Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  10:31

« Re: fordsierra.cz

Zdá se že Michalides poctivě pracuje na webu a nenechá se vyrušit. Taky dobře :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  10:27

To s těma nickama asi chápu.....Napadla mě jedna věc...co takhle do seznamu registrovaných přidat kolonku foto pilota??? (sorry za terminologii, inspiroval jsem se ze startovních listin větších balonových akcí...no koneckonců svoje sirrky taky pilotujeme, ne?) :-))....co ty na to, Mchalidesi???
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  10:04

Ad inzerce: ty prodáváš tolik sierr? :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  10:03

Tak já taky :-) Co znamená světle modrá barva nicku(kratas, sequenz)??
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.03  09:50

« fordsierra.cz

Mám připomínku: sekci "Kdo je zde" jsem chápal jako kdo je zde on-line. Ale to bych neměl vidět loginy lidí z včerejšího večera. Takže to je spíš myšleno jako historie posledních loginů?

Nechci jen kritizovat, vypadá to fakt dobře.Držím ti palce.

A malý dotaz na závěr: jak se ujistím, že dorazil můj příspěvek? Jestli to jen nestíháš kvůli práci na webu, nic se neděje. já jen pro jistotu, že jsem to nezvoral :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.09.03  09:39

« Re: el.stahování:

Juchuchu: Presne, jak rika Willy. vymenit cely mechanizmus, prinytovat do jinejch der. Ale dvere do r.1987 muzou bejt fakt jiny.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  09:39

« Re: Trvanlivost předních kotoučů

No to asi ne :-))) když se od něčeho hulí, tak už se vidím pod autem a ve kšeftě se ztenčující se šrajtoflí v ruce :-))...je dobrý brzdit přerušovaně - nemyslím krizové situace bez ABS, ale tak, že i když jedu hodně svižně a třeba brzdím před křižovatkou, tak na to šlápnu, na chvilku pustím, aby se kotouče ochladily, a zase...prostě se nesmí nechat přehřívat
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  09:30

já když jsem měnil kastle, tak jsem odvrtal přinýtovaný stahování a nanýtoval elektrický...celý. teď nevím jistě, ale myslím, že je to jiný - nýtuje se to totiž do jinejch děr. Ovšem ty díry ve všech dveřích jsou....OVŠEM....Juchuchu má I. sirku...možná tam bude rozdíl
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  09:21

co ti tam nepasuje? sundej klicky a dej tam motorky - ty cely zeleza tam davat snad nemusis
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  09:17

bylo to 5dvirko 89'
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  09:08

Když jsem já kupoval sierru, měla v pr.-. ktotuče taky. Házely jak blázen, volant se klepal. Taky jsem koupil nový, stály myskím okolo 2 000, značku si už moc nepamatuju, musel bych se mrknout na krabisi, ale drží krásně. Současně jsme měnil i destličky, já hlupák tak dal tenkrát bez hlásiče a teď mě to troch mrzí, měl bych přehled už z palubky. Chtěl jsem měnit i pakny, ale ty byly v pohodě. Mám na nich přes 30 000, destičky nádhera,zadní pakny taky skoro neubývají. Asi je potřeba hlavně dbát na správný způsob brždění a je všechno v pohodě. Líbí se filmy nebo seriály jako Kobra 11, kde se hulí od brzd a kol, tohle ale není asi ten nejlepší styl.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  08:48

To willy: Hmm, tak to budu muset svehomechanika chytit pod krkem, aby mi tam dal origose nebo si je radeji sam koupim. Pokud vydrzi, tak se ta investice vyplati...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  08:43

ABSko právě mám, ale zdá se mi ta trvanlivost stejně celkem malá. V práci jezdím s Fobií 74kW-dostává pěkný "záhul" a tak nepěkně necuká při brždění... Pravda-sedět se v ní moc nedá (podle Sierry)... :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  08:43

Já než jsem poprvé měnil kotouče, tak jsem najel asi 100.000km, asi 4x jsem měnil desky...jezdil jsem hodně s těžkým nebržděným přívěsem, a když ne, tak brzda plyn(první auto :-))) )...ABS se aktivovalo hodněkrát :-) Pak jsem si objednal od feroda kotouče na 4x4(2800,-) a když jsem je nasazoval, zjistil jsem, že mají jinou celkovou výšku!!!(výška kotouče, když leží na plocho) tak jsem je vrátil a koupil jsem ve fordu origoš motorcraft za 2800,-! nový maj najeto asi 30.000, první desky, jsou netknutý......zadní jsem za celou dobu ještě neměnil!(jedna z mála věcí) no už jim moc nezbejvá...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  08:31

« Re: hadicka

Jirkaking? je nás málo, ale jestli se mi potvrdí, že to jede na 3 válce (nízký výkon, ráno horší starty s bílým kouřem - asi nespálená nafta), tak vás bude o dalšího míń. Další prachy už do té potvory cpát nechci.
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.03  07:15

« el.stahování:

Michalidesi Potřeboval bych vědět, ze kterýho roku byla ta sierra, kterou jsi rozebíral a ze které jsi mi posílal to el. stahování. Byl to sedan nebo kombi nebo hath?Mám trošku potíže s jeho zapasováním.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  06:53

« Re: tlumiče

zkusím to zjistit a dám ti vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  00:00

Taky mi tuhle tvrdil jeden servisák, že na Sieře vydržej kotouče tak 150 zabrždění s aktivací ABS, pak jsou preý taky vlnitý, prý se to musí přetočit nadvakrát, aby se daly zase použít.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 29.09.03  23:18

« Re: Sierra s lešenim na čumáku

2 Michalides: jo! Zdá se ti to divný? (+ Jak psal Pocket: Mozná z toho tady fakt začíná bejt chat, trochu se zklidnim :))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.03  22:20

stačí abys jednou prudce potřeboval zastavit a pritom vlítneš do kaluže - ani do tý kaluže nemusíš vletět pokud dostatečně dlouho stojíš na brzdě kotouče se rozžhaví a změknou pak se zkroutěj a vychladnou - pokud nejsou moc tenký daj se nechat přetočit ale čím tenčí kotouč máš, tím víc náchylný to bude na deformace teplem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…