Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  13:38

« Re: Jsem celej

rbr: jsem psal že byl v době uploadu blokovaný přístup (mám jen omezenou přenosovou rychlost a poptávka opravdu převyšovala nabídku) rbr podruhé: s tím videem máš asi pravdu ale je to od tebe tak si řekni jestli to můžu nechat ke stažení či nikoliv (zatím jsem tu možnost zakázal)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  13:12

jo, už to snad jde!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  13:09

Nevím, co se se děje, ale z běžného přístupu je nedosažitelná ta část serveru, kam jsem ty videa poslal...doufám, že se s tím nic nepodělalo. Nebo že by nadměrný zájem lidí kteří chtějí hned stahovat?
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 23.09.03  13:08

« Re: miss sierra

No moment, to vedu až tak moc? 275!!!! Hlasů, jak se to tam ocitlo? Kdyť každej má jen pár hlasů!!! DIK!!!
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 23.09.03  13:03

« Re: miss sierra + cesta k Sousedům

To all: Tyjo kluci fakt dik, ted každej vidí že sierry jsou prostě nejlepší To juchuchu: Ty kilometry najsou jistý ale když se někdo ptá, kolik má najeto, tak řikám že má 3x přetočenej tacháč + to co tam na něm je. Jen já s ní už ujel 25 000 (od května) a hlavně taky předemnou už měla tolik majitelů, že mám třetí techničák (druhou kopiji) Jinak teď jsem jí vezl na Slovensko protože tam od Daytony dávám 2,0 OHC. Po cestě jsem stavěl na každý benzině a odpočívadle a dolejval vodu do chladiče, protože mi to pod přístrojovkou někde teče. Až do doby kdy jsem vyrazil, tak mi to vypilo 1,5l za den ježdění po Praze, ale jak jsem vyrazil na to Slovensko, tak jsem měl na 100km spotřebu snad 30litrů (vody). Měl jsem plnej kufr PET lahví s vodou + 3 pětilitrový kanistry. Vždycky jsem zastavil na odpočívadle nebo benzince, počkal jsem až sirka schladne, nalil jsem do ní vodu a jel na další odpočívadlo. Pod nohama jsem měl jednou dokonce tak 1,5cm vody, ale občas na benzince jsem tu vodu vysával vysavačem. :-) vždycky když jsem zastavil tak mi z pod auta vytéhali 4 pramínky vody (přibližně pod každejma dveřma.) No byla to zajímavá jízda. Daytona mi taky řikal že budu mít taky naprasklou hlavu ale za tejden nebo dva bude všechno ok!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  12:54

« Re: Sierra

Tu sirku jsem tam videl minuly tyden a ted uz tam fakt neni.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  12:45

uz to chranim jako oko v hlave :o) diky
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  12:42

nechci provokovat, ale mělo by to vše být dost a dost chráněný....ale nejsem z oboru.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  12:34

nevim jestli je to v poradku - mam to ted doma a jeste to tam leze kazdopadne ti dam vedet (ja jen ze se mi ukazala ip adresa jako a.gw.cp2000.cz no to bych nekdy mohl zneuzit :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  12:29

už jsem zpět, jo česká produkční, (ses neptal), došlo ti to vpořádku?, pomáhal mi s tím kolega z IT protože sám nemám FTP
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  12:21

vyderzaj pioneer ja chci pockat az to tam rbr nasype vsechno abych ho zbytecne nebrzdil
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  12:20

sem si to chtěl stahnout...koukam mam smolíka :(
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  12:14

rbr: respektive v ceske produkcni ....
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  12:14

rbr: to jsi nerikal, ze pracujes na Nove :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  12:07

no tak ho podporte at vedi ze v jednote je sirka !
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 23.09.03  12:02

a to muzete pridelit i vice hlasu jednomu takze naskok jisty
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  11:58

vidim vidim - sikovnej
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  11:52

už to tam leze, dávám to přímo do Private.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  11:47

rbr: zapis by mel vypadat takto (pro internet explorer) - vynechej pak ty mezery pisu je tam jen z duvodu "prilis dlouheho slova" :
    ftp:// ford:sierra @ r2l241.mistral.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  11:45

Kostey bezkonkurencne vede - a ja si myslel ze dostanes nasich 30 hlasu a pujdes :o)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…