Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.12.03  14:49

« www.mobile.de

Teď tam maj pěknýho RS500 za nějakejch 22.900,- Éček.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  14:28

« Re: Naklady na rok 2003

z Nemecka, pres www.mobile.de, je to sierra DOHC r.v.1990
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  13:55

odkuds kupoval to auto za 900eur??? a co to je za radu?dik za echo:)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  13:40

jo, zapomel jsem na novy silentblok prevodovky, novou hardyspojku, novou baterii 74Ah, ty jsou ovsem jeste v predchoxi cene:)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  13:38

nepocital jsem to...auto jsem kupoval za 900 EUR v dubnu, a mohl jsem do ni vrazit tak kolem 30 tis. Je v ni novy interier, nova prevodovka, elektricke stahovani oken, zimni pneu, RS prahy,
    nastrik spodku, olej plus drobnosti...
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.12.03  13:22

« Re: to kostey

Daytona: OK, dnes v 18:00 u Mc
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  13:09

« Re: Brzdy

To je fajn,ze jen tohle. Tema 4mm myslis oblozeni i zakladni desku,vid? V tom pripade tak akorat.
  • 00 Reagovat !

foto

30.12.03  13:04

« Naklady na rok 2003

tak jsem dodelal seznam toho, co jsem za rok 2003 menil. Je tam zapocitane i lakovani, predni maska, spojka, nova baterka a spousta veci. Celkove to cini 17693,00 CZK. Myslim ze je to slusne vcetne zimnich gum, vymen oleju apod. Jak jste na tom Vy?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  13:01

takze moje teorie se potvrdili. Mel jsem sjete predni brzdove desticky, oblozeni v zadu OK. Teorie toho ze kdyz jsou sjete desticky, poklesne hladina a zacne svitit cervena kontrolka byla naprosto spravna. To jenom pro Vasi informaci. Mohlo tam byt jeste tak 4mm. Mam to vymenene a kontrolka nesviti.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  10:22

kostey: dnes v 18.00??
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.12.03  02:50

« Fakt začnu v autě vozit kameru

Dneska jedu s kamarádem skrz hostivař a dole u Špáru na křižovatce to 2 metry od nás poslalo auto do sloupu zrovna když jsme tam stáli na červený.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.12.03  02:47

Daytona: OK
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  23:58

jinak jsem si taky precetl prispevky o Fabii:) to J77: nezbyva nez souhlasit. Doma jsem se koukal na sluzebni fabku kmotra...je to 2 roky stare auto, najeto 25 tisic. Kmotr ma "drevenou nohu" a v ni zadni cit pro auta, takze to auto po dvou letech je skoro na odpis. Jestli nekomu v DOHC klepou hydrostely a postavi to vedle te fabky 1.4 MPI, tak urcite nebude slyset nic. Ten motor ve fabce poskakuje, klepe, hazi, kdyz se zahreje, tak to trochu mizi, ale porad zadna slava. Neco klepe od spojky (najeto 25 tisic!!!), a to hlavne kdyz se zaradi jednicka a pousti se spojka, tedy pri zaberu. Nefunguje ostrikovac na celni sklo (po dvou letech!!!), paradoxne na zadni ok:). Na jedne ze zadnich dveri nefunguje centrala, nefunguje vyskova stavitelnost svetlometu na jedne strane, nejake ty plasty se uz ulamaly v kufru, piska vetrak vytapeni ale hlavne: REZNE TO!!! a presne jak psal J77, spoje na prahu. O malickostech jako potrhane kuzi kolem radici paky uz ani nechci mluvit...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  23:25

jojo, taky mam doma Skoda 1000MB, v naprosto originalnim stavu (najeto kolem 30 tisic). Je to super auticko, ale spis na veteranni srazy nez na bezne jezdeni. Po presednuti zpatky do sierry se mi to zda jako formule:)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  22:40

Teď jsem akorát dočetl fabie.Moc jsem se bavil...Ještě si pročtu passaty,kostey je má moc rád...:o()))Poslední nejlepší škodovka byla š 110R...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  22:19

Důrazně upozorňuji na skutečnost, že pokud je u destiček již tenká (cca 2 mm) funkční vrstva, může dojít k jejímu odloupnutí od kovového nosiče. Byl jsem na to upozorněn Jardou (N. Veselí) a osobně jsem to i viděl. Pod 3 mm činné vrstvy nejít! Prošlápnout se (dle Murphyho zákonů) podaří zaručeně v ten "pravý" okamžik! Jo, a abych nezapomněl: Fabia byla nazvána "běžným pracím práškem". Výstižné! :-)))) Posledním opravdu dobrým autem byla (dle mě) Š 1000 MB. Potom už jenom samé pokusy o auto. Ve Favoritu jsem si asi 4x odřel při nastupování holeň. Ergonometricky dokonalé auto!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  17:03

nevim jake tam mam ty kotouce...predtim jsem mel OHC z roku 1989, tam byli jeste mensi nez ted. tyhle jsou uz vetsi ale porad mensi nez ty s ABS.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  16:58

Pocity pri brzdeni budou uplne jiny,smerem k lepsimu,pokud mas 240mm na predku,je to fakt bida,to nestaci poradne ani fieste. A je fakt,ze se zadkem tolik spechat nemusis,pokud mas dobrej predek,tak pri normalnim pouzivani vzadu rozdil mezi bubnama a kotoucema prakticky nepoznas.
  • 00 Reagovat !

foto

29.12.03  16:52

« sportovni podvozek

pri vymene pneu za zimni jsme s Fidem vsimli, ze se mi pneumatiky (hlavne zadni) sjizdeji nerovnomerne. geometrie OK. pneu jsou po celem povrchu rovnomerne sjete, az na uplne vnitrni hrane, kde jsou naprosto sjete. je to kvuli extremni snizovani a podvozku (auto mam jen 8 cm od zeme) Ja jsem tohle nevedel, takze priste budu muset kazdych 7-8 tisic km prehazovat pneumatiky...takze sportovni podvozek je sice hezka vec, ale...
  • 00 Reagovat !

foto

29.12.03  16:23

« to kostey

dnes ten sraz asi nevyjde, musime to nechat na zitrek.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…