si pri rozjezdech pripadam, jak jsem byl zvyklej, ne jako kdyz za sebou tahnu druhy auto. Navic mi zacal o neco presnej ukazovat otackomer (fido + daytona uz vedi) a co je nejzajimavejsi, probira se palivomer. Ne, ze by ukazoval to co ma, ale aspon tam ta rucicka hodne lita - aktualne mam v nadrzi dvanat litru a behem jezdeni neustale cestoval mezi 15 a 30 l... driv byla takove zcepenela, pohnula se jen malokdy. Fakt by me zajimalo, co s tou elektrikou muze bejt. Jinak od chvile, kdy prestaly sviti dalkace a vymenil jsem rele, prestalo jiskreni zpod palubky - zatim. Jsem z toho vseho zmaten :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  12:53

« Re: vymena motoru

no ja si taky myslim no problemo ..
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  12:51

no me je to fuk .. jestli tam mame bejt mezi 9-11 tak to aby jsme tak v 7 vyrazeli z Prahy co ? Jako misto setkani bych navrhoval McDonald po vyjezdu z Prahy u dalnice na Brno. cas mezi 7-8h. Nechci se zase moc honit takze radeji driv. Tak co myslite?
  • 00 Reagovat !

foto

30.05.03  12:37

« vymena motoru

Jeste aby to bylo na 100%: da se misto 2.0i EFI OHC dat motor puvodne 2.0 OHC karbec Weber 2V ISC?
    Ja si myslim ze jo, podle mne je to uplne stejny motor.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  12:34

Tak kde v Praze a v kolik hodin se sejdem??
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  12:33

to michalides: budes mit nejlepsi OHC na srazu:)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  11:17

proc ne, tedy jestli tedy budu mit funkcni motor daytona: co???
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  10:42

« Re: Rachot a vibrace - kardan nebo poloosa?

no ja si myslim ze snad uplne kazda je nekde praskla. Sportovnejsi jizda se na ni pekne podepise.Ja ji vymenoval pred rokem a pul a uz mam pocit ze je zase rupla, musim to vomrknout.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  10:33

tak co pojedeme dohromady nebo ne? Pojedu Slany > Praha > Brno
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  10:18

se taky rad zucastnim ....
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  09:55

S Fidofordem uz planujeme spolecnou jizdu na sraz.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  09:53

Ted jsem koupil uplne novou hardyspojku od Forda, novej stoji 2237 KC. Ta moje stara je na jednom miste praskla, ale zatim to jezdilo v pohode, ale kdyz uz budu stejne delat prevodovku o vikendu, tak vymenim i tohle.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  08:32

hm to je dobre .. karda s hardynou by se mi hodil ... za kolik se da tak poridit nejkay slusny? Jo jak a kde se to promazava .. me to taky rachta
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  08:29

Tak, problém (snad) vyřešen. Ale bohužel metodou pokus-omyl :-( Samozřejmě, ta skutečná závada se objevila až nakonec. Jinými slovy - na doporučení několika mechaniků, že se patrně jedná o kardan, jsem přikročil ke shánění po vrakovištích a výměně. Výsledek - nula. Po výměně kardanu se nezměnilo vůbec nic. Jako poslední možnost byly stanoveny poloosy. Koupil jsem vazelínu na homokinetické klouby, nechal poloosy promazat a světe div se, problém je pryč (a doufám, že to tak zůstane, musím to zaklepat). Jen mě štvou zbytečně vyhozené peníze za nový kardan, objímku středového uložení a práci. Ale aspoň mám doma náhradní kardan. Teď mě tak napadá - nemáte náhodou někdo doma straou hardyspojku? Může být klidně fest roztrhaná, ale musí být z automatu. Mně se totiž ten náhradní kardan podařilo sehnat přes jednoho mechanika se styky u Forda, ale chtějí po něm zpátky nějakou hardyspojku. Já ji mám na autě novou a ta z toho "nového" kardanu je taky v pořádku, takže bych si ji rád nechal do zásoby (je to celkem nedostatkové zboží). Tak pokud byste někdo o něčem věděli, ozvěte se prosím.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  08:11

nemyslim vymenit pojistky ale zkontrolovat zoxidovanou zakladovou desku pojistkove skrinky. Od ni vetsinou zacinaji vsechny takove problemy. Ja se koukal vcera na tu svou a divim se ze elektrika jeste funguje. Existuji autoservisi ktery ti ji promery, procisti prostrika atd. asi za litr se vsim vsudy.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  07:57

A co s ni ? :-) V ni jsou pojistky, ty jsem vcera komplet vsechny zkontroloval, a relatka, ktera jsem krome tech dvou nejvetsich take komplet vymenil, a nic...
  • 00 Reagovat !

foto

30.05.03  07:38

« Pooooomalu za plynem

Jinak co se tyce meho dlouhodobejsiho problemku, jako jedna s mala s kterym si uz moc nevim rady. Uz pul roku mi jde auto dost pomalu za plynem. Kdyz je studeny a chci pridat rychle plyn (rozjezdy pro hvezdy do kopce) tak auto total chcipne. Kdyz je ohratej tak to neni tak kriticky ale taky se to projevuje. V zime jsem se nemohl vubec rrozjed na poprve pri pridani plynu to zdechlo a pak uz to jelo fajn. Mozna to spolu souvisi i to ze kdyz dlouho stojim na neutral tak mi kolisaji otacku (takov houpani) mezi 500-700 otacky. Kdyz jedu a stojim na krizovatce tak mam stabilen 900. KDyz dam plnej rejt (servo) tak se to zase dusi na 400-500 otacek. nevim nevim co myslite ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…