Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  16:27

« Re: KU*VY JEDNY, zabit je je malo

Pocket: dej si to do inzeratu ne???? schanim *, co mi slohnul moje gumy - kdo ho potka, ma svoleni k likvidaci nebo tak neco
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  16:25

SM: pokud vim, tak omezovac na rychlost sierra nema - jediny omezeni je na otacky DOHC tusim neco malo pres 6000 asi 6200,- ale uvedom si ze pri 200km/h je odpor vetru tak velky, ze uz proste motor nema silu ho pretlacit :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  15:21

takový by se mi taky líbily, ale až bude víc prašulí, v současnosti jezdím na pův. originálech Ford se sedmi silnými paprsky, k autu se hodí, ale ty tvoje jsou elegantnější, jestli to není dův., kdes je sehnal a za kolik?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  15:10

Dobry napad, kdyby jste je nekdo zahlidli tak dejte echo. Na teto adrese [odkaz] je jak vypadaji. Dik moc vsem. URL je potreba prekopirovat do IE jinak nefunguje. Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  15:03

« Re: PNEU na zimu

podle mně užší pneu nejsou v zimě na škodu, jenom bych se na to mrknul i z estetické stránky, zkus je hodit dozadu a mrknout na ně, u některých vozidel užší pneu působí vyloženě "komicky", já osobně používám i v zimě 185/65
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.03  14:57

« PNEU na zimu

3lyšel jsem že na Zimu jsou lepší pneu užší . brácha my přivezl 175/65 . Má cenu je tam vůbec dávat ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.10.03  14:40

« Re: Koukají na STK na rozměr pneu?

Pochopil jsem to spravne, jen jsem chtel rict, ze se, pokud to vypada normalne, nebudou snad pidit, co je napsany na tom caru papiru. Ja bych na technickou vyrazil, bez sebemensiho uzardeni. 185/65R14 je rozhodne ten spravny rozmer na Sierru.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  14:32

to Pocket : zkus popřemýšlet komu by se to tak asi mohlo šiknout, sedí tenhle rozměr (myslím rozteč šroubů)ještě i na jiný auta? určitě s tím po čase někdo vyjede, popiš je detailně a můžeme se po nich rozhlédnout
    otázka na fórum : má Sierra 2.0i DOHC, 12/92 omezovač rychlosti a když jo tak jaký? Stalo se mi, že když jsem při 200km/h na 5.000 ot. přišlápl plyn, už se tomu moc nechtělo.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  14:24

Ale když vše zvažuji, asi na tu TP vyrazím a budu dělaqt, že nejsem nervozní :-))))
    Ještě zkouším jednoho známého..ten má známého ...atd.
    A taky mě (jen z legrace !!) napadla ještě jedna věc: rozměrů pneu v TP, bývá víc než jediné. Tak že bych to stčil do vhodného psacího stroje a jednoduše pokračoval na řádku s výčtem správných rozměrů....vždyť chci jen aby to bylo SPRÁVNĚ :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  14:21

Dík za radu. Jen jsi mě pochopil opačně. Na autě mám SPRÁVNÝ rozměr !!!! Tedy 185/65 R14. To je v pohodě. Ale když kouknu do velkého TP tak si může všimnout: co to je za blbost 165 R14 k takovému autu? Ještě jendou: na autě to mám správně, v TP blbě. Ale vysvětluj to někomu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.10.03  14:16

Mozna, kdyby si tam mel nejakou silenost koukajici 5 cisel ven z blatniku, tak ho to trkne. Ale clovek nikdy nevi na koho narazi. Ja bych tu technickou zkusil a pak bych resil pripadne dalsi neprijemnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  13:58

Prochy:nemyslím, že by mě CHTĚL s běčím vyrazit. Jde mi čistě o to, jestli je schopen si uvědomit, že na autě je správný rozměr, kdežto v TP nesmysl. Jinak mám ty pneu i celé auto v solidním stavu, takže nějakých naschválů se nebojím. Sám si tak nevzopomínám, že by dřív vyslovně šli po rozměru, ale říkám si náhoida je blbec.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.10.03  13:53

Myslim, ze nedavno se to tady resilo. Ja mam v technicaku taky nejakej nesmysl a pri technicky jsem tam mel zimni 175/70R14 a OK, koukali akorat na vzorek. Kdyz ale budou chtit, tak Te urcite stejne s necim vyrazi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.10.03  13:49

« Re: Prevodovka

Tou prevodovkou by to taky mohlo bejt. Huci to i pri jizde, nebo jenom pri volnobehu?
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.03  13:20

« Koukají na STK na rozměr pneu?

Pánové poraďte. V TP mám zapsaný rozměr pneu 165 R14, což je blbost. Jezdím samozřejmě na 185/65 R14. Teď mám před technickou a nevím jestli takto projdu.
    Snažil jsem se vyřídit opravu údaje v TP na dopravním odboru. Tam ale k tomuto chtějí předložit certifikát od Ford Motor Company. A Ford za tento certifikát chce 1 500 Kč. Trochu se mi příčí dýt ty koruny za cizí chybu, to bych je raději dal na něco do auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  13:10

« Re: Prevodovka

Prochy: ložisko se při každé výměně spojky taky měnilo. Poprvé to dělali přímo ve Fordu a taky nevěděli co s tím. Tehdy mi říkali, že to je převodovkou.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  12:41

Naprosto s tebou cejtim, nejhorší je, že poldové s tím nic neudělaj, protože to po měsíci odloží.Dnešní doba je fakt šílená, já už nenechávám auto stát před domem vůbec, výjimkou byl čas okolo porodu, ale i to stačilo. Takovejch podivnejch týpků se kolem motalo....
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  12:35

Michale dik, ted jsem tam dal alespon zimni stary sjety 14tky, ale prvni hlidka mi za ne da pokutu. Je tam tak milimetrovej vzorek. Rozhodne na leto budu pokukovat po 15tkach elektronech, ale na zimu jedine plechace, asi taky 14 nebo 15. Premejslim, kdyby nekdo z Vas vedel o zachovalych zimnich 15tkach, nebo 14tkach, pripadne na leto 15tky elektrony tak dejte vedet. TEd nejsou prachy protoze mam pred spojkou ale neco vymyslet budu muset.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.10.03  11:45

No comment.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  11:28

Kdybys potreboval narychlo kola, mam jich ted spoustu 13'' zimni na rafcich, 15 letni na RS alu (ty co jsem mel na srazu)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…