Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:35

« Re: Brzdy

2rbr> to bych rad uldelal, ale jak muzu kdyz mam vzadu buben?? To by jenom tak zhlidnout neslo.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:34

Kotrolka: přesně jak píša Futura v 10795. Pokud destičky mají kontrolu sjetí, povede ti od nich kablík. jinak ti zbývá ruční(a to je primitivní mech.záležitost) + nádržka kapaliny.

Pocket - já bych začal (ihned) sundáním všech 4 kol a kontrolou stavu destiček - včetně vnitřích, na ty je hůř vidět a člověk to zanedbává. A pak teprve bych koukl, zda kotrolka svítí dál, případně hledal dál příčinu.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:30

bohuzel:( jen 2 desticky s tema cidlama...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:29

2futura> Myslis ze to bude primo na brzde, jak bych to tipoval nekde primo na trmenu toho kola. Nebo alespon jsem si to myslel.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:25

Sirku neznam,ale melo by ses na to dostat bez rozebirani. Koukni shora na rucku,pokud to pude odhrn si to okolo,nekde u cepu na kterym se to hejbe by mel byt dratek s konektorem,mozna to bude chtit kleste s dlouhejma celistma.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:22

To tomas - nezustaly vam nahodou po granade i zadni brzdice?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:21

Dobre, kde muzu odpojit ten konektor od rucky? da se to nejak bez velkyho rozebirani? Hladinu mam porad stejnou, nehla se ani o milimetr.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:15

ta kontrolka signalizuje jak rucni brzdu (zap), tak pokles tlaku v brzdove soustave.Me osobne to problikava kdyz jedu vic jak 190 a zacnu prudceji brzdit....tak ta kapalina se "nahrne" na celo te nadobky a plovak je na suchu. A obrzdeni desticky signalizuje jenom Ghia verze na to panylku uprostred.Jeste po otcove granade (2,3ghi) nam zustaly novy desticky s cidlem a podle popisku se daji dat i na sierru 2,8ghia,jenze tu sem v zivote nevidel:)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:14

Ja nevim,kolik ma sirka kontrolek na tohle,ale pocitam,ze vetsinou na rucku a na hladinu v nadoibce je jedna,mozna je i na opotrebeni desticek,ale na to muze bejt i samostatna. Jinak pokud sundas konektor na nadobce a pod ruckou a sviti to,tak by to melo bejt deskama,nic jinyho to bejt nemuze. Ten drat na dskach je jen na jedny z kazdyho paru,ted nevim presne,jestli na celni,nebo zadni strane ,spis na celni. V kazdym pripade,pokud auto nema ABS,tak tam jiny draty od brzd nejsou.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:11

No ano, puvodne jsem si myslel ze to signalizuje pokles hladiny (zmena tlaku), ale hladina je porad stejna, desticky ani kotouce jsem jeste nemenil, tak ty to urcite byt mohou. Chyba ve spinaci neni, to jsem take zkousel. Mozna se mi rozesypalo zadni oblozeni pac jsem v jednu chvili slysel od zadniho pravyho kola takovej hroznej zvuk se strasne vysokou frekvenci. Mohlo to byt cokoliv. Zatim to prestalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:02

ne, to jsou origos Motorcrafty! takze rikas ze to signalizuje i sjete desticky...hmmm, mrknu se na to, opravdu jsem to nevedel. mne to jeste nikdy nebliklo, tak jsem to vubec nepredpokladal...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:01

Podle mne kontrolka funguje na pokles hladiny v nadobce,ve vicku je plovak, potom na spinac rucky a kdyz maji predni desky indikatory opotrebeni. Jestli ti jde od desticky drat nekam nahoru do konektoru,mas v desticce cidlo,ktery pri urcitym ojeti desky zacne brousit o kotouc a rozsviti se kontrolka. Neznamena to vymenu okamzitou,je to varovani,ale resil bych to.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:00

« Re: to J77

Kdyz jsem tam videl Tvuj marny boj, musel jsem se Te zastat :-) Ale objektivne proste Skodovka neni dobra znacka, mame v tomhle stejny udel jako treba Francouzi se svyma automobilkama... Je to mistni, tak si to hodne lidi koupi a budou mlit jak je to super, protoze je to prijemnejsi nez si pripustit, ze to za ty prachy vubec neni ono :)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  10:37

hmm... tak to by jeste slo, to budou ale nejaky Feroda ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  10:35

no j amyslim ze jo, ma ho tam temer kazde DOHC od 90 ->. Mam pocit ze to snima tla v brzdovym systemu a kdyz poklesne (sjete desticky) signalizuje to prave ta kontrolka. Mrkni na ni ze ta kontrolka neni JENOM pro rucni brzdu.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  10:34

jinak predni kotouce (2 kusy) original od fordu kolem 3300, desticky kolem 1000 (na 2 strany). Jedna se o ty mensi pro modely s bubnem vzadu.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  10:33

kontrolka rucni brzdy spojena s destickami?? ja myslim ze Ti to dela spatny spinac pod rucni brzdou...
  • 00 Reagovat !

foto

29.12.03  10:23

« Brzdy

tak od vcerejska mi problikava kontrolka brzd (ne ABS, ale ta carvana od rucni brzdy). Predpokladam ze je to od spinace na nadrzce bzdove kapaliny, ktera se mi snazi naznacit ze mam sjete bud desticky, pakny, nebo kotoucce. V servisech maji volno, a ja nevim jak moc nebezpecne by bylo jezdit do 5. Ledna s touto chybou. Snad se mi podarilo ukecat jednoho technika na zitrek, ale nevim. KOlik tak stoji predni a zadni sada?? Pripadne i predni kotouce?? Nemate nekdo prehled o cenach ?? Dik Pocket
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 29.12.03  10:10

« Re: zimní pneu

momentálně jsem bez mobila, takže si na tebe ani nějak nepamatuju číslo. Tak přibližně po třetí hodině bych měl bejt doma na tel.: 241760631
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  10:05

« Re: zimní pneu

ok, ozvu se Ti!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…