Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
kostey 06.06.03 23:48
« Jóóóóóóóóó
Lidi koupil sem si SIRKU!!! Je to moje první auto tak se musim pochlubit, neni zrovna nadupana, ale mě to zatim stačí... Mam 1,6 sedana rok 85. Ma nalítáno 150t. a je trochu rezava (děravá), teče mi olej a celá pravá půlka auta potřebuje trochu ošetřit. Vpravo nefunguje el. okno a centál, nefunguje zámek pásů, nejde nastavovat ani pravé zrcátko... - Mě to ale nevadí, protože to auto mám rád !!!!!!!!!!!!!!! (Přijímám blahopřání) -
« Re: inzerát
Nemohu s tebou souhlasit ohledne toho ze na dlouhe ceste se vse ukaze - u me to auto blbne hlavne na kratke vzdalenosti - kdyz jedu Praha - Bratislava, je vse OK, v momente kdy v Praze popojizdim v kolone tak se zacne cukat, volnobezne otacky kolisaji, obcas zakolisaji az moc, takze to chcipne. V momente kdy ho protahnu za Prahu, vse je spraveno az do dalsiho popojizdeni v kolone co ty na to? PS: radio mi funguje :o) -
« Re: Špatné starty EFi
Dik. Baterka rekl bych uplne OK, toci to dobre. Svicky nedavno novy, ale prozily si spatnou lambdu a spoustu cernyho humusu. Zkusim je omrknout a uvidim. A jestli se nekdy dostanu do PV tak bych poprosil Willyho o zmereni tlaku. (Predem dik Willy.) Tom -
« Re: Špatné starty EFi
1. tlaky motoru. 2. stare svicky 3. vybita baterie....Jak Ti toci starter? Nezda se Ti ze se toci pomalu? Jen proto, ze jak se mi po$rala vcera baterie, tak predtim uz dlouho tocil jen tak "nejak", a po dlouhem stani se chytala hur. Po jezdeni se baterie trosku nabije, to pak startuje auto lip. Zkousel jsem dnes rano, jak to startuje, a s novou (Fidovou) baterii na prvni otoceni, uplne v pohode. Kdy si menil naposled svicky? Zkus se na ne podivat, zda nejsou cerne. Jestli nepomuze ani tohle, dej zmerit tlaky. -
Ja jezdim tak 15000 za rok, ale pouze dlouhe cesty. Dlouha cesta je 600 km od Prahy domu. V Praze vubec nejezdim, pouze k Fidovi a zpatky:))
Na dlouhe ceste se ukaze vsechno, jake to auto je. Musi byt 100%-ne. Malickost, jakoze prestane fungovat radio, dost nastve. Na dalnici, kde to je dost monotonni, to treba docela chybi.
Pak sedet 5-6 hodin v spinavem aute, kde smrdej sedacky, koberce jsou za$rane, je taky "super" pocit. Alespon pro mne. Na druhou stranu mam
to auto prilis rad na to, abych ho nechal spinave. -
To neříkám jezdit 2 km do práce, ale tahat jak za komoušů každý den nákup z předražené samošky a nejet jednou týdně do hypermarketu, tak to nepochopím. Navíc mít auto v perfektním stavu a nejet ani jednou někam na dovolenou k moři nebo někam dál a jen sedět doma a leštit. -
Nedavno jsme tu o tom mluvili s Daytonou. I kdyz to nema cenu, tak to clovek lesti a lesti, opravuje, vylepsuje. A nakonec to stejne prijde vnivec. Kazdopadne, pokud na kole do prace dojede, tak mu to jen schvaluji, dela neco pro zdravi, zivotni prostredi a nehrozi mu ze nekomu ublizi, to ze auta lesti tak to z ucastniku webdiskuzi dela kdekdo a ze malo jezdi? Ja taky malo jezdim (jenze co je malo?), ale bez auta bych nektere veci nemohl a tak ho mam. -
« Re: baterie
Banner doporučuji, ale rozhodně to nejlepší provedení Unibull. Do sirky se vleze i 80Ah. Mě přišla ve velkoobchodě (i maloobchod) Šafrán - Týneček u OL na 2.250 Kč. Za ty prachy nekoupíš ani Akumu. Baterka je to absolutně bezúdržbová. Nemá žádné šroubovací zátky a co je na ní oproti jiným vyjímečné, že součástí zátek je membrána goretex. -
« baterie
Tak vcera mi klekla baterie. Byla spatna uz delsi dobu, moc netocila, ale vcera uz ani neotocila starterem. Tak resim otazku, jakou si koupit. Premyslim o Banneru, ale necham si od Vas poradit.
Jaky je nejvetsi rozmer, ktery se vejde do sierry (jestli se nerozsiri ta plocha)? Kde koupit baterii za dobrou cenu? Dik.
Fido: dik za vcerejsi pomoc!:)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!