Ford Sierra
« Re: Jsem celej
rbr: jsem psal že byl v době uploadu blokovaný přístup (mám jen omezenou přenosovou rychlost a poptávka opravdu převyšovala nabídku) rbr podruhé: s tím videem máš asi pravdu ale je to od tebe tak si řekni jestli to můžu nechat ke stažení či nikoliv (zatím jsem tu možnost zakázal) -
kostey 23.09.03 13:03
« Re: miss sierra + cesta k Sousedům
To all: Tyjo kluci fakt dik, ted každej vidí že sierry jsou prostě nejlepší To juchuchu: Ty kilometry najsou jistý ale když se někdo ptá, kolik má najeto, tak řikám že má 3x přetočenej tacháč + to co tam na něm je. Jen já s ní už ujel 25 000 (od května) a hlavně taky předemnou už měla tolik majitelů, že mám třetí techničák (druhou kopiji) Jinak teď jsem jí vezl na Slovensko protože tam od Daytony dávám 2,0 OHC. Po cestě jsem stavěl na každý benzině a odpočívadle a dolejval vodu do chladiče, protože mi to pod přístrojovkou někde teče. Až do doby kdy jsem vyrazil, tak mi to vypilo 1,5l za den ježdění po Praze, ale jak jsem vyrazil na to Slovensko, tak jsem měl na 100km spotřebu snad 30litrů (vody). Měl jsem plnej kufr PET lahví s vodou + 3 pětilitrový kanistry. Vždycky jsem zastavil na odpočívadle nebo benzince, počkal jsem až sirka schladne, nalil jsem do ní vodu a jel na další odpočívadlo. Pod nohama jsem měl jednou dokonce tak 1,5cm vody, ale občas na benzince jsem tu vodu vysával vysavačem. :-) vždycky když jsem zastavil tak mi z pod auta vytéhali 4 pramínky vody (přibližně pod každejma dveřma.) No byla to zajímavá jízda. Daytona mi taky řikal že budu mít taky naprasklou hlavu ale za tejden nebo dva bude všechno ok!