Ford Sierra
« Trvanlivost předních kotoučů
Jezdím celkem normálně (žádný plyn brzda) a mám 2. sadu kotoučů od koupě (první jsem hned dal po koupi auta). Teď mám najeto 77000km a na 2. sadě kotoučů se mi projevuje "vada", kvůli které jsem měnil 1. sadu a to, že když začnu brzdit, tak se mi buď roztřepe volant anebo to začne brzdit jako bych šlapal a pouštěl brzdu-začne to cukat. Můj mechanik mi při 1. sadě tvrdil, že jsem někde "rozžhavil" kotouče a pak se na ně dostala voda. Je to možné? Dejme tomu, jednou se to stát může ale dvakrát? V čem by mohl být problém? -
« Placení příspěvku podruhé :o)
Nazdar, chtěl bych poprosit, až bude na webu trošku vic klidek, jestli by se tam nedaly zveřejnit informace a podminky k zaplaceni toho prispevku, trojka registrace je hezka ale chcu vic :o) A navic mit sirku bez mailove adresy to je skoro hrich. Jinak web vypada velice zdarile a dostava svetove parametry, jen tak dal -
« Re: starter
Ohledne toho starteru, to vis ze to neprospeje, ale muzu te ujistit ze nic nejiskrilo. Jak se povoloval tak proste zaoxidoval a tak jiskra ten oxid neprorazi, takze tak kriticky to zase nebylo. Elektrika OK, nic se nestalo. Jo k tomu filtru, taky bych to necistil, normalne koupis novej za cca 500,- Kc. Jinak uz to tu nestiham cist. Kazdy den si musim dat vypis min. 100 prispevku abych to procetl, a uz se to neda stihat. NEDELEJTE TU Z TOHO CHAT !! Plis, cau Pocket