Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  11:45

« Re: Jsem celej

dobře, ale než se mi ta stránka otevře, žádá mě to o password..
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  11:40

rbr: pis to malymi pismeny VSECHNO !!! adresa [odkaz] (R2L241.MISTRAL.CZ)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  11:38

jmeno ford heslo sierra jak jiz bylo v minulosti psano (je to i na webu)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  11:22

« Re: mini sraz?

Tak to bych chtěl vidět tu práci za 150 Kč. Já před 3 roky platil 2000. Je však fakt, že týpek si s tím dost pohrál a hlavně předtím auto dukladně ostříkal wapkou. Někteří to stříknout klidně a bláto.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  11:19

nemůžu se tam dostat.máš vyžaduje to po mě heslo...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  11:10

To michalides: už na tom pracuji. ten druhý znak v adrese je "L"?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  11:05

« Re: Sierra

Já tu sierru našel, nevím, myslím že blau je modrá, ale neměla obrázek.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  10:42

rbr: jo posli nebo nekam umisti ja si to sezobnu. Nejlepe ftp u me doma - r2l241.mistral.cz co nejvic kvality at je tam neco videt
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  10:04

to daytona: Díval jsem se na mobile.de a tu sierru tam nemůžu najít.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  09:56

To michalides: sehnal jsem záběry z Pá. Pohled na auto, motor, levý dveře atd. Je tam tuším vidět i Fido. Chceš to nějak poslat nebo to mám raději zahodit? Jsou to tři verze(AVI,MPEG), velikost od 2,3 MB do 20 MB podle kvality.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  09:55

Daytona: Do doby nez to nejak vyresim s pojistovnou tak musim chodit po svych. Ale pak mi budes muset nejak helpnout protoze je pro me nadlidsky vykon se proklikat tou nemcinou - tu cernou za 300 jsem tam stejne nenasel.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  09:12

Opet se jenom opakuju, ale prave minule jsem videl fakt krasnyho kombika na www.mobile.de za 300 EUR, r.v. 1992, cerna, opravdu nadherna kastle, snizena, sportovni podvozek (na nase cesty nic moc), cerne blinkry a vzadu kourova svetla, plastove doplnky jako prahy, kridlo, krasne elektrony, motor DOHC ale s prasklou hlavou. Jo, verze GHIA s klimatizaci.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  07:48

To Rob2: Až se budeš poohlížet po novým kousku a narazil bys na kombi, nejlíp Ghia, nejraději s karbecem nebo šestiválec 2.9 , dáš mi sem vědět? Mám super motor, ale kastle už brzo začne podléhat plíživé korozi.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  07:44

« Re: miss sierra

Taky máš můj bod. Mimochodem, ta barva tvýho auta je asi úplně stejná, jako ta moje! Jinak souhlasím s názorem, že vyjet se starší sirkou na cestu kolem světa je větší dobrodružství nežli s novým autem. Jen mě překvapuje počet najetých km. Pořád to jezdí tak, jak má?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  07:20

Taky jsem ti dal bodík. To se opravdu cení. Příští rok chci jet se sierrkou do Chorvatska na Krk. Jsem zvědav jak dopadnu. :o)))
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.03  06:33

« Sierra

Tak hodlám rozšiřovat svůj vozový park o další Sierru. Představa je jasná - combi, DOHC, klima, bez koroze. Asi to dopadne opět na Švýcarsko, pokud do jara nekoupím něco tady.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.03  06:31

« Nick

Boboš: Dík
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.03  06:30

« Ještě já

Michalides: Auta je škoda, ale žiješ bez větší újmy na zdraví, což je hlavní. Bylo zajímavé, jak nám "skutečnost" podala NOVA. Co k tomu říct?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  18:22

Tak taky jeden ode mne. Machrovat s novym bavcem to umi kazdej, ale jet do Spanelska se starickou Sirkou to je fakt kousek:-)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 22.09.03  18:20

jůůů dík moc, bych nikdy neřek, že budu takhle v čele :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…