Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

31.05.03  21:11

« Re: Rele

Ještě jedna věc-každé relé jde rozebrat.Sundá se ten plastový vršek.Nejde to sice moc dobře,ale jde to.Kontakty jdou očistit bez problémů.Horší to je s elektronickými relé(např.vyhřívání oken,stěrače)kde je umístěna dovnitř ještě destička plošných spojů s elektronikou.Tam opravdu asi měnit za jiný kus.Tyto relé jsou ty vysoká v pojistkové skříni(bývají cca 3ks).
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.03  21:06

« Re: Rele

Je možné že relátko trvale sepnuté je teplé.Hřeje v něm cívka.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.03  10:21

« Rele

Tak na ty desce fakt nejsou skoro vule, tu bude vec (jestli je to v tom). Chci se jeste zeptat, je normalni, aby se nektera rele pri pouhem volnobehu hrala do horkeho stavu, musim rict, ze hodne horkeho ? Tyka se to zejmena toho rele vedle dalkacu, tusim ze je to bud "D" nebo "XI", uz nejsem u auto a nepamtuju se presne.
  • 00 Reagovat !

foto

30.05.03  22:08

« Motor

Michalides-základ motoru bude stejný.stříkačka se bude lišit sacím potrubím.Nebude problém to přehodit.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  22:05

« Re: Sraz

Napsal jsem do špatně-beru i hezké stopařky.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  21:58

Dohromady na sraz pojedem určitě.Domlouvat to dnes když se jede za 3 týdny je zbytečné.času dost.Pokud chce někdo svézt,mám místo(i hezké stopařky).
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  19:30

Pocket:> a vubec vsichni Prazane:> takova kolona by nebyla spatna vec ale na to ze jsem z Prahy tak tedy fakt nevim kterej McDonald mas na mysli
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  19:22

daytona: No uvidime, predstava demontaze karburatoru a montaze strikacky me zatim docela desi ;o) porad se mi honi v hlave jestli to bude za co uchytit jestli jsou to opravdu totozne motory
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  17:24

Hm, tak to je pekny. A muzu nejak teda vymenit tu desku ?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  17:24

Adresu nevim, ale kdyz pojedes smer Kunratice, Jesenice (tj. pres ?Kacerov? porad rovne, uvidis smerovku auto-brejla 4.1 km nebo tak neco, pojedes porad rovne, skrz jeden kruhac, druhej kruhac, a za tim druhym, asi 100 m, je po prave strane auto-brejla a odbocka na takovou panelku. Po ni dalsich 100 m a doleva u takovyho zabradlicka (zatocit za nim, ne pred), ujedes dalsich 50 m a jsi tam. Tel. maji 728927390
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  16:11

Rozebrat skříňku? :-))).......když bys vytahoval celou elektroinstalaci, tak do finále komplet všechno vytahuješ s pojistkovou skř. tou dírou na ni ven z auta.....moc vůle ty svazky na povytažení skříňky nemají....good luck
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  14:28

Nemas nekde adresu ty vrakarny? Kunratice moc neznam, resp. vubec, ale to rele kdyb nebylo drahe bych taky asi zkusil.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  13:56

Mimochodem jak narocny je rozebrat skrinku a vymenit desku ? Lze to udelat tak, abych nepopletl kabely ? Jestli se na aute neceho bojim, pak je to prave elekro, jak uz jsem psal niz, voltmetr je navic muj nepritel :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  13:53

Od doby co nejezdim k Radkovi z Libeznice se snazim kupovat jen novy veci... a kdyz to nejde, podle ceny - nejlevnejsi je ten v Kunraticich (zatacka u auto - brejla), ale chce to hodne vybirat, ten chlapik si s tim hlavu moc nelame, no a pak ta Libeznice.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  13:50

hm .. to je jasny za takovej prachu bych se jim ve Fordu taky na to vykaslal. Ta zakladovka neni tak moc draha, to docela jde. Kam jezdis na vrakac, predpoklad okoli Prahy ..
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  13:45

Jinak na tom vrakaci jsme v pripade rele na dalkace zkouseli tri kusy, je temer vyloucenou, ze by byly vsechny spatne.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  13:44

Psal jsem, ze nemam penize - opravdu nemam, v pondeli beru. 80.- za relatko jsem bral pouze jako experiment.
    Jinak s tou pojistkovou skrini to kupodivu neni takova rana - zakladni deska 770.- , plastova skrinka na ni 1150.- a vicko 650.- Fakt nevim, kdo si koupi vickou a skrinku, kdyz muze obe bez rizika pouzit z predchozi.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  13:36

no nevim nevim .. na Eskorta stoji nova 6000,- tak moc velky nadeje bych si nedaval. Koupit relatko na vrakaci ??? no nevim..
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  13:32

Kupoval jsem ho na vrakaci (nejsou prachy), za 80.- U Forda stoji relatka mezi 500 - 2000 Kc. Ale budu tam za chvili volat na tu pojistkovou skrin, jsem zvedav, hadam tak dvojku minimalne.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.03  13:28

hm .. jasny, napadlo me ze by to mozna mohlo resit i muj problem. KOlk stoji. Kupval jsi ho ve Fordu nebo kde ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…