Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

19.09.03  10:35

« Re: Dobrá rada nad zlato

Tak já jsem celkem v klidu, mě měří stav oleje el. měrka při každém spouštění motoru, takže když klesne pod značku min, začně svítit kontrolka, abych se na to mrknul: To pak dolívám asi necelý litr.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.03  10:33

« Re: xenony

Fido mi to ted rikal...je mi to lito! Nestalo se Ti nic? Jak moc je to rozflakle?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.03  10:18

co se stalo?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.03  09:12

Si děláš kozy? Si ho pohřbil nebo co? Ne to ne. Newjéřim!
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 19.09.03  08:21

? :((((
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.03  08:18

v současné době už nikoho oslňovat nebudu - skrz dolné břežany jsem jel, pak jsem jel k fidovi a pak když jsem se vracel tak mi kamion skřížil cestu takže autíčko dostane černou šerpu :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.03  07:56

Já si pamatuji, když jsem kupoval sierku, tak byl v * motor 1.8TD. Nechal jsem dělat GO. A zároveň jsem mechanikovi pomáhal. Hele otevřel jsem výpušťák na olej. A začlo z toho padat něco co jen zdánlivě připomínalo olej. Byla to slizká hustá hmota. Ale teď co mám Go, olej nedolívám. Vše drží. Ale Kontroluji ho jednou týdně pro sichr :o)).
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 19.09.03  07:47

Co se týče oleje tak to vám něco povim... Po cestě evropou se nám podařilo zapomenout na dolejvání oleje a tak když jsme jednou měřili olej takl jsme nic nenaměřili... abych se dostal na maximum, tak sem tam musel dolejt 2.3l oleje. Pokaždý když si na to vzpomenu tak si začnu nadávat.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.03  01:42

to buudulin:asi bude lepší jít do jiného motoru,ale spíš mě zaráží,že ti(jak píšeš) při výměně oleje-starého moc nevyteklo! To si nekontroluješ stav na měrce? To se pak nedivím,že vačka má dost. Kámoš prodával před časem 2.3D a motor měl nalítáno 540 000 km a to měl při koupi na tacho 62 000 km. Takže až budeš kupovat motor,dej si pozor aby nebyl také provozován na sucho.
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 18.09.03  21:34

« xenony

To Michalides: Jak častokrát se ti stává že na tebe lidi blikaj v domění že máš dálkový? + Pořád oslňuješ protijedoucí pravim světlem!? + Nejel si dneska po osmý večer skrz Dolní Břežany? A poznáš problikávání od pozdravu? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  16:58

« Re: Sierra 2.5TD

to michalides: prave si to myslim taky. Jasne ze Vam dam vedet, zatim pouze ale koukam na ruzne stranky, skorpik se da sehnat uz za 1500 EUR s tim motorem, ale zatim nejsou penize...ale to je asi globalni problem:)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  15:52

Daytona: Ten cosworth ze scorpia by na mensim aute mohl delat divy a hlavne je to sestivalec a jako takovy by mel mit kultivovanejsi chod a vzhledem k obsahu bude mit pravdepodobne i delsi zivotnost nez 2.0 cosik az do toho pujdes tak mi dej vedet :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  14:28

No kazdopadne scorpio ma suprove podsvicene spinace na stahovani oken:)))) jinak bych skopka neodsuzoval, me se docela libej az na to, ze jsou trochu tezkopadna. Navic se vyrabela i s motorem 2.9 24V DOHC Cosworth. Ja prave premyslim ze si poridim takovej moturek a dam to do sierry. Prevodovky jsou stejne, bud automat nebo MT75. Asi to nebude mit takovy nastup vykonu jako ctyrvalcovy cosworth, ale kroutak to bude mit urcite vetsi. Je to proste jina cesta jak mit sierru s 200 koni.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  14:20

« Re: jak nás škubou neřádi

Ja jsem shanel ty silentbloky do stabilizatoru, diky za info!!! Jaka je znacka te spojky???
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  13:32

Nevím, jestli to je reklama, kadopádně to dávám spíš jako tip. AZ auto Žďár nad Sázavou. Šikovný kluci. Např komplet spojky (lamela, přítlačák, ložisko) za 4111 Kč. Má někdo lepší cenu?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  13:29

To tam fakt chceš dát? Dyť to bude jako když si manekýna vobleče dědkovy červený trenky! Do sierry, takový káry, bych si sakra vybíral co dám z takovýho šlendriánu jako je scorpio.Motor by to rozhodně nebyl.
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 18.09.03  13:28

jen pro zajimavost; nechces udelat reklamu kde jsi nakoupil?
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.03  13:25

« jak nás škubou neřádi

Sháněl jsem vodní pumpu. Obvolal jsem kde co a šílel jsem z cen. Za jednu a tutéž pumpu jsou někde rozdíly až 1000 kaček. To mě teda fakt vytočilo.Nakonec jsem uspěl, sehnal jsem kvalitu za 1480 Kč, celý komplet. Kdysi tu někdo psal, že shání silentbloky do stabilizátoru. Mají je za rozumnou cenu 340 Kč/za obě, výrobce je QH. Někde jsou ještě lidi, ale jinde - šílenci. Přál bych jim, aby zkráchli - podnikavci.
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.03  12:34

« Sierra 2.5TD

Neznáte někoho kdo si dával do sierry motor 2.5TD z fordu scorpia. Prý tam jde dát bez větších technických potíží.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  12:12

« Re: 1.8TD

Podle knížky na Ford mondeo se mondeo vyrábělo od 11 měsíce roku 1992 a to se vznětovým motorem 1.8TD(66KW) a benzinové motry 1.6(66KW), 1.8(85KW), 2.0(100KW).
    Pokusím se vše co je v této knize o motoru 1.8TD
    oscanovat a pošlu vám to na vaše webové stránky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…