Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

12.09.03  23:28

« Tlaky

Jak jsem se na to byl podívat,jsou na tom motoru napsaný barvou tlaky-29,30,29,29.Je to na atmosférickýho diesla dobré??
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  23:27

« Re: foták

Tak jdu do toho rendla.To je tak nádherně schořelý,až se mi to začlo líbit.To bude dobrá kombinace-do práce 1,9 D,víkendy 2,0T.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  23:23

« Re: STK

Ty brzdiče z tý 2.9 jsou taky přirezlý(asi jen jeden).Chceš je i přesto?V neděli to asi vyndáme tak dej vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  23:21

« Re: EFIny

Jestli se napletu máš DOHC-čidlo teploty motoru je v sacím potrubí kousek od termostatu.Jsou tam dvě čidla u sebe-to s jedním drátem je menší a je určeno pro teploměr na přístrojích.To druhé 2 drátové je určeno pro řízení motoru.To bych proměřil,příp. prohodil za jiné.Opravdu bych zkusil prohodit řídící jednotku.Diagnostika nic nemusí ukázat a může být nakoplá!To čidlo teploty benzínu -nevím kdy má spínat.Jestli zítra bude čas,tak to změřím na Daytonově autě.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  14:49

to kerry: odkud to je "od Ostravy" rád bych se na tu 4x4 podíval.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  08:29

To Fidoford: no právě! takže když dojedu s autem a mám důkladně ohřátý motor a čidlo změřím, neměl bych tam mít nekonečně velký odpor. A já mám. Ale stejně mi tento stav nezapadá do problémů za studena.
    Ještě jsem nezkoukl čidlo teploty motoru, mělo by být někde v bloku motoru, myslím něco podobného, jako čidlo teploty motoru na termostatu chlazení.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  08:17

« Re: Alarm-www.razdva.cz/alarmy

Já třeba mám jablotron ca320 akcent a jsem s ním nad míru spokojenej. Protože mám kombi. Mám tak ještě dvě přídavná otřesová čidla. Vše samomontáž a vyšlo mě to na 4066 kč i s DPH a asi den práce.
    Obsahije 3 cestný imobilizér, dálkové ovládání, ultrazvuková čidla,a jedno otřesové čidlo v jednotce. Myslím že moje autíčko je dobře zabezpečeno. Jo a ještě zámek zpátečky od deffend lock :o))). Více na [odkaz] A myslím že je jeden z nejlepších ostatně i certifikát to dokazuje :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  00:00

to kerry: je to pro vsechny, dokonce i pro lidi jeste vice z vychodu:))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  00:00

« Re: Alarm-www.razdva.cz/alarmy

Alarm??? taky bych neco rad sehnal!!! Mate neco Fido??
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.03  21:42

« Výfuk

Kluci, kdyby měl někdo první díl výfuku za dobrou cenu dejte sem echo.Děkuji
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.03  14:04

« STK

Právě jsem úspěšně prošel STK, sice na třetí pokus, ale přece. Díky všem, kteří touto cestou pomohli (zejména "fidoford" s tou ruční brzdou). Jinak bydlím 30 km od Ostravy, mám DOHC 4x4 kombi a pokud je to i pro moraváky, rád bych se zúčastnil příštího srazu. Zdravím všechny.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.03  13:48

« Re: foták

Nejsem si jist na 100%, ale myslím, ževětšina těhle dílů(poloosy atd.) by měla být shodná na všech sierrách 4x4 - novějších samozřejmě...DOHC, V6, Cossie
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 11.09.03  13:45

« Re: ramecek na SPZ

koukal sem na ty chromy a sou pěkný, ale za pjéťo... :-( Asi si koupim černej, prázdnej, plastovej asi za 65Kč/ks...
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 11.09.03  11:29

maji je v K-AUTO v Praze Zabehlicich, Zabehlicka ulice
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.03  10:29

[odkaz] tady mají chromové rámečky. Mooooc pěkný.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.03  10:17

A kde že je mají ?
  • 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 11.09.03  09:44

« ramecek na SPZ

mam pocit ze nekdo chtek ciste ramecky na SPZku pro potisk. Vcera jsem sehnal. (40,- za kus)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.03  00:00

Rbr-teplota paliva-podle mě -studený motor-studené palivo-nekonečný odpor-rozeplý spíneč teploty paliva.Teplý motor-sepnutý spínač teploty paliva-malý odpor řádově ohmy(zkrat).čidlo teploty paliva je na rozvodné liště potrubí s benzinem(ke vstřikovacím tryskám).Bude chvíli trvat,než se to celé prohřeje a čidlo sepne.V tom asi problém nebude(pokud to není za studena seplé).Pokud jsi projel všechny čidla motoru a OK,tak bach opravdu zkusil prohodit s jiným autem řídící jednotku bezchybnou(metoda vylučovací).
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.03  23:51

« Re: Fotbal

musíš to brát sportovně.JO´,je to 3:1!
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.03  23:47

« Alarm-www.razdva.cz/alarmy

Michalides-koukal jsem na to a docela se mi to líbí-asi do toho půjdu.Rád bych si to ale v Terezíně vyzvedl osobně-nemám moc důvěru v zásilkové služby.Pokud by jsi měl zájem,mohli by jsme tam slítnout někdy společně.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…