Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  10:05

« Re: Novy web

rbr: ty hnidopichu !!! to víš že to doplním . Informace jsou stále stejné ohledně placení
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  10:03

michalides: OK.ještě nejsem platící a cHtěl bych to napravit. platí stejné podmínky jak byly na starém webu? Poslal bych to z účtu..
    To rozdělení povinných a nepovin.údajů je myslím rozumné.Taky by bylo fajn mít cestu se vrátit ke svým údajům, doplnit je a pod.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  10:00

« Re: starter

Pocket: který kabely jsi měl povolený, že se to takto chovalo?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  09:59

michalides: Pěkný :o)) ,také jsem se zaregistroval. Je pak možné upravovat data registrace ?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  09:59

rbr: právě proto je tam ta spousta informací k vyplnění - pro registrované a platící bude k dispozici seznam samozřejmě s předchozím souhlasem majitele
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  09:47

Dobrý. Pěkně to funguje...sem si troufl se zaregistrovat.
    Plánuješ tam taky nějaký přehled registrovaných?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  09:44

« Re: Výměna motoru

Takže pouhá výměna motoru a elektřiny to neřeší :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  09:44

« Re: rozvody 1,8 TD

To jsem našel u nás v obchodě kde mají myslím nejlevnější věci. Počítal jsem to a vychází to i s kladkama 4200 kč. Nechápu proč sem dávali dva rozvoďáky a tolik kladek
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  09:33

Tak willy mel pravdu, mas stejnou prevodovku jako motory OHC. Takze by to bylo snadnejsi nez DOHC.
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.03  09:30

« rozvody 1,8 TD

Jirkaking: kde jsi vzal tu cenu 5000 za řemeny a kladky? Myslím, že je to míň.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  09:30

to daytona: Zpátečku mám vedle jedničky ....
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  09:25

O tom už jsem taky uvažoval, ale myslím, že snažší bude dovézt něco zachovalého z venku na přestavbu.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  09:19

« Re: Topení 1.8TD

Mě to taky vůbec netopilo a pomohla výměna termostatu. Na ukazatel teploty zase výměna čidla. Horší bylo, že jak jsem jezdil s nefunkčním topením, tak zarostl výměník a musel jsem několikrát pak pročišťovat chladič. Voda smrděla jak tak stará voda z vázy od kvítek.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  09:14

to daytona: DOHC: MT75, OHC, 1,8TD: stejná, tuším typ 9, nebo tak nějak...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  09:02

_blank přidán
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Jsem celej

Michalides přes ty pc seš fakt dobrej. Jistě Ti něco říká taky visual route atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

Teď trošičku zaparazituji: neumíte otevřít stránky s rámy (frames) tak, aby se ovšem otevřela jiná podstránka, než default (t.j. aby externím odkazem bylo možné otevřít některou z podstránek, ovšem i s hlavičkou a odkazy - tj okolními rámy?) - nějaký způsob zápisu odkazu jako třeba www.stranky.cz:podstranka5.htm
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:58

« Řazení u DOHCčka

Tak mne teď napadlo, že je pravda, že u toho starýho OHCčka mám vlastně jinou převodovku (zpátečka doleva nahoru) a 13" kola - je fakt, že to rozhodně je pomalejší než to DOHC, ale právě lze řadit mnohem dříve a na 5ku toho najezdim mnohem mnohem víc i po městě ... no asi se s tím smířim, že s novou Sirkou po městě za 3-4.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:57

Odkazy na externi stranky bych dal pres TARGET=_BLANK, aby se to neotviralo do vnitrniho frame...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:50

neboj, to se dotáhne, ale potřebuji sesbírat informace o uživatelích, pak rozjedeme diskuzi :o)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…