Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

23.12.03  17:29

« Vesele Vanoce vsem sirkarum

Chtel bych Vam alespon touhle cestou poprat vesele Vanoce, hodne stesti zdravi, klidne proziti vanocnich svatku a stastny novy rok. Preji Vam take, aby Vas Sirky co nejmene zlobily (jestli tedy vubec zlobi :P) a v novem roce co nejmene trapily. Davejte na sebe a sve milacku pozor, aby jsme se zase sesli vsichni na letnim srazu. Mejte se fajn a moc ty hoky v tech mrazech netrapte. Cau Pocket
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.03  16:38

« Re: vztyčený varovny prst - hned několik prstů

Tak ja taky mizim. Krasne Vanoce vsem!! A davejte pozor na sebe i na auticka!! Ja uz na to doplatil.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.03  13:56

jinak co se tyce ctyrkolek, nezbyva nez zavidet majitelum. predevcirem jsem skoro nevyjel z mokre travy, sice jsem mel letni pneu, ale stejne, musel jsem to dost rozhoupat...
  • 00 Reagovat !

foto

23.12.03  13:53

« zimaky

V patek jsem konecne koupil zimaky, Barum Polaris 2, 14-ky 185/60. Staly 1500 za kus (spesl cena kdyz si koupite celou sadu). Dekuju Fidovi za pomoc s lakovanim plechovych rafku a s obouvanim!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.03  13:51

to kostey: jestli Ti chcipne starter tak ti ho dam z bileho auta. Akurat ted asi nebudu mit cas stavit se tam pro ni. myslim ale ze sehnat starter v Praze nebude problem...
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 23.12.03  13:15

díky za rady. jen, baterku mám uplně OK, po prázdninách jsem doplňoval uhlíky a teď to dělá to samý, ale na ukostření jsem cáknul nákej kontaktel a už to je zas v pohodě....
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.03  10:13

No když tady čtu co zažíváte tak jsem rád že mě to zatím nepotkalo. Mě pro pobavení stačí když čekám na křižovatce tvaru kříže na červenou, chci jet rovně, vedle mě je ještě volný levý odbočovací pruh. Zprava vyjel jakejsi dědek ve 206ce, odbočoval vlevo a místo do svého pruhu si to namířil do protisměru vedle mě (do toho odbočováku). Chvilku se divil proč všichni jedou proti němu a pak to s klidem angličana otočil do protisměru přes tři pruhy co stály na červenou a vrátil se doprava odkud původně vyjel. V tu chvíli jsem si to dokázal vysvětlit jenom halucinací:-)
    Přeju vám všem hezké Vánoce bez nehod a poruch a ať to moc neklouže.
    Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.03  09:25

Katík a roztlačování: - když to vezmu teoreticky: musíš mít dobře seřízený motor, aby ti nešla nespálená směs do výfuku, která by vzplanula právě v katalyzátoru a vyhořela ho. Proto se nemá auto roztlačovat. Ale, pokud máš třeba jen vybitou baterku (světla ještě svítí) ale startérem už to nehne a jseš si jistej že jiná závada na autě není, pak bych se roztlačení nebál - vlastně používáš jako startér kola. Podmínkou je aby v Baterce bylo dostatek energie pro svíčky !!!! aby to házelo jiskru hned od začátku. TZN bez baterky nebo s úplně prázdnou NEROZTLAČOVAT!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.03  09:12

kostey - koukám, co to tady zase řešíte za zimní raley....
    katalyzátor - určitě, nesmíš roztlačovat. Slyšel jsem to od mnoha důvěryhodných lidí, ne z vlastní zkušenosti.
  • 00 Reagovat !

foto

23.12.03  07:55

« Zrychlení 0 na 100km/h 1.8TD

Tak teď jsem koukal do manuálu na motor 1.8TD a podle něj my měla sierra combi zrychlit za 16,7 s a turnier dokonce 17,2 . Vím že pro majitele 2.0 DOHC EFI je to směšný. Ale já to včera zkoušel a bylo todokonce do mírného kopce a ujel jsem z 0-100km/h za 14,62 s. Asi záhada :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 23.12.03  00:00

michalides: to je můj sen mít čtyřkolu. já ted nějak nemůžu spát pořád si řikám jak se to tam dneska stalo, začínám o tom pochybovat, že to tak opravdu bylo. Fakt to neni nijak přibarvený... A to sem si řikal už několikrát že bych chtěl vozit v autě kameru, aby mi lidi věřili co všechno v autě prožívám. Až tamtudy pojedeš tak si zkus představit jak to asi tak mohlo bejt, jakou vzdálenost od zatáčky (u hřbitova) musel ujet s totálně rozhozenym autem až k místu kde je nějaký vjezd (asi 3m širokej) kam sem se před nim "schoval" a jak on tam pak dotočil těch zbylejch 270 stupnů za pomoci krajnice která ho vždy ještě roztočila. No nedá se to popisovat, já to hlavně neumim, znáte to, to se musí zažít na vlastní kůži, nebo to pozorovat jako kolemjdoucí, aby jste si to dokázali živě představit, nebo vybavit. (jo mimochodem já jel nahoru, on dolů)

All: Dá se Katík zničit startovánim přes rychlost při roztlačování?

• « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 23.12.03  00:00

oprava: tam nebá být krajnice, ale spíš okraj silnice, kde je občas nějaký nižší obrubník nebo tráva, nebo podobná verbeš...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.03  23:29

Kostey : ne, otacel jsem auto, byl tam strom, tak jsem si rikal, ze to vezmu kolem nej, protze na druhy strane bylo zabradly, a nechtel jsem odrit bok (jeste neni hotovej a barvu uz nemam) strom byl od auta pul metru ja otevreny dvere, abych na nej videl, byla tma, pomalicku couvam, no, jenze ta svine strom mela vetev vystrcenou do silnice a jeste tak v debilni vysce, ze mi ta vetev rozmazla lampu (mam Lagunu Combi jeste ta kulata) tak si predstav jak ma lampy vzadu. Ja v tom okamziku myslel ze je v * cela *, takova rana to byla, a ona nastesti jen ta lampa¨...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.03  22:28

Kostey: to víš že znám - mimochodem dnes jsem u Fida potrápil 4kolku a usoudil jsem, že řetězy nepotřebuji: kopec, převýšení jako kráva, šlápnu na brzdy, auto zastavilo a začalo po sněhu klouzat zpátky. Tak jsem dal za 1 a pokračoval v cestě tak, kam jsem si naplánoval. SUPER!
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 22.12.03  20:03

michalides: Bylo to mezi Zvolskym náměstím a Hřbitovem, určitě to tam znáš...
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 22.12.03  20:02

Marlin: já vim, couval jsi mezi 2 tyče a nevěděl jsi že to je klepadlo na koberce...
    Daytona: Havně že se nikomu nic nestalo.
    All>Já včera málem boural, přejížděl jsem hlavní kouknu doleva do zrcadla, kouknu doprava a zase doleva, nidko nejede, tak se začnu rozjíždět a najednou z leva auto... Byla tma a to zrcadlo bylo nějak vychýlený, navíc tam je takový převýšení že nebyly vidět ani světla, ale on to zadup, pustil a strhnul volant a já během toho zastavil a kopnul tam zpátečku. takže vše v poho, až na to že jsem si docela dlouho nadával.

Jinak ještě ted se mi klepou kolena a ruce a nevim co ještě před chvílí jsem se jen tak tak vyhnul autu, který kolem mě jelo bokem. Vezl jsem kámoše domu vidim že auto najelo do zatácky asi moc rychle a uklouzla mu *, jel jsem kolem nějakého vjezdu někam tak jsem to tam strhnul, on mě minul o 30cm (na 30ti centimetrech jsme se schodli s kámošem, já řikal půl metru, on řikal že to bylo 15cm), zabočil jsem zase na silnici a sledoval v zrcátku jak to dotočil na třistašedesátku, na jejím konci málem prohráb škarpu a pokračoval dál. Byl jsem z toho docela mimo, já jel tak 20km/h a on tak 30km/h. Byla to nějaká Micra nebo něco tak malýho, prostě nákupní taška. Rozproudila se mezi námi diskuze o skupinových halucinací, ale těmi to nebylo. zastavili jsme a šli se podívat na stopy. Bylo to pěkně vydět, jak jsem uhnul a pak ty jeho stopy jak jel šikmo. Pořád nějak nechápu tu 360ti stupnovou otočku, byl to machr nebo štístko.

• « 00 Reagovat !

foto

22.12.03  15:12

« Re: Reset + volnobeh (-> prochy)

Byl jsem nějakou dobu mimo. Všem co mizí taky hezké vánoce.

add chvění auta - jestli J77 nemyslí chvění motoru při příliš nízkém volnoběhu.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.03  15:09

« Re: vztyčený varovny prst

Tobe taky! Mej se, hezke vanoce!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.12.03  15:08

« Re: vztyčený varovny prst

Padam domu. Se vsemi se loucim a preji hezke svatky. At vam to jezdi! A bez nehod.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.12.03  14:50

« Re: Reset + volnobeh (-> prochy)

J77: Takze to chcipani byl ulet. Tos' mohl rict rovnou, ze Ti dosel benzin :-). Pises o nejakym chveni auta, ale nevyjadril ses jasne, jestli to je protoze Ti nedrzi volnobeh. Uved to na pravou miru. Pokud by tomu tak bylo, mohlo by jit o nechteny reset RJ.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…