Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  09:22

« Re: přehřátý klíč

Hele, v tom by mohl byt problem i u me - mam tam od puv. majitele natazeny, z neznamych pricin, draty od vystraznych svetel (vsechny blinkry) do zaslepky vedle zapinani rozehrivani zad. skla, na niz je pruhledna krytka s zarovkou, ktera blika, kdyz zapnu vystrahu. Palubku se mi ale kvuli odstraneni samotntymu sundavat nechce, protoze jsem si jistej, ze bych neumel dat zpatky :-)
  • 00 Reagovat !

foto

06.06.03  08:48

« Cossie je dobra investice

• « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  08:45

Dela se to tak, ze od relatek, ktery bejvaj vevnitr v alarmu, se natahne kabelaz a pricvakne se upirakama na draty, co vedou od spinace (packy) blinkru - paralelni spinani. Mozna tam mas nekde v tom nejakej obcasnej kratasek.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  08:15

« Re: inzerát

To vfr: To má asi určitě. Je totiž v garáži skoro víc jak doma. Jak příjde z práce (zásadně jezdí na kole), tak hned jde leštit. Vyhodil všechna kola, plasty v blatnících, rozdělal komplet brzdy, každý šroubek natřel. Motor má jak zrcadlo. To měl i na žigulovi. Pokud někdy jede v zimě, tak vymývá vnitřky blatníků. To Willy: na nové nemá a u Patrola by si těžko dovolil měnit preventivně nejrůznější díly.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  00:00

To residents:podívej se jestli na té Fábce nemá oleštěnej taky výfuk :-))))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.03  23:57

« Re: to fidoford

Willy-něco jsem ti posílal,ale nějak to blblo.Pokud to nepřijde,tak ti to zítra zopakuji.Jedeš na sraz?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.03  15:16

S tím klíčkem, to byla jen taková lahůdka. Ale víc mě trápí centrál s dálkou a alarmem. Když auto zavřu(otevřu) na dálku, tak mi probliknou blinkry a zůstanou svítit. Přitom jsem tento týden zjistil, že když sednu za volant, povolím aretaci a zarazím ho dolu k motoru, tak blinkry zhasnou a je to O.K. Jsou tam snad relátka od alarmu? Alarm je Enforcer a krabici má pod schránkou u spolujezdce. Jak na to? rozdělat podvolant a tachometr a juknout na to? Kde tam ty relátka(přerušovač) jsou?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.03  13:41

to residents: nechce si soused koupit novýho patrola??...že bych ho od něj třeba napřesrok koupil :-))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.03  13:12

To Daytona: pokud jezdí tak často jako sousedi v baráku, tak se vůbec není čemu divit. Mladý se synem to jsou sváteční jezdci co se hned tak nevidí. Starý měl žigula 1600 a když ho po víc jak 15 letech prodával, tak měl měl najeto kolem 30 tis. km. Pak si koupil hned první feldu a nemohl na první garančku, protože neměl najeto ani 500 km za půl roku. Jakmile bude pršet nebo je zima, tak vůbec nevyjede. Za to měl v perfektním stavu. Jeho syn je ještě větší puňta a tak neustále leští zánovní fábku 1,4 74kW. Mít auta po nich, tak na to nešáhnete několik let.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.03  09:38

« Re: Studené starty EFi

To jsou zase překlepy - samozřejmě to rozdýchává a oostávkou myslím odstávku. Asi to po sobě začnu číst než to uložím:-)
  • 00 Reagovat !

foto

05.06.03  09:35

« Studené starty EFi

Nevíte někdo co by mohlo způsobovat špatné starty - někdy chytne až na čtvrtý pokus a po naskočení to ještě pár vteřin rozdýcává (motor se dost třepe a nechce se chytit). Až si chytne volnoběžné otáčky tak je v pohodě, jezdí OK. Většinou takhle zlobí po delší oostávce (několik dní), ale není to 100% pravidlem. Motor je po kompletní diagnostice a po seřízení, jede fakt dobře, nekouří, spotřeba 9l. Na co bych se měl mrknout?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.03  09:11

Čau Radku.
    U 90% aut prodávaných v ČR je třeba automaticky přičíst 100 - 200 tis. km.........v Prostějově zvlášť :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.03  09:09

« Re: Záhady

Jasně, že DOHC má na Z straně potrubí zátku....to u toho forda těch fordů asi moc neviděli :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.03  09:07

Myslím, že jo. dík za kontakt
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.03  08:40

62 tisic tachometrovych:)))) ale ted vazne: strejda pred 6 lety kupoval Skodovku 1000MB, mela najeto (opravdovych) 25 tisic. Auto uz tehdy bylo 30 let stare (prvni serie, s tema lampickama na zadnich sloupcich). Patrilo to starymu paprdovi, ktery poslednich 17 let s tim autem nejezdil, nemohl tudiz chodit. Prodala to jeho manzelka, kdyz zemrel. Strejda to koupil za 2000 korun, jezdil s nim 2 roky, ted to ma najeto kolem 40 tisic. Pak si ale koupil favorita, a tahle vzacnost mu stoji doma v garazi. Planuju to od neho odkoupit tento rok:) Co je to za sirku, DOHC???
  • 00 Reagovat !

foto

05.06.03  08:19

« inzerát

Včera jsem četl v inzerát v Prostějovském týdnu na Sierru r.v. 92, najeto jen 62 tis. km?! To bych chtěl vidět.
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.03  23:10

« Záhady

Ahoj pánové,vidím , že se občas objevují záhady na těch našich láskách a to mě zajímá.Schválně se podívejte, jestli najdete na zadní straně sání bezpečnostní zátku.U nás ve Zlíně u Forda na mě hleděli jak na zjevení. A přesto tam byla. Vystřelila a už to sálo ze zadu.V mém případě se jedná o DOHC, ale ta hliníková část sání je myslím stejná.
    Srazu zdar!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.03  22:49

Tuto výbavu jsem u sirky ještě neviděl-vyhřívání klíčku zapalování.Vyhřívání čelního skla,ostřikovačů,zrcátek,sedaček,ale klíče?Tedˇale vážně-jedině porucha spínací skřínky,nebo velký odebíraný proud tekoucí přes klíček(něco neorig.zapojeného).Měl jsem taky rozebranou spínačku,kde materiál z obroušených kontaktů+vazelína tvořily vodivou pastu.Pak to dost zlobilo.Byla to spínačka u Tatry.Pokud to jezdí už tři roky bez poruchy,tak to tímhle nebude.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.03  22:39

Taky by mě zajímalo,jestli jsou převodovky z 4x4 stejné s cosím.To se asi nikde nedočtu.Takový zadní diferenciál by asi mohl být stejný.Spojení na mě je fidoford@centrum(atlas).cz
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.03  21:45

« prodej

prodam ford sierra 2.0 combi, r.v. 87 ... nabourany predek(haubna, levy blatnik, svetlomety, naraznik) motor v chodu praskly chladic.stk do konce roku 2003, platne doklady. vhodne na prestavbu nebo na nahradni dily. cena 15.000 Kc
    tel. 604/743754
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…