Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« To Michalides
Ahoj, nejak jsem si vsimnul, zes' psal ze nejako rozumis autoelektrice. Na me Sirce me v tomto ohledu par veci trapi, byl bys ochoten na to mrknout ? Jsem Praha, a ty veci jsou - heslovite: dalkace, zruseni blikatka, jiskreni od RJ, antena, rapidni pokles volnobeznych ot. pri stahovani oken :) -
« Re: Pazvuky v aute
Tohle tema mi tu dlouho chybelo :-) O tomhle jsem vypatral docela dost, nebot me to sralo ve vsech trech Sierrach - kombikach, ktery jsem vlastnil. Daleko nejvetsi bordel delaji pate dvere, fungl novy doraz zamku se da objednat u Charouze a vyjde asi na 300.- Je to nejlepsi reseni, protoze puvodni uz byva zohybany atd. Druhy problem - u kombiku byvaji vetsinou po tech letech paty dvere uz trochu vyoseny, chce to vymenit zavesy a PRESNE vycentrovat, tesnici guma kolem dveri nehraje skoro zadnou roli, vrze to o ty dve "opiratka" po stranach. Paty dvere dotretice, dalsim puvodcem vrzani odtamtud byva ten preklizkovej tapecirung, vetsinou uz jsou popraskany cepy na kterych je natlacen do der, tady je jediny reseni, vymenit to vsechno za srouby. Zbytek auta tak, jak bylo psano nize - myslim ze predesli pisatele nabidli hafo reseni :). Pomerne dost hluci krome plechu na dne kombi - kufru taktez volny tapecirungy dveri (mivaji od drncani olamany vrchni hrany podel tesneni okna), plus stred palubky - hodiny, prihradka na popelnikem, atd. -
« to kostey
Tak zas nove zpravy. Dnes uz tam mas novej motor. Prave ted se zapojuje. Jsou tam mensi problemy se zapojenim noveho karburatoru (ten Tvuj je naprosto mechanicky, ten "muj" ma automaticky sitic-topnou spiralu, krokovy motor...vsechno potrebuje kabelaz). Sundal Ti celej starej vyfuk, mel jsi to naprosto vypaleny, hlavne taky ten stredni dil, ve kterym je kat, a dal Ti tam muj s lambda sondou (bacha, jezdit pak s bezolovnatym!!!), starej vyfuk mel taky jine svody a nemel tu lambdu. Pak mi jeste rikal ze tam mas naprosto vymlaceny tlumice (chces ty moje, ty jsou nove, maj najeto 300 km:))) a myslim loziska hlavne na zadnich kolech. Zapomel jsem se ho zeptat na ty pedaly, ale vecer mu budu stejne volat. Jestli pujde vse podle planu, tak vecer nastartuje!!!! Pak zitra se to jeste nasteluje, pohraje se s tim, a jedes!!!!!!!!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!