Ford Sierra
« Re: EFIny
Jestli se napletu máš DOHC-čidlo teploty motoru je v sacím potrubí kousek od termostatu.Jsou tam dvě čidla u sebe-to s jedním drátem je menší a je určeno pro teploměr na přístrojích.To druhé 2 drátové je určeno pro řízení motoru.To bych proměřil,příp. prohodil za jiné.Opravdu bych zkusil prohodit řídící jednotku.Diagnostika nic nemusí ukázat a může být nakoplá!To čidlo teploty benzínu -nevím kdy má spínat.Jestli zítra bude čas,tak to změřím na Daytonově autě. -
« Re: EFIny
To Fidoford: no právě! takže když dojedu s autem a mám důkladně ohřátý motor a čidlo změřím, neměl bych tam mít nekonečně velký odpor. A já mám. Ale stejně mi tento stav nezapadá do problémů za studena.
Ještě jsem nezkoukl čidlo teploty motoru, mělo by být někde v bloku motoru, myslím něco podobného, jako čidlo teploty motoru na termostatu chlazení. -
« Re: Alarm-www.razdva.cz/alarmy
Já třeba mám jablotron ca320 akcent a jsem s ním nad míru spokojenej. Protože mám kombi. Mám tak ještě dvě přídavná otřesová čidla. Vše samomontáž a vyšlo mě to na 4066 kč i s DPH a asi den práce.
Obsahije 3 cestný imobilizér, dálkové ovládání, ultrazvuková čidla,a jedno otřesové čidlo v jednotce. Myslím že moje autíčko je dobře zabezpečeno. Jo a ještě zámek zpátečky od deffend lock :o))). Více na [odkaz] A myslím že je jeden z nejlepších ostatně i certifikát to dokazuje :o))) -
« STK
Právě jsem úspěšně prošel STK, sice na třetí pokus, ale přece. Díky všem, kteří touto cestou pomohli (zejména "fidoford" s tou ruční brzdou). Jinak bydlím 30 km od Ostravy, mám DOHC 4x4 kombi a pokud je to i pro moraváky, rád bych se zúčastnil příštího srazu. Zdravím všechny. -
« Re: EFIny
Rbr-teplota paliva-podle mě -studený motor-studené palivo-nekonečný odpor-rozeplý spíneč teploty paliva.Teplý motor-sepnutý spínač teploty paliva-malý odpor řádově ohmy(zkrat).čidlo teploty paliva je na rozvodné liště potrubí s benzinem(ke vstřikovacím tryskám).Bude chvíli trvat,než se to celé prohřeje a čidlo sepne.V tom asi problém nebude(pokud to není za studena seplé).Pokud jsi projel všechny čidla motoru a OK,tak bach opravdu zkusil prohodit s jiným autem řídící jednotku bezchybnou(metoda vylučovací).