Ford Sierra
« Re: dotaz-hlučnost ventilů DOHC
Zajímal by mě důvod výměny ventilů.Předpokládám,že se jednalo o potkání motoru,tedy ohlé ventily.Pokud ano,tak v jakém stavu byly vodítka ventilů(jestli nebyly prasklé).Pokud byly OK,tak jak se ta hlučnost projevuje-jako klepání hydroštelů?Rozebíral jsem svůj potkaný motor(DOHC,N9C)a odnesly to i písty-ten ventil je nakopl tak,že se přidřel i první(vrchní)pístní kroužek.Proto bych se bál,že jenom po výměně ventilů ten motor moc dobrý nebude-doporučuji výměnu motoru(dá se sehnat za 8000,-).Na závěr jenom zvědavost-měl jsem pravdu,že ten motor byl potkaný?Pokud ano,jak se to stalo.Mě se střihl klínek na řetězovým kolečku na klice. -
« Re: VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK
Tak já vám přeju to samý - nevím, co bych jinýho vymyslel :-) Našim mazlíčkům přeju do Nového roku co nejmíň nemocí a zranění. PS: moje sirrka se teď ráno díky staréru probouzí stejně blbě jak já.....jako budík používám citroen jumper a stertovací kabely :-))) -
« Vanoce
A taky vam vsem preju krasne a pozehnane Vanoce jakoz i Novy Rok, zejmena potom hodne sil odvaznym a obetavym coswortharum fidovi a willymu, kteri je budou zvlast potrebovat :-) Myslim ze az utece dalsi rok, vetsina z nas si toho na stavu svych Sirek ani nevsimne - to je od tech auticek to nejpeknejsi :-) Tak jeste jednou vse nej- ! :-) Jaromir -
« Re: Reset + volnobeh (-> prochy)
rbr: Jo, presne tohle chveni myslim :-) Ale problem bych nevidel v nasteveni RJ, spis v tom, ze nejaky prvek proste dava spatne informace.
Jinak s tim benzinem, ja nemohl vedet, ze mi skoro dosel. Normalne jsem od toho kamarada dojel domu, vypnul motor, a sednul si k netu abych napsal o tom chcipani. Ze je ho tam prilis malo na to, abych nastartoval v kopci, jsem zjistil az druhy den rano :) -
« Re: WEB - novy kabat
Tak mi asi odešel ten kabelovej modem :o( volal jsem na UPC a oni prý přijedou až 29. zkusím to procpat přes GPRS ale nevimnevim - leze to jak z chlupatý deky..... Možná se seberu a zajedu ke Kosteyovi :o) bude mít radost že bude první .... jinak s tou mašlí sorry, to měl udělat Pccket já grafiku neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. -
« Re: vztyčený varovny prst
Daytona si tu bouračku moc bere.ale chápu ho.Včera jsem koupil světlo a blinkr v Elitu(1450,-dohromady),klempířinu jsem si udělal za 10 min,lišta pod svělama dostala taky pár ran kladivem,světlo jsem nastavil podle oka a jezdí se dál.Akorát by chtěl z boku provrtat nárazník a přišroubovat ale nejsou lidi.Pochopitelně jsem to dělal venku za tmy a při největší sněhové vánici. -
« WEB - novy kabat
Jelikoz mi vcera vyhorelo spojeni na internet pres kabelovou televizi, pokusim se to tam nahrat behem zitrka (mobilni data jsou strasne pomala). Vsechny nejdulezitejsi veci jsou hotove (chybi akorat takove drobnosti jako databaze clenu, informace o platbach a tak) tak se mate na co tesit - to je muj prispevek pod stromecek. Mejte se krasne a sirkam ZDAR. Jelikoz jedu po Vanocich na hory, tak zde taky az do 5.ledna nebudu - doufam ze ten web nebude mit nejakou zasadni botu kvuli ktere by se nedal pouzivat :o)
Dnes dostal motor první vrstvu barvy,bude červený a to i ventil víko.modrá barva na brzdiče(kterou to stříkám)je na můj vkus moc světlá.