Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

28.09.03  18:08

« Ukazatel benzínu

Mam možná dost blbej dotaz. Přesto. Chtěl sem se zeptat, bude velká chyyba kdybych nechal v DOHC-ecku dojit benzin? Ukazatel stavu paliva neni zrovny ve forme a tak bych chtěl zkusit jet tzv. nadoraz. Můžu? Díky moc. Nová podoba webu je dost povedená, doufam, že se tam potkám i se svou fotkou :o) Čus Radus
  • 00 Reagovat !

foto

28.09.03  11:58

« Problém s vodnou pumpou

Čaute všetci. Mám taký jeden problémik s mojou kráskou.
    Z ničoho nič mi začala vytekať chladiaca kvapalina cez otvor vo vodnej pumpe. Na 3 dni to prestalo no opäť to tečie. Tečie to len keď motor odstavím, za chodu ani kvapka. Mám pumpu vymeniť celú alebo stačí len gufero ? Nemôže to byť kôli znečistenej kvapaline?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.03  10:03

« Re: nejede to

no to udělej, i olej.......vykopu katík???....je špatnej, nebo chceš mít o jednoho koně navíc? :-)))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.03  09:54

z Kadaně ja jsem ale myslel že nejdřív vyměnim svíčky všechny filtry a hlavně vykopnu katík.a shánim výfuk protože novej je drahej. stř.a zadní díl.
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.09.03  23:05

« Zlaté Sierry

Jak teď chvíli nemám auto, tak mi dneska otec poprvý pujčil jeho VW Transporter... V tom se nedá jezdit!!! Má to sice posilovač řízení, ale to je asi tak jediný s čim se dá hejbat... Na spojku musim uplňě dupat, nevim jestli šlapu na plyn nebo vedle na podlahu, prostě strašný... (slavili stříbrnou svatbu a tak jsem je vezl nalitý z centra Prahy) Už se těšim na Sierku!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.03  19:02

může to být asi 1.000.000 věcí :-). chce to prohlídnout.odkud jsi?
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.03  18:26

« nejede to

nazdar kluci tak jsem našel konečně pár lidí na netu co neházejí ty naše starošky ještě do šrotu . mam takovejhle problém mam sierru 2,0 DOHC 88 kW r.v 89 zdá se mi ten motor jakoby přidušenej už takhle jsem jí koupil ona dá třeba těch190 ale strašně to trvá než se to rozhoupe já si myslim i když to je těžký auto tak by to melo být trochu živější jo a když jedu tak tochvilkama chití ůplně dech a brutálně to táhne a taky mi při volnoběhu houpou otáčky.
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.09.03  14:08

« minisraz

bude se teda něco tady v Praze konat, nebo to byly fámy... ?
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.09.03  09:45

« Re: Novy web

tak je smazána... + musim končit tak zdar... a dik za lekci
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.03  09:44

tak si jí zase smaž !
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.09.03  09:44

Souhlas. + novinka vložena... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.03  09:42

Několik dobrých důvodů proč přesunout diskuzi: plná kontrola nad jejím obsahem, možnost full-textového vyhledávání, možnost smazat nepotřebné příspěvky (pokud se domlouvá sraz, tak si myslím že po srazu už to v diskuzi nemá co dělat), možnost tématicky třídit (brzdy, motor....), každý kdo si příspěvek uložil si ho taky může opravit případně smazat, možnost do příspěvků vkládat obrázky....
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.09.03  09:38

Sem na Srazu slyšel něco o tom, že se diskuze přesouvat nebude... Ale nic proti nemam... takže vlastně pohodička, paráda, jen tak dál... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.03  09:38

můžeš si zkusit přidat novinku - zvýšil jsem ti oprávnění
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.09.03  09:37

Já wap nemám...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.03  09:37

tak nějak
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.09.03  09:36

tzn, že se diskuze přesune na WWW.Fordsierra.cz???
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.03  09:34

PS: pánové vyjádřete se k wapu - je zde možnost to vše mít ještě v miniverzi pro mobilní telefony co vy na to?
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.09.03  09:34

« Re: Přibírání nových členů

To All: získat co nejvíc členů za každou cenu si myslim že nechcem. Jak již někdo napsal, jsou lidi, co berou svoji sirku jako auto a ne tak jako my, pro které je Síra něco víc... Na netu se stránka www.fordsierra.cz najde bez jakýchkoliv problémů, ale tahle diskuze? Najít se dá taky ale když by byl na našich stránkách aspoň odkaz, tak by se to hledalo určitě líp. Už si moc nepamatuju jak jsem já narazil na tuhle diskuzi ale myslim že to bylo taky trochu náhoda, protože jsem nevěděl, že bych měl nějakou diskuzi o sierrach hledat... + podívejte se ještě na příspevek 6916+ pár dalších a zareagujte prosím, zajímá mě docela váš názor.... Dik Kosťa
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.03  09:32

v současné době nic moc, ale časem - nebudeš moct do diskuze, nebudeš moct stahovat schémata, nebudeš moct prohlížet kontakty na ostatní členy a to bude ještě rozdělený do 5 skupin 5=bez oprávnění, 4=zaregistrovaný, 3=zaregistrovaný a autorizovaný (to pro případ, že si tam někdo naplácá informace jak ho napadne) 2=platící člen (může vstupovat do diskuze, uploadovat fotky .....) 1=pár vybraných jedinců kteří budou dohlížet na příspěvky, vyhazovat neaktuální a nedůležité) 0=já - dohledové centrum se vším. Myslím že je to vyčerpávající
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…