Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 26.09.03  08:49

« Re: Novy web

krom informaci sice nefunguje zadna rubrika ale vypada to dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:48

« Re: leštění skla

Kostey: to jsem já nebyl. Já akorát když se mi hodně chce a to je většinou před nějakou delší štrekou tak použiju Flash off. Chce to však dokonale odmastit jinak je to v noci peklo. Je to pak jak jet proti zrcadlu. Za deště super.
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:45

« Novy web

Tak pánové očekávám kritiku !!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:44

« Re: Výměna motoru

to jirkaking. Tak DOHC a OHC maji jine prevodovky. U 1.8 TD jak Ti jde zpatecka. Je pod petkou nebo nad jednickou?? Ja mel OHC z 1989 a mam DOHC z 1990. Jsou tam jine poloosy (u DOHC sirsi), jine loziska (u DOHC vetsi). Zalezi asi taky na rocniku, po roce 1990 se dost veci zmenilo. Byla by to pekna prace...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:40

« Re: Topení 1.8TD

Jak koukám na bývalé srazy tak každý kdo měl 1.8TD má *... víčko od nádržky. Máš pravdu zkusím to vyvařit a uvidíme. to je taky asi ten problém proč mi za určitý čas padá voda. Těsnění pod hlavou je ok nikde ano kapka vody a nádržka je celé obleptaná od fridexu.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:40

willy. to je fakt, pumpa to asi nebude. zustava radiator a tahlo
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:36

kdyby ten ventil ve víčku byl kouslej, tak vyčistit...zkus to třeba vyvařit v octě nebo tak něco, ať se pustí ty usazeniny
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:34

To mě napadlo :o))) ale myslel že to víčko je nějak speciální. Takže klasika jak u škodovky, kus gumy vše spraví :o))).
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 26.09.03  08:34

vicko ma pretlakovej venti. vzpominam ze na facku vicko zrezlo vevnitr, prestalo delat spravnej tlak a porad jsem nepochopitelne varil. dlouho jsem na to nemohl prijit.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:29

sakra, vidím, že jsem trochu pozadu :-))) ...normálně si z gumy vyřež nový těsnění...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:28

To je taky možné protože u nádržky je furt bílej flek od vody. A dá se vůbec to víčko samostatně koupit ???
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:26

není to zase tak strašný, stačí spodní část palubky, hlavně dát pozor, ať si nezasereš koberec od fridexu...to daytona: kdyby bylo něco s pumpou, tak by to špatně chladilo motor, tady je problém spíš opačnej, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 26.09.03  08:26

jeste k tomu vareni. Chlazeni je uzavrenej okruh ve kterej je tlak a tak se voda vari az pri vyssi teplote. Pokut tam neni tlak (teba netesnici vicko) tak to vari driv.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:26

Jo aradiátor resp. výměník jsem měnil v květnu za ůplně nový :o))).
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:24

Vodní pumpu jsem měnil v červenci, takže tím to nebude. V sobotu jdu na to. Sundám topení co je podpalubkou a uvidíme. Jinak si nemyslím že je jinde problém. Takže už jen táhlo a kontrola výměníku. :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:23

« Re: Nové pocity

Je to 92ka hatchback, barevný nárazníky - takže as Saphire, má to ABS, klimu, vyhřívané přední okno (ty drátky jsou úžasný :), přední okna v elektrice. Je to o trochu lepší než OHC z 87 :))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:21

Topeni se ma ovzdusnovat samo pokud vypustis chladici kapalinu. Ja uz fakt nevim co ti tam blbne, kazda sierra mi topila kraasne, po 3-4 minutach. Jeste Ti zbyvaj 2 moznosti. Zkus sehnat jine (100% funkcni) topeni. Je to sice pekna prace vymenit ho (je pod palubkou, musi dolu), ale alespon si trochu pohrajes se sirkou. A jak jsem uz psal, skontroluj tahlo topeni, jestli Ti to fakt otevira. Vic mne nenapada, to musi fungovat. Ja jsem jeste sirku nedostal nad R-ko, a tam uz spina prvni vetrak, takze se to zase ochladi na M. A to je normal. Jeste mne napada jedna vec: vodni pumpa??????
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 26.09.03  08:18

« Re: Nové pocity

no protoze jsem mel porad problemy s klidovejma otackama, houpalo to a tudiz se nedalo jezdit v kolone se zarazenou rychlosti, obcas to skubalo po ohrati a motor nebezel moc klidne tak jsem patral po duvodu a nakonec to byla prilis bohata smes (menil jsem palivove cerpadlo) a protoze nemam lambdu tak sem sirku polechtal na co adjust a ted je sve v nejlepsim poradku.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:14

no nevím, jestli u TD není nějakej rozdíl, ale normálně se odvzdušňuje celej systém tak, že je spuštěnej motor, aby se zahřál a otevřel termostat, a topení je puštěný naplno, což stejně děláš, když pak jedeš a topíš.....já bych ten tvůj problém tipoval na zanešenej radiátor
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:06

Ještě mě napadlo jakým způsobem se odvzdušňuje topení? Jestli tam náhodou něco není. :o))).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…