Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Novy web
michalides: OK.ještě nejsem platící a cHtěl bych to napravit. platí stejné podmínky jak byly na starém webu? Poslal bych to z účtu..
To rozdělení povinných a nepovin.údajů je myslím rozumné.Taky by bylo fajn mít cestu se vrátit ke svým údajům, doplnit je a pod. -
« Re: Topení 1.8TD
Mě to taky vůbec netopilo a pomohla výměna termostatu. Na ukazatel teploty zase výměna čidla. Horší bylo, že jak jsem jezdil s nefunkčním topením, tak zarostl výměník a musel jsem několikrát pak pročišťovat chladič. Voda smrděla jak tak stará voda z vázy od kvítek. -
« Re: Novy web
Teď trošičku zaparazituji: neumíte otevřít stránky s rámy (frames) tak, aby se ovšem otevřela jiná podstránka, než default (t.j. aby externím odkazem bylo možné otevřít některou z podstránek, ovšem i s hlavičkou a odkazy - tj okolními rámy?) - nějaký způsob zápisu odkazu jako třeba www.stranky.cz:podstranka5.htm -
« Řazení u DOHCčka
Tak mne teď napadlo, že je pravda, že u toho starýho OHCčka mám vlastně jinou převodovku (zpátečka doleva nahoru) a 13" kola - je fakt, že to rozhodně je pomalejší než to DOHC, ale právě lze řadit mnohem dříve a na 5ku toho najezdim mnohem mnohem víc i po městě ... no asi se s tím smířim, že s novou Sirkou po městě za 3-4.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!