Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Prispevek
Sorry nebyl jsem tady dlouho a jak tak koukam prispevky tady leti rychle:) Jo jsem z Prahy a jak koukam taky ty taky ze jo(kostey)asi je vas tady vic takovych a dekuji vam za hezke privitani;o) Na www.fordsierra.cz jsem ted koukal je to moc dobra stranka fakt gratuluju spravcum a tvurcum neznate je nekdo? Fakt hezky stranky:) -
« Re: Sierra s lešenim na čumáku
Ja zas ted jsem videl o vikendu na dalnici starou sirku 5dv, dvoulitr OHC karbec, seda metaliza, ale za volantem sedela takova kraska, lidi....hmmmm. Ja jsem zapomel poznamenat SPZ, lepe receno nejdriv jsem koukal na sirku, pak na holku, ale SPZ mi uniklo, a s tim mym blbym tranzitem jsem ji nedohnal...jinak bylo tady neco hodne zajimavyho o vikendu, mozna mi neco uniklo...Dik, zdravim! -
« Re: fordsierra.cz
K těm dohadům - v sekci kdo je zde je opravdu vidět historie posledních !aktivit! ne loginů tzn ať kliknete kam kliknete vždy se aktualizuje v databázi čas poslední aktivity. k těm barvám nicku Modrá - autorizovaný uživatel, Šedivá - neautorizovaný uživatel. Fotky budou za chvilku možné uploadovat tak jak je tomu v sekci inzerce - jen musím ještě dopsat script na jejich rozumné názvy aby v tom byl pořádek.
a teď již nerušte - jdu pracovat ! -
« Re: Trvanlivost předních kotoučů
To Willy: Sachsy mám na předku od té doby, co mi to na vodě nepříjemně plavalo-po výměně super. Teď mi to plave zase, ale řekl bych, že už je to pneumatikama. Mám 185/65 Michelin Energy. Sice ještě nejsou sjeté na kontrolní "výstupek", ale na vodě je to znát-musím opatrně... -
« Re: el.stahování:
Michalides a Willi: Teď tomu trochu nerozumím. Mám to stahování rozebrat a ty motorky přendat na "nůžky" od manuálu? To se mi nějak nezdá. Celá věc se má takhle. Díry ve dveřích nějaké jsou, ale úplně jinde, než je na stahování. Dveře se fakt liší, skla taky, ale že by i výlisky uvnitř? Musím vyrazit na konzultaci a měření do terénu ke kámošovi, taky byl na srazu, měl stříbrnýho kombíka DOHC, někde na webu je i fotka. Ten ví snad úplně všecko, sier má na dvoře asi šest a další jinde. Snad na něco přijdu. -
« Re: Hadička
Chalani, tá hadička je na odvod oleja z turba.Na 100%.Do turba je olej tlačený cez tú oceľovú trubku na vrchu turbínky-je to našrobované cez holender.A teraz sa držte, u nás vo Forde tá odvádzacia hadička stojí 1500sk-nákup, čiže +ich marža.............tak som urezal "nejakú", čo som mal doma(tankujem cez ňu naftu) a drží už rok... -
« Re: Trvanlivost předních kotoučů
To Pajac: jak říkáš. já jezdím 100% s kvaltem, ale i ty brzdy občas použiju víc.......z toho plyne, že (nejen u brzd) kvalitní díly se vyplatí...co jsem měl na dílně pár sierr, tak 90% z nich mělo motorcraft tlumiče..pochybuju, že tam byly kratší dobu, než 10 let...myslím, že sachsy jsou ještě lepší, samozřejmě, že většinu dílů - i na svoje auta kupuju od jinejch značek - musíš prostě vědět, co je lepší koupit kde...například jsem u patrola v únoru dělal komplet nový brzdy a partu věcí na podvozku..stálo to 25.000,-, co šlo, tak jsem koupil "ne v nissanu", ušetřil jsem tím dalších 25.000,-...kdybych byl normální uživatel a nechal tam auto, ať ho daj do kupy, pklatil bych nejmíň 80.000,-. (není moc běžných servisů, co by se zrovna do tohoto auta pustily).... -
« Re: fordsierra.cz
Jsem taky pro ta fota.
To residents: NEBOJ mě kdyby taky odešel 4 válec tak se do toho motoru znovu nepouštim když si vezmu že GO mě vyšla na 25 tis. kč. o si raději přivezu nějakou jinou s DOHC a přehodim to. Ale musím zatím zaklepat. Nic se s ním neděje.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!