Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 07.06.03  13:26

« Re: Jóóóóóóóóó

Díky!!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.03  00:00

« Re: Jóóóóóóóóó

Tomu rikam spravna radost a nadseni :-)
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 06.06.03  23:48

« Jóóóóóóóóó

Lidi koupil sem si SIRKU!!! Je to moje první auto tak se musim pochlubit, neni zrovna nadupana, ale mě to zatim stačí... Mam 1,6 sedana rok 85. Ma nalítáno 150t. a je trochu rezava (děravá), teče mi olej a celá pravá půlka auta potřebuje trochu ošetřit. Vpravo nefunguje el. okno a centál, nefunguje zámek pásů, nejde nastavovat ani pravé zrcátko... - Mě to ale nevadí, protože to auto mám rád !!!!!!!!!!!!!!! (Přijímám blahopřání)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  17:03

« Re: inzerát

Daytona: no to vis ze prijedu - jak rikam dlouhy cesty to moje auto zvlada - ale dusi ho Praha (asi smog)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  16:38

to michalides: jinak znamy by mel cas udelat tu vymenu motoru prvni vikend v cervenci, tusim 5.6. cervence. Jestli dojdes na sraz, domluvime se konkretne.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  16:35

Ja jsem mel na mysli spis malickosti. Jestli ma auto spatny motor, tak to clovek vsimne hned po natoceni.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  16:02

upresneni - Daytona
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  15:57

Nemohu s tebou souhlasit ohledne toho ze na dlouhe ceste se vse ukaze - u me to auto blbne hlavne na kratke vzdalenosti - kdyz jedu Praha - Bratislava, je vse OK, v momente kdy v Praze popojizdim v kolone tak se zacne cukat, volnobezne otacky kolisaji, obcas zakolisaji az moc, takze to chcipne. V momente kdy ho protahnu za Prahu, vse je spraveno az do dalsiho popojizdeni v kolone co ty na to? PS: radio mi funguje :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  15:54

« Re: Špatné starty EFi

Dik. Baterka rekl bych uplne OK, toci to dobre. Svicky nedavno novy, ale prozily si spatnou lambdu a spoustu cernyho humusu. Zkusim je omrknout a uvidim. A jestli se nekdy dostanu do PV tak bych poprosil Willyho o zmereni tlaku. (Predem dik Willy.) Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  15:29

1. tlaky motoru. 2. stare svicky 3. vybita baterie....Jak Ti toci starter? Nezda se Ti ze se toci pomalu? Jen proto, ze jak se mi po$rala vcera baterie, tak predtim uz dlouho tocil jen tak "nejak", a po dlouhem stani se chytala hur. Po jezdeni se baterie trosku nabije, to pak startuje auto lip. Zkousel jsem dnes rano, jak to startuje, a s novou (Fidovou) baterii na prvni otoceni, uplne v pohode. Kdy si menil naposled svicky? Zkus se na ne podivat, zda nejsou cerne. Jestli nepomuze ani tohle, dej zmerit tlaky.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  15:18

Ja jezdim tak 15000 za rok, ale pouze dlouhe cesty. Dlouha cesta je 600 km od Prahy domu. V Praze vubec nejezdim, pouze k Fidovi a zpatky:))
    Na dlouhe ceste se ukaze vsechno, jake to auto je. Musi byt 100%-ne. Malickost, jakoze prestane fungovat radio, dost nastve. Na dalnici, kde to je dost monotonni, to treba docela chybi.
    Pak sedet 5-6 hodin v spinavem aute, kde smrdej sedacky, koberce jsou za$rane, je taky "super" pocit. Alespon pro mne. Na druhou stranu mam
    to auto prilis rad na to, abych ho nechal spinave.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  15:01

Poradi mi nekdo co muze byt za tim spatnym startovanim? Po kratke prestavce na drc, pri delsi ne a ne chytit. Poradte prosim, ja se v tom nevyznam. Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  14:16

To ja jezdim dost, +/- 40 000 za rok, takze proto tu svou Sirku porad tak zkoumam a chci ji mit co nevic nej- ! :-)
  • 00 Reagovat !

foto

06.06.03  14:09

« elektricke stahovani oken

Chtel bych si namontovat elektricke stahovace oken do sveho auta. Nevali se doma nekomu moturky?? Vite kde to sehnat? Dik!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  12:48

To neříkám jezdit 2 km do práce, ale tahat jak za komoušů každý den nákup z předražené samošky a nejet jednou týdně do hypermarketu, tak to nepochopím. Navíc mít auto v perfektním stavu a nejet ani jednou někam na dovolenou k moři nebo někam dál a jen sedět doma a leštit.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  10:57

« Re: baterie

to residents: dik! Nevi nekdo nahodou, kde prodavaj Bannery v Praze nebo v okoli Prahy??
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  10:45

Nedavno jsme tu o tom mluvili s Daytonou. I kdyz to nema cenu, tak to clovek lesti a lesti, opravuje, vylepsuje. A nakonec to stejne prijde vnivec. Kazdopadne, pokud na kole do prace dojede, tak mu to jen schvaluji, dela neco pro zdravi, zivotni prostredi a nehrozi mu ze nekomu ublizi, to ze auta lesti tak to z ucastniku webdiskuzi dela kdekdo a ze malo jezdi? Ja taky malo jezdim (jenze co je malo?), ale bez auta bych nektere veci nemohl a tak ho mam.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  10:17

« Re: baterie

Banner doporučuji, ale rozhodně to nejlepší provedení Unibull. Do sirky se vleze i 80Ah. Mě přišla ve velkoobchodě (i maloobchod) Šafrán - Týneček u OL na 2.250 Kč. Za ty prachy nekoupíš ani Akumu. Baterka je to absolutně bezúdržbová. Nemá žádné šroubovací zátky a co je na ní oproti jiným vyjímečné, že součástí zátek je membrána goretex.
  • 00 Reagovat !

foto

06.06.03  09:41

« baterie

Tak vcera mi klekla baterie. Byla spatna uz delsi dobu, moc netocila, ale vcera uz ani neotocila starterem. Tak resim otazku, jakou si koupit. Premyslim o Banneru, ale necham si od Vas poradit.
    Jaky je nejvetsi rozmer, ktery se vejde do sierry (jestli se nerozsiri ta plocha)? Kde koupit baterii za dobrou cenu? Dik.
    Fido: dik za vcerejsi pomoc!:)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  09:34

« Re: Cossie je dobra investice

No jo, ale to je vzacna RS500, homologacni verze zavodniho specialu. Mit jedno takove...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…