Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Hlava DOHC
prochy: Hydraulické napínání rozvod. řetězu je ošemetná záležitost při zpětné montáži. Ukazoval mi to Jarda (ze srazu, na motorcafe neni), a je tam zvláštní postup při skládání, který když se nedodrží, tak to dobře nepracuje, a je riziko přeskočení řetězu. Pokud to víš, považuj tento příspěvek za bezpředmětný. -
« Re: řetězy na kola
kostey: U nás (Vysočina) je v zimě sněhu opravdu hodně, a drží dlouho. Naprosto nejdůležitější jsou dobré zimní pneu na všech čtyřech(!!) kolech. Pochopitelně s patřičně vysokým vzorkem! Potom není problém. Až se sám někdy divím, kam se "vyhrabu", a to mám automat, který na sněhu není zrovna ideální záležitost. Osobně bych na přední kola řetězy nedával. -
kostey 01.10.03 17:58
« řetězy na kola
Možná to je trochu předčasný, ale zajímal by mě váš názor na to jaký koupit... Dálší dotaz: někde sem slyšel [mozná autoškola:)] že se řetězy dávaj jen na hnanou nápravu. Budu v zimě asi určitě jezdit v Krkonoších a bojim se že to někde nezatočí a tak se chci zeptat, jestli by vadilo, kdybych je dal i dopředu... V zimě sem ješzě nejezdil, tak z toho mám docela obavy... Dik Kostey -
« Re: brzdy
to sm: nejak jsem si jeste nemohl predstavit co Ti na te brzde odeslo...Ja sice mam vzadu bubny, ale na tech prednich trmenech nic nema odchazet krome gumovejch tesneni kolem pistu...Rekl bych ze tam ty desticky nic jinyho nedrzi, nez samotnej trmen, a pak na desticku tlaci valecek. Nic vic tam neni, ktery cep mas na mysli? -
« To Karviná a všem
Moc se omlouvám všem, kteří marně čekají na komplet video ze srazu, ale po návratu z dovolené mě odlifrovali do nemocnice a včera jsem si zbalil saky-paky a dnes jsem se ocitl v Darkově v lázních. Snad až se vrátím 28.10. z lázní, tak to dokončím. Jinak jestli má někdo zájem a je z Karviné, ozvěte se SMS na 606945251 a máte chuť na pokec z očí do očí, tak mám měsíc čas. Myslím třeba oleowr-a a jeho bráchu, atd. Mám tu i Sirku. Těch 300km zvládla v pohodě - GO je GO. Mějte se a nezlobte se, do vánoc to snad zvládnu. -
« Re: Pazvuky v autě
rbr:Z kabelu jsem si taky myslel, ale to už asi bude moc silný. Až se fakt hodně naštvu, tak uříznu ten klobouček na čepu dveřní západky, na soustruhu vytočím ze silonu to, co tam není i s čumprdlíkem na vrchu. Přilepím to na ten čep a to by v tom byl čert, aby to nepřestalo hrkat!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
To All: Jsou hodně velký rozdíly mezi řetězama? + To Rob2: Dik