Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 01.10.03  21:36

« Re: řetězy na kola

to Michalides než jsem měnil pneu, tak jsem trošku trénoval přetáčivej smyk a ňák mě to začalo bavit. :-) Na to nějaký parkoviště určitě zavítám
    To All: Jsou hodně velký rozdíly mezi řetězama? + To Rob2: Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  20:36

« Re: Hlava DOHC

prochy: Hydraulické napínání rozvod. řetězu je ošemetná záležitost při zpětné montáži. Ukazoval mi to Jarda (ze srazu, na motorcafe neni), a je tam zvláštní postup při skládání, který když se nedodrží, tak to dobře nepracuje, a je riziko přeskočení řetězu. Pokud to víš, považuj tento příspěvek za bezpředmětný.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  20:34

« Re: web fordsierra.cz

Provedl jsem registraci, jsem platící a nejde mi to přihlásit.To heslo a jméno nefunguje.Co tam mám napsat?Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  20:30

kostey: U nás (Vysočina) je v zimě sněhu opravdu hodně, a drží dlouho. Naprosto nejdůležitější jsou dobré zimní pneu na všech čtyřech(!!) kolech. Pochopitelně s patřičně vysokým vzorkem! Potom není problém. Až se sám někdy divím, kam se "vyhrabu", a to mám automat, který na sněhu není zrovna ideální záležitost. Osobně bych na přední kola řetězy nedával.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  20:21

« Re: To Karviná a všem

milda.sr: Na video si počkáme, to Tě tedy rozhodně nemine! :-) A hodně zdraví!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  19:02

pokud tvoje zkušenosti se zimou jsou 0 tak bych doporučil velkej širokej plac (až bude sníh) a trénovat rozjezdy, brzdy a tak nejlepší nějaký prázdný parkoviště o víkendu před zavřeným obchoďákem
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 01.10.03  17:58

« řetězy na kola

Možná to je trochu předčasný, ale zajímal by mě váš názor na to jaký koupit... Dálší dotaz: někde sem slyšel [mozná autoškola:)] že se řetězy dávaj jen na hnanou nápravu. Budu v zimě asi určitě jezdit v Krkonoších a bojim se že to někde nezatočí a tak se chci zeptat, jestli by vadilo, kdybych je dal i dopředu... V zimě sem ješzě nejezdil, tak z toho mám docela obavy... Dik Kostey
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 01.10.03  17:25

« Re: zástěrky

tak už jsme před Škodovkou... hahahaha

Já tam ty zástěrky teda hodim... Viděl jsem sierru, která měla zástěrky všude (4) a na nich měla stříbrně napsáno FORD... Byly docela pěkný

• « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 01.10.03  17:20

jojo, vylízej se z toho, přeju hodně zdravý!!!
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 01.10.03  17:20

« Re: Pazvuky v autě

Pánové má bych mohl taky trochu přispět... Vrže mi to celý!!! :)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 01.10.03  17:19

« Re: to kostey - nove zpravy

Promiň zkomolil jsem ti jméno... (už se blízime k octavii)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 01.10.03  17:18

« Re: to kostey - nove zpravy

Daztona: paráda, já tu bez toho auta umírám!!! :)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  17:12

Zdravíčko mildo, už jsem myslel, že jsi na nás zanevřel nebo že jsi sierru prodal.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  16:36

« Re: brzdy

to sm: nejak jsem si jeste nemohl predstavit co Ti na te brzde odeslo...Ja sice mam vzadu bubny, ale na tech prednich trmenech nic nema odchazet krome gumovejch tesneni kolem pistu...Rekl bych ze tam ty desticky nic jinyho nedrzi, nez samotnej trmen, a pak na desticku tlaci valecek. Nic vic tam neni, ktery cep mas na mysli?
  • 00 Reagovat !

foto

01.10.03  16:31

« To Karviná a všem

Moc se omlouvám všem, kteří marně čekají na komplet video ze srazu, ale po návratu z dovolené mě odlifrovali do nemocnice a včera jsem si zbalil saky-paky a dnes jsem se ocitl v Darkově v lázních. Snad až se vrátím 28.10. z lázní, tak to dokončím. Jinak jestli má někdo zájem a je z Karviné, ozvěte se SMS na 606945251 a máte chuť na pokec z očí do očí, tak mám měsíc čas. Myslím třeba oleowr-a a jeho bráchu, atd. Mám tu i Sirku. Těch 300km zvládla v pohodě - GO je GO. Mějte se a nezlobte se, do vánoc to snad zvládnu.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  16:07

No, to se posunout dá, ale já už to mám až na doraz. Asi budou vymačkané i gumové podložky dvěří.Nějak to dopadne, až to budu točit,tak si na tebe vzpomenu. Akorát nevím, kdy to bude, není zrovna času nazbyt.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  15:58

Až to budeš točit na soustruhu, vem to přes kopírák :-)
    Ne, vážně, celý ten čudlík se základnou se dá po povolení dvou šroubů posunovat, takže i s tím kabelem by to snad mohlo jít. jen ty dva šrouby mám tak fest, že je nemůžu povolit :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  15:38

rbr:Z kabelu jsem si taky myslel, ale to už asi bude moc silný. Až se fakt hodně naštvu, tak uříznu ten klobouček na čepu dveřní západky, na soustruhu vytočím ze silonu to, co tam není i s čumprdlíkem na vrchu. Přilepím to na ten čep a to by v tom byl čert, aby to nepřestalo hrkat!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  15:25

« Re: web fordsierra.cz

Teepee: je to stále záhada alespoň to mám nasimulováno a nemusím to honit po všech čertech až budu mít jasno neboj, dám ti vědět
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  15:04

Samozřejmě tam mělo být po vrzání :o))).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…