Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  19:18

« Re: Problém s vodnou pumpou

Mám OHC NET. Inác, ložisko je úplne v pohode, skúšal som ho. Koľko stojí nová vodná pumpa? Nová popr. použitá?
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.09.03  18:41

« Re: tlumiče

Co se dá dělat, Dík. + kolik tak stojej nový?
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.09.03  18:38

« Re: Prispevek

náhodou je známe snad všichni (možná) - jak Programátora tak Designera (Michalides + Pocket)
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.03  18:24

« Prispevek

Sorry nebyl jsem tady dlouho a jak tak koukam prispevky tady leti rychle:) Jo jsem z Prahy a jak koukam taky ty taky ze jo(kostey)asi je vas tady vic takovych a dekuji vam za hezke privitani;o) Na www.fordsierra.cz jsem ted koukal je to moc dobra stranka fakt gratuluju spravcum a tvurcum neznate je nekdo? Fakt hezky stranky:)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  16:57

« Re: Sierra s lešenim na čumáku

Ja zas ted jsem videl o vikendu na dalnici starou sirku 5dv, dvoulitr OHC karbec, seda metaliza, ale za volantem sedela takova kraska, lidi....hmmmm. Ja jsem zapomel poznamenat SPZ, lepe receno nejdriv jsem koukal na sirku, pak na holku, ale SPZ mi uniklo, a s tim mym blbym tranzitem jsem ji nedohnal...jinak bylo tady neco hodne zajimavyho o vikendu, mozna mi neco uniklo...Dik, zdravim!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  15:13

« Re: fordsierra.cz

K těm dohadům - v sekci kdo je zde je opravdu vidět historie posledních !aktivit! ne loginů tzn ať kliknete kam kliknete vždy se aktualizuje v databázi čas poslední aktivity. k těm barvám nicku Modrá - autorizovaný uživatel, Šedivá - neautorizovaný uživatel. Fotky budou za chvilku možné uploadovat tak jak je tomu v sekci inzerce - jen musím ještě dopsat script na jejich rozumné názvy aby v tom byl pořádek.
    a teď již nerušte - jdu pracovat !
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  15:13

Tak do toho webu konečně koukám jako platící:-) Ta kolonka něco o sobě je fakt dobrá, aspoň si člověk udělá zákl.představu.

Už aby tam byla diskuze, tady to nějak umírá.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  15:04

« Re: Trvanlivost předních kotoučů

To Willy: Sachsy mám na předku od té doby, co mi to na vodě nepříjemně plavalo-po výměně super. Teď mi to plave zase, ale řekl bych, že už je to pneumatikama. Mám 185/65 Michelin Energy. Sice ještě nejsou sjeté na kontrolní "výstupek", ale na vodě je to znát-musím opatrně...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  14:50

« Re: el.stahování:

Willy: Taky jsem jeden z těch, co brzdy moc nepoužívaj a šetří se je na krizovky. Je fakt, že můj model je z prvních, za chvíly ho budu moct přihlásit k veteránům :))). Jinou zatím nepotřebuju, jezdí jako dráha a natrhne * kdekomu.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  14:46

« Re: tlumiče

Tlumiče nejsou, kloudný ani prý nebudou.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  14:39

« Re: el.stahování:

Michalides a Willi: Teď tomu trochu nerozumím. Mám to stahování rozebrat a ty motorky přendat na "nůžky" od manuálu? To se mi nějak nezdá. Celá věc se má takhle. Díry ve dveřích nějaké jsou, ale úplně jinde, než je na stahování. Dveře se fakt liší, skla taky, ale že by i výlisky uvnitř? Musím vyrazit na konzultaci a měření do terénu ke kámošovi, taky byl na srazu, měl stříbrnýho kombíka DOHC, někde na webu je i fotka. Ten ví snad úplně všecko, sier má na dvoře asi šest a další jinde. Snad na něco přijdu.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  14:22

« Re: Hadička

Já to udělal zatím stejně, ale bojím se když jr10 cm od ní výfuk, aby se neroztekla. ale zatím taky drží. Ford je držgrešle.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  14:07

« Re: Hadička

Chalani, tá hadička je na odvod oleja z turba.Na 100%.Do turba je olej tlačený cez tú oceľovú trubku na vrchu turbínky-je to našrobované cez holender.A teraz sa držte, u nás vo Forde tá odvádzacia hadička stojí 1500sk-nákup, čiže +ich marža.............tak som urezal "nejakú", čo som mal doma(tankujem cez ňu naftu) a drží už rok...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  12:20

To Pajac: jak říkáš. já jezdím 100% s kvaltem, ale i ty brzdy občas použiju víc.......z toho plyne, že (nejen u brzd) kvalitní díly se vyplatí...co jsem měl na dílně pár sierr, tak 90% z nich mělo motorcraft tlumiče..pochybuju, že tam byly kratší dobu, než 10 let...myslím, že sachsy jsou ještě lepší, samozřejmě, že většinu dílů - i na svoje auta kupuju od jinejch značek - musíš prostě vědět, co je lepší koupit kde...například jsem u patrola v únoru dělal komplet nový brzdy a partu věcí na podvozku..stálo to 25.000,-, co šlo, tak jsem koupil "ne v nissanu", ušetřil jsem tím dalších 25.000,-...kdybych byl normální uživatel a nechal tam auto, ať ho daj do kupy, pklatil bych nejmíň 80.000,-. (není moc běžných servisů, co by se zrovna do tohoto auta pustily)....
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  11:40

Tak to je nas vic, zrovna premyslim, naposledy jsem brzdil, s velkym B, pred prechodem, jinak pred krizovatkou atp. snad nejde mluvit o brzdeni, spise pribrzdovani...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  11:26

to Pajac: Vydím že máme obdobný styl jízdy :o).
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  11:22

To willy: Tak špatný to zase se mnou není-brzdy spíš šetřím podřazováním před křižovatkou-na pohodu. Předpokládám, že při nuceném volnoběhu to bere 0l/100km, takže šetřím brzdy a částečně i palivo nebo ne???
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.03  11:17

« VIN

Byl jsem ve fordu a dle VIN kodu moje autíčko neexistuje :o(((.
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.03  11:03

« Hadička

Byl jsem ve fordu a je to opravdu vratná hadička od turba zpět do motoru vyjde na 658,80 kč FORD HOMOLKA Ústí nad Labem. A dále silikonová trubice od turba sání vzduchu 585,60 kč. Je to pěkný nepoměr ta dražší je asi 9 cm dlouhá a 4cm tlustá.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  11:01

Jsem taky pro ta fota.
    To residents: NEBOJ mě kdyby taky odešel 4 válec tak se do toho motoru znovu nepouštim když si vezmu že GO mě vyšla na 25 tis. kč. o si raději přivezu nějakou jinou s DOHC a přehodim to. Ale musím zatím zaklepat. Nic se s ním neděje.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…