Ford Sierra
« Ukazatel benzínu
Mam možná dost blbej dotaz. Přesto. Chtěl sem se zeptat, bude velká chyyba kdybych nechal v DOHC-ecku dojit benzin? Ukazatel stavu paliva neni zrovny ve forme a tak bych chtěl zkusit jet tzv. nadoraz. Můžu? Díky moc. Nová podoba webu je dost povedená, doufam, že se tam potkám i se svou fotkou :o) Čus Radus -
« Problém s vodnou pumpou
Čaute všetci. Mám taký jeden problémik s mojou kráskou.
Z ničoho nič mi začala vytekať chladiaca kvapalina cez otvor vo vodnej pumpe. Na 3 dni to prestalo no opäť to tečie. Tečie to len keď motor odstavím, za chodu ani kvapka. Mám pumpu vymeniť celú alebo stačí len gufero ? Nemôže to byť kôli znečistenej kvapaline? -
kostey 27.09.03 23:05
« Zlaté Sierry
Jak teď chvíli nemám auto, tak mi dneska otec poprvý pujčil jeho VW Transporter... V tom se nedá jezdit!!! Má to sice posilovač řízení, ale to je asi tak jediný s čim se dá hejbat... Na spojku musim uplňě dupat, nevim jestli šlapu na plyn nebo vedle na podlahu, prostě strašný... (slavili stříbrnou svatbu a tak jsem je vezl nalitý z centra Prahy) Už se těšim na Sierku!!! -
« nejede to
nazdar kluci tak jsem našel konečně pár lidí na netu co neházejí ty naše starošky ještě do šrotu . mam takovejhle problém mam sierru 2,0 DOHC 88 kW r.v 89 zdá se mi ten motor jakoby přidušenej už takhle jsem jí koupil ona dá třeba těch190 ale strašně to trvá než se to rozhoupe já si myslim i když to je těžký auto tak by to melo být trochu živější jo a když jedu tak tochvilkama chití ůplně dech a brutálně to táhne a taky mi při volnoběhu houpou otáčky. -
« Re: Novy web
Několik dobrých důvodů proč přesunout diskuzi: plná kontrola nad jejím obsahem, možnost full-textového vyhledávání, možnost smazat nepotřebné příspěvky (pokud se domlouvá sraz, tak si myslím že po srazu už to v diskuzi nemá co dělat), možnost tématicky třídit (brzdy, motor....), každý kdo si příspěvek uložil si ho taky může opravit případně smazat, možnost do příspěvků vkládat obrázky.... -
kostey 27.09.03 09:34
« Re: Přibírání nových členů
To All: získat co nejvíc členů za každou cenu si myslim že nechcem. Jak již někdo napsal, jsou lidi, co berou svoji sirku jako auto a ne tak jako my, pro které je Síra něco víc... Na netu se stránka www.fordsierra.cz najde bez jakýchkoliv problémů, ale tahle diskuze? Najít se dá taky ale když by byl na našich stránkách aspoň odkaz, tak by se to hledalo určitě líp. Už si moc nepamatuju jak jsem já narazil na tuhle diskuzi ale myslim že to bylo taky trochu náhoda, protože jsem nevěděl, že bych měl nějakou diskuzi o sierrach hledat... + podívejte se ještě na příspevek 6916+ pár dalších a zareagujte prosím, zajímá mě docela váš názor.... Dik Kosťa -
« Re: Novy web
v současné době nic moc, ale časem - nebudeš moct do diskuze, nebudeš moct stahovat schémata, nebudeš moct prohlížet kontakty na ostatní členy a to bude ještě rozdělený do 5 skupin 5=bez oprávnění, 4=zaregistrovaný, 3=zaregistrovaný a autorizovaný (to pro případ, že si tam někdo naplácá informace jak ho napadne) 2=platící člen (může vstupovat do diskuze, uploadovat fotky .....) 1=pár vybraných jedinců kteří budou dohlížet na příspěvky, vyhazovat neaktuální a nedůležité) 0=já - dohledové centrum se vším. Myslím že je to vyčerpávající