Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: myší pískot
Zajimava je ta spojitost s tim blinkrem:)) jsem fakt zvedavy jak to asi dela:) ja jsem mel taky mysaka v motorovem prostoru na starem OHC. usidlil se na predni naprave. Ze zacatku jsem ho chtel vyhodit, ale pak jsem si na neho zvykl, a nakonec jsem si ho oblibil. Bohuzel bouracku neprezil, zustal mezi zmacknutim blatnikem, napravou a indukcni civkou. -
kostey 18.09.03 11:26
« myší pískot
Tak moje autíčko se naučilo mluvit. Zní to uplně přesně jako myší pískot. Pokaždý když dávám blinkr je jedno na jakou stranu tak se mi v kufru začnou "hádat myši" Pokazdý když se chci podívat co to tam píská a otevřu kufr, tak to samozřejmě přestane. nebo zrovna nedělá. Chovali jsme doma myši a já sem na to jejich pískání fakt alergickej, tak mě tohle opravdu s..e! :( -
« Web - stahování
Sorry je to moje chyba, na stránkách se skutečně pracuje, zkouším jednotlivé moduly ale trvá to trochu déle než jsem původně myslel (omezení některých funkcí ze strany webhostingu) takže ty funkce musím trochu překopávat, ladit a ladit ale taková ubohá hláška na většině stránek "na stránkách se pracuje" se mi nezdála nejlepším řešením. Vydržte !!!! -
« Re: el.stahování
juchuchu: na kontrabandu máš tužkou načmáráno co kam patří a odkud vede kvůli snažší montáži - když jsem to demontoval tak bylo vše funkční tak by to neměl být problém - pokud nemáš el. ovládaná zrcátka tak bude pro tebe snažší vyměnit celou kabeláž ve dveřích za tu co jsem ti poslal. -
« Re: 1.8TD
Čau PajaP ještě jednou díky za ten alternátor. Prosím tě bylo by možné ty technické věci o motoru oskenovat a poslat na můj mail hlavacej@sce.cz, zrovna 600kč za knihu se mi moc dávat nechce, když potřebuji vědět jen něco o motoru? Mimochodem není někde na netu aspoň něco ke stáhnutí, kromě el. schemat? -
« Re: Volnoběžné otáčky
to kostey: u tak stareho motoru je dost duvodu, proc klesaj volnobezne otacky. Jestli Ti to dela ale jenom pri zahratem motoru, tak bych vyloucil karbec a jeho volnobezne trysky. Hledal bych jinde...ted mas problemy s topenim, tece Ti, mozna je obcas malo chladiciho media v okruhu, mozna jsi parkrat ohral dost ten motor (jak jsi treba rikal ze se Ti to skoro zacalo varit v te kolone). Kdyz se motor takhle parkrat zavari, vyfokne v lepsim pripade tesneni pod hlavou, v horsim prdne sama hlava valcu...Pripad meho DOHC: kdyz jsem to kupoval, mel ten samej problem. Na zahraty motor klesali volnobezne otacky. Byla mala prasklina na hlave valcu, na studeny motor to nebylo vubec znat, ale kdyz se motor ohral, v dusledku tepelne roztaznosti se otevrela ta prasklina a najednou nebyl tlak ve tretim valci...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!