Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

19.12.03  17:00

« dalnicni nalepka

Tak jsem si dnes koupil na rok 2004 rocni dalnicni nalepku. Stoji 900, misto 800, co stala loni. Kdyz si predstavim ze za ten * platim tolik penez...meli by platit oni nam, ze se nam na ni nase auta trapi, zaveseni kol, tlumice, cepy, pruziny, dily napravy....atd... Ale kdybych videl ze se to zlepsuje...uz roky jezdim D1 a je to furt stejne...pripadam si se sportovnim podvozkem jako na OFF-ROADu...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  16:52

« Re: Hezký víkend

taky hezky vikend!!!
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.03  16:39

« Hezký víkend

Pánové, mizím. Hezký víkend.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  16:21

« Re: Teplota motoru - DOHC

OK, budu ho vyhlizet :-) Seznam je to peknej, ale pokud se to povede, tak mi zbydou prevazne kravinky typu "vymenit propalenou kuzi kolem radici paky" a podobny :)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  16:18

to J77: otevrel jsem to v pohode. Peknej seznam:) Prave jsem s nim mluvil, tak Ti napisu maila, co mi rikal.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  15:55

Jo to ja nevim jak to delali. Takze si muzu pripocist jeste novou spojku :-) Ale jsem smiren se vsim. Za par sekund odesilam seznam, kdybys nemohl otevrit to, co jsem exportoval jako Word dokument, dej mi vedet prosim :)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  15:50

« Re: Daytona - dva dotazy k

to J77: original dily od Fordu si radeji dovazej sam. On to muze sehnat taky ale na Slovensku jsou drazsi. Kdyz jsou to dily z druhovyroby, na to dostava slevy jako na autoservis.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  15:47

to J77: PRESNE!! to je ono!! proste to zavlni, zavibruje, asi tak bych to rekl. Jasne ze to je spojka!!! Dam na to krk! Nerozumim tomu: jak ze sli vystredit lamelu??? Lamela (kotouc spojky) se ma vystredit kdyz uz se zamontuje pod pritlacak a jde tam hridel prevodovky, to abys ses trefil s hrideli a nerval to proti kotouci.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  15:41

My jsme minuly tyden menili pouze kotouc spojky, pritlacak jsme pouze vycistili (pruziny byly dobre) a pedal mi jde o trochu lip, nicmene vubec to neskube, a rychlosti tam davam bez toho, aby to cestujici poznali. No dobre, vzadu mam koncovku vejfuck Remus, tak to poznaj...:) Chtel jsem tam ale dat pritlacak z motoru z byvaleho Fidoveho auta (ze ktereho uz brzy bude 2.2-ka), pritlacak Sachs, ma najeto tak asi 4-5 tisic, ale znamy mi rekl ze to se nesmi, kdyz se uz jeden pritlacak namontuje na motor, nesmi na druhy motor, pouze zpatky na ten samej. Ale to jsem uz tady psal...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  15:40

LUK na to dava zaruku 100 000 km. Jenze jak mam reklamovat spojku, kdyz ji potrebuju k jezdeni ? Na 100% tam prisel novej pritlacak i lozisko, lamelu si nekam odnes aby ji vystredil, takze to jediny jsem nevidel LIVE :-) A ta neplecha se deje, kdyz poustim spojku, ale nevim jestli tomu jde rict skubani, do auto to pousti takovy vlny jako kdyby byl nektery z tech kruovych elementu (lamela, pritlacak) do osmicky, anebo jako kdyby bylo sisaty to lozisko :-) Za chvili Ti budu posilat ten seznam, je to silna kava.
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.03  15:36

« Daytona - dva dotazy k "Akci SK"

Mel bych daytono otazecky: prosim Te, ten sikovny pan klempir - je u Forda schopen koupit origo i ty tlumice ? Nebo by bylo lepsi, kdybych si je v cene cca 2000 CZK za kus dovezl sam ? Druha vec, dela i elektriku ? Jde mi o tu moji nestastnou pojistkovku. Asi tam to auto bude dost nahaty, mozna by bylo lepsi udelat to naraz.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  15:34

J77 - to mě to po výměně spojky jde moooc lehce - musel jsm si fakt zvykat. Jen teď musím zkontrolovat ten samostav. Nezdá se mi, aby to začínalo zabírat necelý cm od podlahy...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  15:33

:)))) to Jaromir: bude to ta spojka. Skube Ti to kdyz poustis spojku, zejo?? Mam cerstve zkusenosti a rady od "pana automechanika", ktere jsem tady minule rozepsal. Jses si jistej ze Ti menili i pritlacak?? Jinak ikdyby jo, je mozne ze jsi dostal spatnej kus, uz z vyroby krivej. Je na to nejaka zaruka???
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  15:30

OK, tak v osm.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  15:29

rbr: No jo, no, co delat. Jinak zrovna ta vymena spojky me dost zklamala, cekal jsem opravdu znatelnou zmenu jezdeni. A vysledek ? Pedal nejde lehceji nez predtim, zacalo to kvedlat, auto se mi zda od te doby linejsi, zejmena pri tech rozjezdech - tomu rikam radikalni "zlepseni" :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.12.03  15:28

J77: Hele jeste jsem v praci. Celej den se nic nedeje a kdyz je patek 15.00 tak maj vsichni 1.000 dulezitejch veci, ktery musej bejt hned. Nestiham to. Nechame to na tu osmou, jo?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  15:24

daytona - já to říkám, cokoliv Jaromírovi poradíš, že by měl zkouknout, vypálí na tebe, že to už měnil....:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  15:20

daytona: Na me spojce je najeto necelych 6500 km, menil se pritlacak, lamela, i lozisko, a kvedlani auta pri rozjezdech zacaly od teto vymeny ! Pred ni to bylo v pohode, jen to strasne smrdelo, protoze jsem ji zrasil roztahovanim Avie :-) U vymeny jsem byl, opravdu tam dali mnou dodane nove dily LUK.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  15:20

« Re: Diferencial

J77 - tak optimismus ti nechybí..
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  15:18

« Re: Diferencial

rbr: Optimismus... :-) Hele, me uz je lito tohle auto nedodelat. Stalo me uz tolik penez - radsi nepocitat. Nektere investice byly vyhozene trestem z pekel, zejmena navsteva RCC, ktera me stala 16 000 za praci, ktere by odpovidala tak ctvrtinova castka, a prineslo to tolik novych zavad a nedodelku, ze se s nimi potykam dodnes.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…