Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

29.09.03  22:14

« Trvanlivost předních kotoučů

Jezdím celkem normálně (žádný plyn brzda) a mám 2. sadu kotoučů od koupě (první jsem hned dal po koupi auta). Teď mám najeto 77000km a na 2. sadě kotoučů se mi projevuje "vada", kvůli které jsem měnil 1. sadu a to, že když začnu brzdit, tak se mi buď roztřepe volant anebo to začne brzdit jako bych šlapal a pouštěl brzdu-začne to cukat. Můj mechanik mi při 1. sadě tvrdil, že jsem někde "rozžhavil" kotouče a pak se na ně dostala voda. Je to možné? Dejme tomu, jednou se to stát může ale dvakrát? V čem by mohl být problém?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.03  21:26

« Re: Sierra s lešenim na čumáku

kostey: to si v tý druhý sekci dopisuješ sám se sebou ? :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.03  20:59

« Re: Placení příspěvku podruhé :o)

radek.pri: jdu do toho - bude to v sekci informace
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.03  20:58

to holka2: je kamosu z Vraneho nad Vltavou (jeste tam maj jednu s otviranim dveri nahoru :o) obcas si navzajem pomahame - oni maj vybaveni na "manualni prace" ja zase lepe zvladam elektroinstalaci
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.03  19:52

« Placení příspěvku podruhé :o)

Nazdar, chtěl bych poprosit, až bude na webu trošku vic klidek, jestli by se tam nedaly zveřejnit informace a podminky k zaplaceni toho prispevku, trojka registrace je hezka ale chcu vic :o) A navic mit sirku bez mailove adresy to je skoro hrich. Jinak web vypada velice zdarile a dostava svetove parametry, jen tak dal
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.03  19:50

« Placení příspěvku

• 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 29.09.03  19:42

« zástěrky

Lidi máte na autě zástěrky? Za zadníma i předníma? Jsou povinné? můžu za to že je nemám dostat pokutu? Až pojedu za rok a pul na technickou, taky bych je tam měl mít, co?
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 29.09.03  19:32

Ježišimarijakristovanoho, to sem psal já! Byl jsem špatně nalogovanej :)))))) Promiňte mi
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.03  19:30

« Sierra s lešenim na čumáku

To Michalides: Hele v černíkách sem před tvym domem jednou viděl bílou síru s ochranym rámem, nebo jak se to jmenuje a od tý doby mě pronásleduje. Vidim ji na každym rohu... Jak to? Nevíš? Čí je?
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 29.09.03  18:25

« Re: TOP 5

To Michalides: já proti diskuzi na Fordsierra.cz nic nemám + viz e-mail
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.03  18:14

no a? na fordsierra.cz budeme vždy na prvním místě a nebudeme muset bojovat množstvím příspěvků. Mimochodem co vy platící - jak se vám líbí seznam uživatelů ?
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 29.09.03  18:09

jo, ale pak až bude diskuze na FordSieře.cz tak tady zpadneme do archivu... Ale to přece nevadí :)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.03  15:27

« Re: starter

Ohledne toho starteru, to vis ze to neprospeje, ale muzu te ujistit ze nic nejiskrilo. Jak se povoloval tak proste zaoxidoval a tak jiskra ten oxid neprorazi, takze tak kriticky to zase nebylo. Elektrika OK, nic se nestalo. Jo k tomu filtru, taky bych to necistil, normalne koupis novej za cca 500,- Kc. Jinak uz to tu nestiham cist. Kazdy den si musim dat vypis min. 100 prispevku abych to procetl, a uz se to neda stihat. NEDELEJTE TU Z TOHO CHAT !! Plis, cau Pocket
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.03  14:08

« Re: hadicka

tak to sorry :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.03  14:02

No nás co mají 1.8TD tady asi stejně moc není :o))). takže si zmátl jen mě :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.03  13:57

Tak to jsme vážně jinde, doufám, že jsem nikoho moc nezmátl :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.03  13:52

Podle mé teorie je to asi odvod oleje z turba zpět do vany.
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 29.09.03  13:51

to bude o necem jinem. ja jsem si pred chvili akorat vzpomel na me problemy s dohcckem a tak jsem to sepsal pod jinym nadpisem. htel jsem rict "neni hadicka jako hadicka"
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.03  13:47

A ještě jednou, dobře, 1.8 TD. Myslíš odvod z turba do vany, nebo by to mělo znít odvod z vany do turba? (pokud to má nasávat plyny a vracet do spalovacího prostoru) - nebo je to vážně úplně o něčem jiném?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.03  13:46

Vždyť říkám že byl jeden blok :o)))). A z toho se odvíjelo ostatní. :o)))) vtip
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…