Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

02.10.03  18:56

« To Michalides

Ahoj, nejak jsem si vsimnul, zes' psal ze nejako rozumis autoelektrice. Na me Sirce me v tomto ohledu par veci trapi, byl bys ochoten na to mrknout ? Jsem Praha, a ty veci jsou - heslovite: dalkace, zruseni blikatka, jiskreni od RJ, antena, rapidni pokles volnobeznych ot. pri stahovani oken :)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  18:32

« Re: Nazev pro diskuzi

hmmmm....
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  18:22

« Re: Pazvuky v aute

Ach lidicky lidicky, zkuste nejakyho dobovyho francouze nebo japonce, a uslysite, co jsou to pazvuky:))) Mel jsem Renaulta 25 i Mazdu 626, vim o cem mluvim. To jsem pak jeste zkousel utesnovat, nalepovat veci na dosedaci plochy...
  • 00 Reagovat !

foto

02.10.03  17:59

« Re: Pazvuky v aute

Tohle tema mi tu dlouho chybelo :-) O tomhle jsem vypatral docela dost, nebot me to sralo ve vsech trech Sierrach - kombikach, ktery jsem vlastnil. Daleko nejvetsi bordel delaji pate dvere, fungl novy doraz zamku se da objednat u Charouze a vyjde asi na 300.- Je to nejlepsi reseni, protoze puvodni uz byva zohybany atd. Druhy problem - u kombiku byvaji vetsinou po tech letech paty dvere uz trochu vyoseny, chce to vymenit zavesy a PRESNE vycentrovat, tesnici guma kolem dveri nehraje skoro zadnou roli, vrze to o ty dve "opiratka" po stranach. Paty dvere dotretice, dalsim puvodcem vrzani odtamtud byva ten preklizkovej tapecirung, vetsinou uz jsou popraskany cepy na kterych je natlacen do der, tady je jediny reseni, vymenit to vsechno za srouby. Zbytek auta tak, jak bylo psano nize - myslim ze predesli pisatele nabidli hafo reseni :). Pomerne dost hluci krome plechu na dne kombi - kufru taktez volny tapecirungy dveri (mivaji od drncani olamany vrchni hrany podel tesneni okna), plus stred palubky - hodiny, prihradka na popelnikem, atd.
  • 00 Reagovat !

foto

02.10.03  17:52

« Re: Rozpoutáme diskuzi okolo motorových olej??

Tak zas po delsi dobe ve foru... co se tyka oleju, pouzivam celkem spokojene Pennzoil 10W40 polosyntetika, vydrzi na 15 000 km (dle vyrobce) a prosakuje tesnenima asi tak stejne, jako jakejkoliv mirneral 15W40...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  17:33

viz 7275 7267
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  16:22

No, tak treba ja o nicem nevim, asi jsem to prosvihl, takze u mne mas cistej rejsrtik:)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  16:20

Nevedel jsem jestli me tady chcete po tom kdyz jsem vam kecal:) Ale to je jedno jdeme resit Nazev pro diskuzi:))))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  16:17

« Re: vyndat kat?

Takhle: vyndanim nic nezkazis, navic bude trochu lepsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  16:16

Proc bys nemohl??
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  16:09

No to SierraCafé se mi celkem libi anebo jenom obycejne fórum nebo tak neco.
    P.S. Teda jestli se tady muzu jeste ukazovat...:/
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  16:05

« Re: vyndat kat?

Díky všem z info. Mně u toho katu nešlo ani tak o to , že bych jeho vyndáním zvyšoval výkon oproti novému autu, ale spíš o to jstli se starej kat nemůže tak trochu ucpat a tím výkon snižovat. Nebo je ucpání blbost, protože to tam všechno vyhoří?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  15:53

Kde jste fšichni, když tady vymýšlíme název diskuze na webu?! viz sekce Připomínky
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  15:43

Zapíšu to do připomínek, asi by to chtělo soustředit návrhy tam.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  15:41

Co třeba SierraCafé? Nebo Sierra kavárna? Že by to trochu vyjadřovalo počátky v Motorcafé.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  15:41

proste kavarna, nebo diskuze...??
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  15:38

Jsme tu právě jen tři , s daytonou. To moc nápadů nebude :-(
    A jak ty návrhy vlastně můžou vypadat? jedno slovo? něco delšího?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  15:37

Sierra Cafe :-) ?
  • 00 Reagovat !

foto

02.10.03  15:32

« to kostey

Tak zas nove zpravy. Dnes uz tam mas novej motor. Prave ted se zapojuje. Jsou tam mensi problemy se zapojenim noveho karburatoru (ten Tvuj je naprosto mechanicky, ten "muj" ma automaticky sitic-topnou spiralu, krokovy motor...vsechno potrebuje kabelaz). Sundal Ti celej starej vyfuk, mel jsi to naprosto vypaleny, hlavne taky ten stredni dil, ve kterym je kat, a dal Ti tam muj s lambda sondou (bacha, jezdit pak s bezolovnatym!!!), starej vyfuk mel taky jine svody a nemel tu lambdu. Pak mi jeste rikal ze tam mas naprosto vymlaceny tlumice (chces ty moje, ty jsou nove, maj najeto 300 km:))) a myslim loziska hlavne na zadnich kolech. Zapomel jsem se ho zeptat na ty pedaly, ale vecer mu budu stejne volat. Jestli pujde vse podle planu, tak vecer nastartuje!!!! Pak zitra se to jeste nasteluje, pohraje se s tim, a jedes!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  15:25

« Nazev pro diskuzi

Davam hlasovat jak nazveme nasi kavarnu
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…