Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 18.09.03  12:03

« Re: myší pískot

to Dytona: chudák myšák ale tomu mému bych to přál!!! třeba budeš mít štěstí a ted o víkendu na Slovensku to uslyšíš pokud myšáka někde cestou neztratim :)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  11:59

Zajimava je ta spojitost s tim blinkrem:)) jsem fakt zvedavy jak to asi dela:) ja jsem mel taky mysaka v motorovem prostoru na starem OHC. usidlil se na predni naprave. Ze zacatku jsem ho chtel vyhodit, ale pak jsem si na neho zvykl, a nakonec jsem si ho oblibil. Bohuzel bouracku neprezil, zustal mezi zmacknutim blatnikem, napravou a indukcni civkou.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  11:49

« Re: web

pokud potřebujete pdfka tak jsou dočasně na náhradní lokalitě http:// r2l241.mistral.cz (tu mezeru si umažte tam by měl být web funkční celý .....
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  11:48

Tak to si pořiď hada :o))). Nebo kočku :o)))
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 18.09.03  11:26

« myší pískot

Tak moje autíčko se naučilo mluvit. Zní to uplně přesně jako myší pískot. Pokaždý když dávám blinkr je jedno na jakou stranu tak se mi v kufru začnou "hádat myši" Pokazdý když se chci podívat co to tam píská a otevřu kufr, tak to samozřejmě přestane. nebo zrovna nedělá. Chovali jsme doma myši a já sem na to jejich pískání fakt alergickej, tak mě tohle opravdu s..e! :(
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.03  08:20

« Web - stahování

Sorry je to moje chyba, na stránkách se skutečně pracuje, zkouším jednotlivé moduly ale trvá to trochu déle než jsem původně myslel (omezení některých funkcí ze strany webhostingu) takže ty funkce musím trochu překopávat, ladit a ladit ale taková ubohá hláška na většině stránek "na stránkách se pracuje" se mi nezdála nejlepším řešením. Vydržte !!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  08:16

« Re: el.stahování

juchuchu: na kontrabandu máš tužkou načmáráno co kam patří a odkud vede kvůli snažší montáži - když jsem to demontoval tak bylo vše funkční tak by to neměl být problém - pokud nemáš el. ovládaná zrcátka tak bude pro tebe snažší vyměnit celou kabeláž ve dveřích za tu co jsem ti poslal.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  08:01

« Re: 1.8TD

Já tu knížku tady mít, tak jí klidně oscenuji, aspoň ty nejdůležitější věci. Ale pššššt ať to neslyší pan koop :o))).
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.03  08:00

« web

Mimochodem byl jsem na našich stránkách a .pdfka nejdou stahovat !!! Je to tím, že se na webu dělají úpravy?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  07:59

Jedině, že by to bylo stránkování knížky:-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  07:58

Fido taky se Ti nezdá, že bylo Mondeo již od 92? Nic si z toho nedělej, mě taky.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  07:57

Čau PajaP ještě jednou díky za ten alternátor. Prosím tě bylo by možné ty technické věci o motoru oskenovat a poslat na můj mail hlavacej@sce.cz, zrovna 600kč za knihu se mi moc dávat nechce, když potřebuji vědět jen něco o motoru? Mimochodem není někde na netu aspoň něco ke stáhnutí, kromě el. schemat?
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 17.09.03  22:39

« Re: Volnoběžné otáčky

To Fidoford: Já stou češtinou mám co řikat. dneska sem dostal za 5 z diktátu. + Nevíte někdo jaký maj sierry tozložení tý hmotnosti? fakt by mě to docela zajímalo... A nepište už ze 95%/5% IK5CO
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  21:59

????
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  21:02

Jestli se chceš dozvědět více o motoru 1.8TD tak je o něm hodně napsáno v knize jak na to na ford mondeo od 11/92 do 11/00
  • 00 Reagovat !

foto

17.09.03  20:05

« ?

kampak se ztratil Pocket? Má fotky mého auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  15:04

fidoford: já vím já dělám jen dobré věci pro můj motůrek. A ta věc vedle baterie ?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  14:25

To bude ta blbina kvůli emisím.Zpětně to spaluje část výf.plynů(při nižším výkonu se vede přes ten ventil zpět do sání část plynů z výfuku).Při plném plynu by to fungovat nemělo.To,že jsi to odpojil si pro motor a výkon udělal jen dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  14:21

Kostey-á,pán je suvenýr!Mýt-nemít,včera jsem byl asi mimo(podle vzoru mimino),akorát sem se vrátil z Polska.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  14:11

to kostey: u tak stareho motoru je dost duvodu, proc klesaj volnobezne otacky. Jestli Ti to dela ale jenom pri zahratem motoru, tak bych vyloucil karbec a jeho volnobezne trysky. Hledal bych jinde...ted mas problemy s topenim, tece Ti, mozna je obcas malo chladiciho media v okruhu, mozna jsi parkrat ohral dost ten motor (jak jsi treba rikal ze se Ti to skoro zacalo varit v te kolone). Kdyz se motor takhle parkrat zavari, vyfokne v lepsim pripade tesneni pod hlavou, v horsim prdne sama hlava valcu...Pripad meho DOHC: kdyz jsem to kupoval, mel ten samej problem. Na zahraty motor klesali volnobezne otacky. Byla mala prasklina na hlave valcu, na studeny motor to nebylo vubec znat, ale kdyz se motor ohral, v dusledku tepelne roztaznosti se otevrela ta prasklina a najednou nebyl tlak ve tretim valci...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…