Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  13:15

« Re: mini sraz?

Sam s tim take zapolim, a po vsech zkusenostech mam pocit ze sebelepsi pece stejne korozi nezastavi. Jeste jsem nevyzkousel olejovani napadeneho mista nejakym konzervacnim olejem, ci jinym vhodnym mazadlem. Je to sice nepretiratelne, ohyzdne a primitivni :-), ale jak rikam, odrezovani, zkladovani, tmeleni, oblepovani a prestrikavani k nicemu nikdy nevedlo. (Zejmena ted na Sierre, i kdyz pres leto moc neprselo, zadna sul nic, a uz to zase vyleza - to jsem zkusil antirezin, misty tmel a prestrikat Motipem)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  13:12

teepee: se v tom trochu ztrácíš,ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  13:10

Jezisi ten sraz, to je fofr, nenapadlo me, ze mi behem psani prispevku zmizi z monitoru prispevek, ktery byl nejaktualnejsi pred zacatkem meho psani ... Cili 6825 beru zpet a 6824 je vlastne starsi nez 6818... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  13:09

To michalides a ALL: když jsi u té karosérie - pánové, co je rozumnější udělat s začínající rzí na hranách dveří? Levé zadní jsou z dřívějška na hranách různě "oťukané" a začínají tam místečka povrchově reznout. A hlavně jich je stále víc, možná už by to stálo za "celkovější" vyspravení. A já řeším, jestli to jen stále dokola hasit lokálně malým štětečkem s barvou, nebo se pustit do větší opravy. Případně dveře strčit do autolakovny. Ale netuším, co je rozumné a co by to mohlo stát.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  13:04

« Re: Studené rozjezdy vyřešeny !!!

To karatas: myslíš samotné vstřikovací ventily? To mi nějak nesedí.
    To Teepee: to nic, já to taky blbě pochopil. Od toho jsme lidi :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  13:02

No jsou rychle, ale me to nepripada jak drb ci fama. Jak jsi to v prispevku 6768 skutecne myslel? Myslim ze ta rychlost je primo umerna hladu po nejakem srazu na zapadnejsi strane republiky.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  13:00

Ja vazne nevim, treba jsem Michalidese nejak spatne pochopil (nevim nic vic, nez napsal v tom prispevku 6768)...
    Asi bychom meli pockat, co tim skutecne myslel a pokud jsme to spatne pochopili, tak ja bych Prazsky minisraz uvital, na Moravu to mam moc daleko. Kdysi jsme to tu uz probirali ale nejak to usnulo.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  12:57

Teď budu muset absentovat dokud nebudu mít zase nějakou krásku - a že jí budu mít to si pište ! výbavu půjde vzít z toho vraku no a hezounkou karoserii snad někde splaším ...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  12:57

« Re: Studené rozjezdy vyřešeny !!!

Blbě jsem se vyjádřil, takže ne systém vstřikování, ale vstřiky - vstřikovací ventily, fuel injectors :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  12:56

drby a fámy jsou strašně rychlé - vůbec nedodržujou maximální povolenou rychlost :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  12:55

Ale myšlenka to nebyla špatná. Něco kratšího a blíž.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  12:54

Ale jak se ta fáma šířila :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  12:53

To bylo myšleno jako ironie chlapci!. Já jen že jsem sirku odtáhnul na chatu do Vraného nad Vltavou (skoro skochovice - cca 300 metrů) a tak kdyby se tam opakoval předloňský sraz, tak že už tam jsem zaparkovanej :o). Jinak mi už nepřejte brzké uzdravení, chodím do práce, ruka už funguje mám tam jen velkou modřinu cca 4cm v průměru. Ale díky za solidaritu :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  12:52

To teepee: tím cheš říct, že se nic neorganizuje, a jen jsme to špatně pochopili? :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  12:50

Jestli bude a kdo to organizuje nevim. Michalides v prispevku 6768 zminil sraz. Protoze oficialni sraz je pro mnohe z nas dost daleko, myslim ze by se druhy sraz, byt minisraz, ale nejlepe prazsky, hodil.
  • 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 22.09.03  12:50

« mfdnes napsala online

• 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 22.09.03  12:40

« mini sraz?

kdo to organizuje?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  12:34

« Re: Jsem celej

Koukám že mě taky něco uniklo. Bude nějaký sraz ? Jsem z Teplic, takže Praha je pro mě mnohem blíž. I když jde jen o minisraz. :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  12:30

To kratas: co to je systém vstřikování? co vše Ti to vyměnili?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  12:29

Asi mi něco uniklo. Tady se mluví o pražském minisrazu? Už dvakrát jsem si bohužel nechal ujít pravidelné srazy, ale něco menšího, poblíž, to mě zajímá.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…