Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: mini sraz?
Sam s tim take zapolim, a po vsech zkusenostech mam pocit ze sebelepsi pece stejne korozi nezastavi. Jeste jsem nevyzkousel olejovani napadeneho mista nejakym konzervacnim olejem, ci jinym vhodnym mazadlem. Je to sice nepretiratelne, ohyzdne a primitivni :-), ale jak rikam, odrezovani, zkladovani, tmeleni, oblepovani a prestrikavani k nicemu nikdy nevedlo. (Zejmena ted na Sierre, i kdyz pres leto moc neprselo, zadna sul nic, a uz to zase vyleza - to jsem zkusil antirezin, misty tmel a prestrikat Motipem) -
To michalides a ALL: když jsi u té karosérie - pánové, co je rozumnější udělat s začínající rzí na hranách dveří? Levé zadní jsou z dřívějška na hranách různě "oťukané" a začínají tam místečka povrchově reznout. A hlavně jich je stále víc, možná už by to stálo za "celkovější" vyspravení. A já řeším, jestli to jen stále dokola hasit lokálně malým štětečkem s barvou, nebo se pustit do větší opravy. Případně dveře strčit do autolakovny. Ale netuším, co je rozumné a co by to mohlo stát. -
Ja vazne nevim, treba jsem Michalidese nejak spatne pochopil (nevim nic vic, nez napsal v tom prispevku 6768)...
Asi bychom meli pockat, co tim skutecne myslel a pokud jsme to spatne pochopili, tak ja bych Prazsky minisraz uvital, na Moravu to mam moc daleko. Kdysi jsme to tu uz probirali ale nejak to usnulo. -
To bylo myšleno jako ironie chlapci!. Já jen že jsem sirku odtáhnul na chatu do Vraného nad Vltavou (skoro skochovice - cca 300 metrů) a tak kdyby se tam opakoval předloňský sraz, tak že už tam jsem zaparkovanej :o). Jinak mi už nepřejte brzké uzdravení, chodím do práce, ruka už funguje mám tam jen velkou modřinu cca 4cm v průměru. Ale díky za solidaritu :o)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!