Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

25.12.03  17:38

« Re: VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK

Willy-už máš to CD?K těm startovacím kabelům-u rendla povinná výbava.Včera u nás bylo -15°C a nic moc.Chytlo to,ale baterka šla na nabíječku...
    Dnes dostal motor první vrstvu barvy,bude červený a to i ventil víko.modrá barva na brzdiče(kterou to stříkám)je na můj vkus moc světlá.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.12.03  17:30

« Re: novou sierru jsem nedostal

Jo,dálniční známka je u nás univerzálním dárkem který rok co rok dostávám...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.12.03  17:27

« Re: dotaz-hlučnost ventilů DOHC

Zajímal by mě důvod výměny ventilů.Předpokládám,že se jednalo o potkání motoru,tedy ohlé ventily.Pokud ano,tak v jakém stavu byly vodítka ventilů(jestli nebyly prasklé).Pokud byly OK,tak jak se ta hlučnost projevuje-jako klepání hydroštelů?Rozebíral jsem svůj potkaný motor(DOHC,N9C)a odnesly to i písty-ten ventil je nakopl tak,že se přidřel i první(vrchní)pístní kroužek.Proto bych se bál,že jenom po výměně ventilů ten motor moc dobrý nebude-doporučuji výměnu motoru(dá se sehnat za 8000,-).Na závěr jenom zvědavost-měl jsem pravdu,že ten motor byl potkaný?Pokud ano,jak se to stalo.Mě se střihl klínek na řetězovým kolečku na klice.
  • 00 Reagovat !

foto

25.12.03  11:27

« dotaz-hlučnost ventilů DOHC

po výměně výfukových ventilů na motoru N9 DOHC zvýšená hlučnost
    prosím o radu jak odstranit
    Děkuji
  • « 00 Reagovat !

foto

24.12.03  22:46

« Re: novou sierru jsem nedostal

to ja jsem zase dostal BMW 328i. I kdyz jako model, no aspon neco :)
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 24.12.03  20:37

« novou sierru jsem nedostal

ale aspoň dálniční známku... :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.12.03  12:20

« Re: VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK

Tak já vám přeju to samý - nevím, co bych jinýho vymyslel :-) Našim mazlíčkům přeju do Nového roku co nejmíň nemocí a zranění. PS: moje sirrka se teď ráno díky staréru probouzí stejně blbě jak já.....jako budík používám citroen jumper a stertovací kabely :-)))
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 24.12.03  10:53

« VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK

Tak vám všem a vašim venkovnim mazlíčkům přeju takový to zdravý, pohodu, klid, žádné bouračky, dobré startování, a prostě všechno, abyste se měli dobře. P.S. Na Silvestra neřiďte! :o)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 24.12.03  10:49

« Re: WEB - novy kabat

michalides: tak se stav, dostaneš za odměnu cukroví, ale až budeš sedět u počítače tak tě bude vánoční stromek píchat do krku... :)
  • 00 Reagovat !

foto

24.12.03  10:26

« Vanoce

A taky vam vsem preju krasne a pozehnane Vanoce jakoz i Novy Rok, zejmena potom hodne sil odvaznym a obetavym coswortharum fidovi a willymu, kteri je budou zvlast potrebovat :-) Myslim ze az utece dalsi rok, vetsina z nas si toho na stavu svych Sirek ani nevsimne - to je od tech auticek to nejpeknejsi :-) Tak jeste jednou vse nej- ! :-) Jaromir
  • « 00 Reagovat !

foto

24.12.03  10:23

« Re: Reset + volnobeh (-> prochy)

rbr: Jo, presne tohle chveni myslim :-) Ale problem bych nevidel v nasteveni RJ, spis v tom, ze nejaky prvek proste dava spatne informace.
    Jinak s tim benzinem, ja nemohl vedet, ze mi skoro dosel. Normalne jsem od toho kamarada dojel domu, vypnul motor, a sednul si k netu abych napsal o tom chcipani. Ze je ho tam prilis malo na to, abych nastartoval v kopci, jsem zjistil az druhy den rano :)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.12.03  00:00

Tak mi asi odešel ten kabelovej modem :o( volal jsem na UPC a oni prý přijedou až 29. zkusím to procpat přes GPRS ale nevimnevim - leze to jak z chlupatý deky..... Možná se seberu a zajedu ke Kosteyovi :o) bude mít radost že bude první .... jinak s tou mašlí sorry, to měl udělat Pccket já grafiku neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 23.12.03  21:04

zejtra budu celej den u netu a pořád budu mačkat F5 (refresh) abych ten web viděl jako jeden z prvních... :)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 23.12.03  21:03

« Re: vztyčený varovny prst

fidoford: tak to seš machr, já dnes opravoval přední stěrače a bylo to asi tak: povolit matku o 3 závity, skočit do auta, zahřát ruce u topení a zase 3 závity a tak dále. Asi začnu v autě vozit rukavice.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.03  20:41

Tak nám ho hezky zabal s velkou mašlí pod stromeček.Už jsem zvedal telefon,že se tě zeptám jak to vypadá ale koukám že jsi na nás nezapoměl.....
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.03  20:38

« Re: vztyčený varovny prst

Daytona si tu bouračku moc bere.ale chápu ho.Včera jsem koupil světlo a blinkr v Elitu(1450,-dohromady),klempířinu jsem si udělal za 10 min,lišta pod svělama dostala taky pár ran kladivem,světlo jsem nastavil podle oka a jezdí se dál.Akorát by chtěl z boku provrtat nárazník a přišroubovat ale nejsou lidi.Pochopitelně jsem to dělal venku za tmy a při největší sněhové vánici.
  • 00 Reagovat !

foto

23.12.03  20:30

« WEB - novy kabat

Jelikoz mi vcera vyhorelo spojeni na internet pres kabelovou televizi, pokusim se to tam nahrat behem zitrka (mobilni data jsou strasne pomala). Vsechny nejdulezitejsi veci jsou hotove (chybi akorat takove drobnosti jako databaze clenu, informace o platbach a tak) tak se mate na co tesit - to je muj prispevek pod stromecek. Mejte se krasne a sirkam ZDAR. Jelikoz jedu po Vanocich na hory, tak zde taky az do 5.ledna nebudu - doufam ze ten web nebude mit nejakou zasadni botu kvuli ktere by se nedal pouzivat :o)
  • 00 Reagovat !

foto

23.12.03  20:27

« cosworth

Tak končí další rok tak jsem to sečetl na kolik ně zatím vyšel-134000,- a to zatím nejezdí.Včera jsem dal na opravu hlavu a nechci to zakřiknout-vypadá to dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.03  20:24

« Re: Vesele Vanoce vsem sirkarum

Taky Všem přeji krásné velikonoce,hodně dárků(nejlépe náhradních dílů) a hlavně odpočinku od pracovního nasazení.Povolit opasky a papat,papat,papat....co se do Nás vejde....
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.03  20:20

« Re: Zrychlení 0 na 100km/h 1.8TD

Zeptám se blbě-bylo to na sněhu??:o))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…