Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  10:08

« Re: hadicka

Chci se zeptat na jinou hadičku od turba, teda spíš kovovou zahnutou trubičku na olej. Máte jí taky tak zahnutou, že je zmáčklá. Nevím, jestli to tak má být nebo to někdy někdo zmáčkl. Jinak asi tlaky budou OK. V pátek jedu do Zlobic k odborníkům a vypadá to prý na rozeštelovaný předvstřík.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.03  09:46

« Re: to willy a prochy

Z my strany no problem, ale Willy, snad par prispevku nize psal, ze leti nekam na 2 mesice pryc?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  09:45

« Re: zástěrky

Nevím to již přesně ale četl jsem, že povinnost mít zástěrky je dána nějakými rozměry, jak nízko ti kola zakrývá třena zadní plastový nárazník. Kouká se na to z určitého úhlu a nesmíš vidět víc než xx cm kola.... tak nějak to bylo.
    A je fakt, že na mé Sierře 1/ evidentně NIKDY nebyly namontovány, 2/ dvakrát jsem s ní byl na STK(poctivě) a vše vpořádku.
    Já osobně jsem měl rozbité čelní sklo 3x, vždy kámen letěl do strany, ne dozadu.
    Sám bych zástěrky raději měl, protože když pominu oblak špinavé vody za mnou v dešti, tvrdím, že i moje zadní okno (combi) je ihned celé ohozené a nestačím vzadu stírat okno.
  • 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 01.10.03  09:38

« co do prevodovky

jaky olej do prevodovky? ford rika ESD-M2C-186A. Kde ji sehnat? nebo je neco lepsiho?
  • 00 Reagovat !

foto

01.10.03  09:29

« to willy a prochy

Chlapi, kdy dame do kopi tu pitvu prevodovek??
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  09:25

Taky si myslím, že zástěrky vzadu nejsou kvůli tomu, abych si nezamazal káru, ale pro ty, co jedou za mnou. Šílím vzteky, když mám před sebou nějakýho blba bez zástěrek a všecko mi lítá na přední sklo. Zástěrky vepředu, to je jiná, tam jsou vysoce funkční jako ochrana před kamínky a bordelem.
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 01.10.03  09:17

podle meho je v pouzivani alespon zadnich zasterek i trocha ohleduplnosti. myslim hlavne odletujici kaminky a nasledne poskozena celni skla.
  • 00 Reagovat !

foto

01.10.03  09:16

« Plastové lemy

Nemáte někdo na prodej plastové lemy na blatníky a prahy. Na barvě nezáleží ???
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  08:33

To ja si je zase dopredu pridelal sam, protoze me stvaly ty hroudy snehu na prazich, dvere ohazeny az nahoru apd. A navic se neomlacuje lak na blatniku od kaminku. Ale zase to neni krasny. Kdyz clovek ale jezdi hodne v zime...
    V zadu se zase nehromadi snih v narazniku a na vejfuku. A mozna se i min ohazuje zadni sklo (u myho 5dv bez kridla).
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 01.10.03  08:14

dik
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 01.10.03  07:05

« Re: Za dva měsíce čau!

tak stastnou cestu. Tady se na silnicich pritvrdilo tak asi o nic neprijdes (max o pokutu za nedodrzenou 30tku)
  • 00 Reagovat !

foto

01.10.03  06:58

« Za dva měsíce čau!

Zdar chlapi, za chvilku odjíždím na letiště, tak se tu mějte...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  05:41

Nikdo tady nereagoval na dané téma, tak já jen, že jsem byl před necelým měsícem na STK a zástěrky nikoho nezajímají - nemám ani jednu. Měl jsem je původně pouze vzadu,ale po jedné zimě v horském prostředí jsem je dal raději do regálu, protože jsem je pořád ztrácel a hledal atd. No a ještě jsem se tady dočetl o těch předních kotoučích a mám podobnou zkušenost - na dálnici jsem asi ve 150 musel dobrzdit pred jednim podivínem (brzdil jsem hlavne ocima, stejne jako zbytek osádky) a od té doby se auto chová nějak divně, hází to se mnou jako v traktoru.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.09.03  21:42

« Re: Omluva

To máš asi pravdu, ale nebude nám tady zasírat diskuzi! Bojim se ze si změní login a bude to pokračovat. ale myslim, že ho už poznáme... Fakt se za něj kluci omlouvám!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  21:37

« Re: Omluva

no a proc ho nenechas? kdyz je takovy nadsenec tak ho nech - kdo si hraje nezlobi !! lepsi nez kdyby lez nekde na xxx stranky
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.09.03  21:20

« Omluva

Lidi chci se omluvit za bratra (doggie) Dělá si *, žádný auto nekoupil, je mu 12let... Dostal za vyučenou, moc toho tu naštěstí nenapsal a i já mu na to skočil. Načapal jsem ho jak leze sem do tématu a podíval jsem se [násilím :)] na jeho login a zjistil že je přihlášenej jako doggie... tak ještě jednou Sorry
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.03  19:52

« Nestačím se divit

Kraťas: Tak ztráta převodové kapaliny je naprosto minimální od doby, co jsem vyměnil díl s poškozenou membránou. Chudák motor, ten si pár litrů kapaliny spálil. Taky už nějak moc netahá - zapečené kroužky? Olej z motoru se mi ale neztrácí, tak nevím. Budu muset pátrat.
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.03  19:47

« Chl. kapalina

Je to možná zbytečné, ale do chladiče leji Motorcraft. Byl tam (podle smradu - jinak to nelze nazvat, a i podle informace na štítku u motoru) když jsem auto z CH dovezl. K Fridexu nějak nemám důvěru, byť chemický základ bude asi stejný - ethylenglykol (nebo tak nějak). Když jsem kapalinu loni měnil, tak v ní nebyla ani stopa po rzi - úlomky, kal, usazeniny v ohybech hadic. Až na ten smrad dobré.
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.03  19:38

« Hurá!

No, tak se zde snad budu objevovat častěji - po více jak roce jsem se dostal domů (snad natrvalo). Při tom pohybu, jaký zde je, mám vždy po cca týdnu, když se sem dostanu, hrozný problém s přečtením příspěvků.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  19:35

« Re: Sirka

Vítej mezi námi!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…