Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  14:43

« Re: HTML

Je to jeste horsi, nez se v tagu jenom splest. To co si clovek nekde jinde odzkousi, pak tady nefunguje...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  14:40

« Re: HTML

Jinak barva textu: Ford Sierra Vysledek: Ford Sierra
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.03  14:37

« HTML

Varuji pred bezhlavym pouzivanim tagu HTML. Chybne pouziti tagu, muze znamenat naruseni funkcnosti diskuze a myslim, ze nikdo z nas nechce, abychom to tu meli nejake rozvrtane. Takze kdyz tag, tak peclive zkontrolovany, nejlepe odzkouseny.
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.03  13:00

« el. stahování

MICHALIDESI uy jsi mi posilal to elektricke stahovani?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  12:49

« Re: Alternáter 1.8 TD

hm, nějaké barvy to dává jen při "odpovědi" na příslušný text.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  12:46

Ty barvy asi nepůjdou, to je zřejmě zakázaný
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  12:44

Jirko, také jde psát takto , nebo třeba takto.
    A také jde dělat odstavce.
    Měj se a zdravím teepee
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  11:56

Funguje to děkuji Teepee :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  11:55

FORD SIERRA 1.8TD
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  11:28

Tučné písmo: Ford Sierra Vysledek: Ford Sierra
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  10:41

« Re: STK

Ten brzdič zatím potřebovat nebudu, já jsem ho při té opravě vypucoval tak, že je jak nový a hlavně ruční brzda chodí jako nová. Taky jsem si předtím myslel, že tam něco odešlo, ale je O.K. Dík za nabídku.
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.03  10:29

« Alternáter 1.8 TD

Dnes jsem si vyzvedl na poště alternátor od PajaP. A touto cestou mu chci moc poděkovat. Zítra ho namontuji. Ještě jednou moc děkuji. Konečně se zbavím toho altíku z favorita :o))).
    For all: Jak se dělá tučné písmo ?
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.03  10:23

« Těsnění Combi 1.8TD

Nemáte někdo navíc těsnění na boční okno na kombi 1991. Je to to dlouhé okno nad víčkem nádrže.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  10:01

« Re: EFIny

pardon, nějak mě to zazlobilo
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  10:00

To Fidoford a všem okolo diagnostiky: díky, čidla jsem našel a proměřil. Odpor při různých teplotách odpovídá dokumentaci, do ŘJ z něj jde napětí podle dokumentace. Takto jsem proměřil všechna čidla (napětí při odpojeném, hhodnoty za studena i za tepla) podle dokumtace. A taky jsem si udělal diagnostiku, na vypnutém i běžícím motoru - vše bez závad. Taky jsem zkusil simulovat závadu a odpojil jsem čidlo teploty vzduchu a ŘJ správně ohlásila kód 24. Takže toto vše funguje. Jediné, co mi stále nesedí je to zas... čidlo teploty paliva. Při odpojeném konektoru do něj ŘJ posílá 4,1 V. To by mohlo být OK. Ale i když ho připojím, zapnuté zapalování, běžící motor, studený teplý, stále 4,1 V. To se mi nezdá. Ale v celé dokumentaci není jaké napětí má být.
    Výměna ŘJ je pro mě dost komplikovaná, nemám nic po ruce, ani na zkoušku,tak to stáýle nechávám jako poslední možnost
    Pánové, kdybyste se někdo hrabal okolo hodnot na ŘJ, koukněte se, prosím, na to čidlo teploty paliva. Na ŘJ vstupuje na pinu 3. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  10:00

To Fidoford a všem okolo diagnostiky: díky, čidla jsem našel a proměřil. Odpor při různých teplotách odpovídá dokumentaci, do ŘJ z něj jde napětí podle dokumentace. Takto jsem proměřil všechna čidla (napětí při odpojeném, hhodnoty za studena i za tepla) podle dokumtace. A taky jsem si udělal diagnostiku, na vypnutém i běžícím motoru - vše bez závad. Taky jsem zkusil simulovat závadu a odpojil jsem čidlo teploty vzduchu a ŘJ správně ohlásila kód 24. Takže toto vše funguje. Jediné, co mi stále nesedí je to zas... čidlo teploty paliva. Při odpojeném konektoru do něj ŘJ posílá 4,1 V. To by mohlo být OK. Ale i když ho připojím, zapnuté zapalování, běžící motor, studený teplý, stále 4,1 V. To se mi nezdá. Ale v celé dokumentaci není jaké napětí má být.
    Výměna ŘJ je pro mě dost komplikovaná, nemám nic po ruce, ani na zkoušku,tak to stáýle nechávám jako poslední možnost
    Pánové, kdybyste se někdo hrabal okolo hodnot na ŘJ, koukněte se, prosím, na to čidlo teploty paliva. Na ŘJ vstupuje na pinu 3. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.03  01:36

« Re: Tlaky

daytona (fido): Jeste k te moji spojce, asi to bude opravdu tim blbe fungujicim samostavem nebo drhnoucim lankem, ale napada me, da se spojka blbe namontovat ? Tzn. tak aby byl zaber nekdy niz a nekdy vys, prip. to pri jakemkoliv jinem nez strasne mirnem a pozvolnem pousteni skubalo ? Rekl bych, ze asi ani ne... A mimochodem, do pulky ukazatele teploty se mi ted uz motor zahriva jen kdyz popojizdim, jinak se provozuje tesne pod M (a to mam termostat menenej pred prazdnimama) - jen jsem si na Vas vzpomnel jak jste si libovali, ze teplota chodi krasne - uz nechodi :-) Anebo mozna jen blbe ukazuje rucicka, neresim to.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.03  21:28

« Re: Tlaky

Tak nevim v jakem rozmezi maj byt tlaky, ale na moji byvale dieselove Mazde byly vsechny valce 28,5. Soudim ze Ti to bude startovat i v zime dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.03  04:25

« Re: Alarm-www.razdva.cz/alarmy

Fido: taky bych to radeji nejdriv videl na vlastni bulvy ale pujdu do toho asi az pristi mesic - ted me bude cekat jeste investice do lakyrnika a zadni dvere :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.03  04:23

« Re: foták

Fido: nechtel si neco s malym povinnym rucenim ???? :o) ????
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…