Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  21:10

« Re: re. chyba, myčky, těsnost,

Kostey: pamětníci měli opravdu ve vyjmenovaných slovech Ozývat!! ale jinak doporučuji ruční mytí - jednak je to šetrnější, jednak ti nenateče do auta a jednak si s tím dáš trochu víc práce než ty kartáče u myček.
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.03  20:52

« Sierra2.0 DOHC rv.93

Nazdarek vsichni
    Prodam Sierru 2.0 Dohc sedan tmave modra met.servo,elekt. okna,sibr,Mikroplys, Stavit volant a sedadlo, nove tlumice, brzdova desticky,tonovana skla, pekna zachovala 70.000,-
    tel. 604372967
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  18:15

« Re: čidlo teploty paliva

to rbr: Sice budu spekulovat,ale aspoň tak:jestli je to čilo jen teplotní svitch(jak třeba čidlo pro elektroventilátor chladiče,Sirky mají termospojku jak víme),tak z jednotky může lézt cokoli od 0v-12v a můžeš rozpojovat ostošest a to tvé naměřené napětí se nezmění.Mě to tehdy na WV taky spínalo jen v lětě při jízdách po městě,tak při normálním provozu nepočítam,že ho donutíš k nějaké změně,podotýkam je to jen orientačně,u Fordíků to může být jinak.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 15.09.03  18:01

« re. chyba, myčky, těsnost,

Správně : brzy, jazyk, nazývat, Ruzyně. + To Michalides : Jak jsme se spolu jednou bavili o tom jestli mi teče do auta, tak jsem včera (vlastně dneska v 1:30AM) dostal v myčce takovou sprchu jakou jsem fakt nečekal. Ny tý části střešního okna, která se vyklápí nahoru jsem měl přilepenou takovou pásku sloužící jako těsnění... Ta se pomaliku trhala, až jsem se naštval a urval ji, s tim že tam dám jinou. K tomu jsem se zatim ale nedostal a když jsem teda byl v tý myčce (mimochodem protože mi kompletně celý auto posr..i ptáci) tak bylo všechno v pohodě až do doby než začalo sušení... V tý mezeře zůstalo "trochu" vody a ten větrák mi jí všechnu nafoukal dovnitř, že jsem se musel celej utřít do trika. :-) No co sprcha nikdy neuškodí. + Dávejte bacha, když si budete chtít nechat vystříkat podvozek u OMV (program 1. a 2.) tak se vám toho podvozku nedotkne ani kapka vody. Kostey
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.03  17:39

« chyba

ozývat - se samozřejmě píše tvrdý "y"
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.03  17:37

« Zlobivá holka

Jenom si sem lezu postěžovat. Ta moje kočička pěkně zlobí. Od 100 km/h se ze stracena začne odkudsi z podvozku ozívat relativně hluboká tlumivá vibrace, která rozklepe celý auto tak, že si toho fšimne i moje máti (antitechnik :-) sedící na zadnim gauči :), no, a včera cestou na Slapy se k vibraci přidalo jakési vysokofrekvenční zvonění. No horor. Celkově mam pocit jakoby to nejelo (i z kopce na neutral to skoro zpomaluje). Doufam, že se mi to nerozpadne pod rukama. Tagže do tlumivého beatu si těď přizpěvuje:"Rolničky, rolničky, kdopaq vám dal hlas?..."
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  17:32

« Re: čidlo teploty paliva

Hm. To je zase něco nového. Ale ať je to tak nebo ne, zdá se mi nepochopitelné, že napětí z ŘJ do čidla (pin 3) je stejné jak při rozpojeném konektoru (zde bude napětí maximální, nesnížené čidlem), stejně tak jako když čidlo připojím (dobře, mohlo by být v rozpojeném stavu, je to switch), a stejně tak při studeném motoru, teplém motoru, a za běhu. Jinak řečeno, nenašel jsem situaci, kdy by čidlo "seplo". A nebo je špatný.
    Podobně jsem zkoušel všechny ostatní čidla podle dokumentace a vše mi krásně sedí. Jen toto ne, proto po něm pátrám.
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.03  17:05

« čidlo teploty paliva

Nevim jak je to s ním v EFInkách,ale WV ho má taky v liště rozvodu paliva pro vstřiky a fungovalo tak,že jak teplota benzínu dosáhla určité teploty,tak i když jsi vypl motor benz.čerpadlo běželo ještě tak dlouho,dokud opět teplota vstřik.lišty nespadla,logicky jsem si to vysvětloval tak,že v nádrži je benzín chladný,tak to zajištovalo prijatelnou tepotu vstřiků,i po odstavení motoru a ochranu vinutí elektromagnetů vsřiků proti přehřátí a následnému proražení(mezizávitovému zkratu),ale nevím,zda to mělo funkci na studený start a rozjezd,spíš ne.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 15.09.03  16:50

« Re: Volnoběžné otáčky

To rbr: tak dik, dneska mi nák zlobili tak mě to jenom zajímalo, už se těšim na dvoulitřík
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  16:47

« Re: spojka

Zdar banditi,tak jsem změnil jméno z Rob30 na Boboš,Rob2 mi psal jestli by to pro přehlednost nebylo lepší,jasnačka vždyť jde o h...K té spojce,mám pocit,že jde obráceně namontovat lamela a jak to pak přiklopíš přítlačákem tak má snahu zachytávat za šrouby,kterými je uchycen setrvák ke klikovce,kdysi jsem to tak málem namontoval,měl jsem jakousi hutnou lamelu,která měla ten tlumící mechanismus s pružinama hodně vystouplý,naštěstí mě to trklo.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  16:44

Tak to ti asi já nepomůžu, mám 2.Oi DOHC a tento neznám :-(
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 15.09.03  16:41

Mé 1.6ce zbývá týden života :)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  16:37

a co máš za motor?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  16:35

« Re: HTML

Teepee: koukám na vývoj tvého názoru: od varování nepoužívat, přes zkoušku, až po konstatování, že je to stejně v p...:-)
    Ne, je to tak, jak píšou ostatní, jde tu přece o Sierry
    A proto si dovolím se připomenout: pánové, nemáte někdo osobní zkušenost s hodnotami čidla teploty paliva? viz příspěvek č.6636.
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 15.09.03  16:33

« Volnoběžné otáčky

Lidičky prosim vás kde se seřizujou? Kostěj
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.03  16:14

« spojka

To J77: tak spojku jsem jeste nemenil, ale tak laicky bych rekl ze se to nemuze blbe namontovat (ikdyz mozne je vsechno)...
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.03  15:38

« Tagy zde v diskuznim foru

Kdyz si poradne prectete navod k diskuzi zjistite, ze vse krome Tucneho, Sikmeho a Podtrzeneho a zalomeni radku nelze !!!.
    viz www.auto.cz / motorbar / konvence.phtml
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  15:33

« Re: el. stahování

Juchuchu: Kdybys četl e-mail tak bys zjistil že JO!!
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.03  15:03

« vodní pumpa

Tak mi pořád v motoru něco popiskovalo, jako když mám někde chycenýho slavíka, ale jen, když šel motor. Tak jsem natáhl klínový řemen a pořád stejný, povolil jsem ho a hvízdal jak blázen, nakonec jsem přišel na to, že je v čudu ložisko vodní pumpy. Tak ji asi musím vyměnit celou. Nebo je možno vyměnit jen ložisko?Cena vodní pumpy je okolo 2 tis, což je fakt síla.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  14:57

« Re: HTML

Kdybyste vy divoši radši diskutovali o sierrách! Už jsem z těch vašich tagů... .Radši to sem ani netahejte a posílejte si to e-mailem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…