Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  07:40

« Re: Sierra & LPG

Trochu jsem se "uklepl" Mildo promiň.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  07:35

Taky sdílím názor, že motor, kterej postavili na benzín, by měl jezdit na benzín. Při konstrukci se počítá s tlaky, teplotami spalování a to se u plynu přeci liší.
    MichalidesiZamontoval jsem to el. stahování, funguje bezvadně, nicméně jsem musel udělat drobné úpravy dveří. Ale je to paráda, takže ještě jednou díky za poslání.
    Mildz sr. a Rob2Myslel jsem, že ze ZR blázním do sirek skoro sám, ale teď koukám, že to tak není, to je super. K Jardovi taky jezdím, ten o sierrách ví fakt všechno, maximální spokojenost.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  03:50

to MartinSierro: Ja mam DOHC combi s LPG,nádrž(totoid) v kufru,takže se krásně vyspím i ve dvou.Nevím co máš na mysli pod pojmem "objemově".Já mám v autě osazen původní LPG pro karb.verzi,akorát jsem dokoupil MIX+zášlehovku.Pokud budeš potřebovat,tak dej vědět co chceš konkrétně vědět.
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 09.10.03  22:25

« mam ji doma...

Píšu sice trochu se zpožděnim, ale dřiv to fakt nešlo... o víkendu jsem si domu přivezl ze slovenska moji sirku :-) (Dik Daytono) (skoro jsem ji nemohl poznat - 2l motor, nový tlumiče, vejfuk, spravený topení, taže už sem tam neměl bazen a tak dále.) Škoda že kvuli škole a práci na ni nemám už tolik času jako dřív, ale stejně, jen co se mi do ruky dostane nějaká ta padesátikoruna nebo stovka, tak koupim SHEL V-POWER a jdu jezdit i když jsou třeba 2 ráno :)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  22:00

« Re: Pro Michalidese

to michalides: takhle to zni jako kdyby byla vule mezi brzdovym valeckem a trmenem, a ta vule se projevi pri couvnuti. Pak kdyz jedes dopredu, valecek se natlaci na trmen a je v pohode. Taky bych rad navstivil Fida, potrebuju mu dat veci, ktere naposled zapomel v mem kufru plus vratit mu baterii.
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.03  21:27

« servis v Brně

Rod2: takže nebude vadit, když eventelně cinknu tomu Jardovi????????
    Byl jsem na celkové prohlídce v ATS Morisák v Brně a zdáli se mi poměrně strozí !! systémem:"..jestli tohle nevyměníte okamžitě, tak jste mrtvej..."
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  21:12

« Re: Pro Michalidese

J77 - v pohode, stejne asi o vikendu nebudu mit moc casu - jedu k fidovi s myma brzdama. Nejak se chovaj divne. Kdyz jedes dopredu tak jsou ok, pak staci zacouvat 1/2 metru a jet zase dopredu a prvni slapnuti jdes skoro na zem, pak se to zase spravi a je to ok ale nevim jak dlouho. Rucni brzda tam je jen pro okrasu tak nechci riskovat.
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.03  20:56

« baterie

Dekuju vsem za prispevky kde sehnat ty Bannery, ale po dalsim dnu bezuspesneho hledani jsem se stavil u Forda a objednal jsem si na zitrek original baterii Motorcraft (tusim GEL nebo takovyho), to nejvetsi co maj (71 Ah). Zitra rano se pro ni stavim, cena je kolem 2 tisic, bude nabita a jsou na ni 3 roky zaruky. A Fidovi jeste jednou dik!!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  20:49

« Re: spojka

Na tu spojku jsem se zatim ptal jenom pro zajimavost, ale diky, mrknu se na to az budu mit trosku casu (a penez:). Jinak se mi ta prevodovka chova fakt divne. Vcera radila celou dobu naprosto bez problemu, jednicka tam cvakala jako nuz po masle, ale dnes ani *. Navic dnes jsem celej den slysel huceni z prevodovky, jako kdyby tam nekde byla vule. Stavil jsem se taky u p. Radka, at si to poslechne, a rikali ze je fakt asi neco s tou prevodovkou. Takze jeji vymena a ta planovana pitva se neodbitne blizi:)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  20:01

« Re: Servis v Brně

Tel.č. na Jardu je 602/791322. Perfektně se vyzná, měnili jsme spolu převodovku v mém autě a mám od něj už spoustu náhr. dílů. Pochybuji, že seženeš lepšího. Kdysi jsem někoho (kraťas?) ujišťoval o Jardově serioznosti (ve věci aut. převodovky tuším), a za svým názorem si stojím.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  19:47

Můj názor (a nemusíte souhlasit) je, že motor byl konstruovaný na spalování benzínu příslušného okt. čísla. Plyn? Ne!
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.03  15:27

« Pro Michalidese

Ahoj, ohledne ty elektriky zavolam asi az ve ctvrtek za tyden, neni cas... Jinak musim rict, ze me zase zacina prudit diferak, to teda po vymene moc nevydrzel (lehce pres 20 000 km), kdyz jedu po delsich nerovnostech, auto prestava tahnout a citim se, jako by se mi nejaky trpajzlici kazdy tri metry drzeli zandi kola :)
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.03  15:21

« Bez nadpisu

Vsechny vas zdravim. Mel jsem tedka trochu moc prace a nemel jsem vubec cas. Jsem Zdrvi a zivi.Ten sraz na pristi rok uz je domluven i z krasnym vyletem na Precerpavaci elektrarnu Dlouhe Strane. Na presnem datumu se jeste domluvime. Zatim vas zdravi Vlk.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.10.03  14:53

Do...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.10.03  14:52

Daytona: Koukni na ten link, kterej jsem Ti posilal driv. Je to primej dovozce a prodejna je tam psana nekde na Praze 10. Jinak QH maj taky na www.autoprima.cz. Prodejnu maj v Pruhonicich (u Makra) a nebo maj prodejce taky tady: AUTRACK s.r.o. Seifertova 31, Praha 3 tel.: 222 811 523-4. Parkrat jsem u nich neco kupoval, zkus jestli to nebudou mit levnejsi. Od QH mam tlumice a silentbloky. A tlumice jsou po roce OK, ale to je brzo na nejaky soudy.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.10.03  14:52

Daytona: Koukni na ten link, kterej jsem Ti posilal. Je to primej dovozce a prodejna je tam psana nekde na Praze 10. Jinak QH maj taky na www.autoprima.cz. Prodejnu maj v Pruhonicich (u Makra) a nebo maj prodejce taky tady: AUTRACK s.r.o. Seifertova 31, Praha 3 tel.: 222 811 523-4. Parkrat jsem u nich neco kupoval, zkus jestli to nebudou mit levnejsi. Od QH mam tlumice a silentbloky. A tlumice jsou po roce OK, ale to je brzo na nejaky soudy.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  14:51

Bannery maji v Revnicich u Prahy, cca 25 km jihozapadne od Prahy, co neni skladem, neni problem objednat.
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.03  13:41

« spojka

Tak jsem vcera pri shaneni autobaterie narazil na jeden odbchod s dily (tusim Auto Filter&Brake Centrum nebo neco takovyho) na Podbelohorske ulici, a prijemne mne prekvapili cenami. Za kompletni spojkovou sadu Q/H (lozisko, pritlacak, lamela...) chteli 3800, Sachs byl o 1800 drazsi. Jinak sehnat v Praze ty Bannerky neni sranda, a to uz jsem byl i v nejakych hypermarketech, kde prej nekdy mavaj...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  13:35

« Re: tlumiče na sedan

Rekl bych ze RS verze ma standartni podvozek, zmeny jsou spise opticke (plastove prahy, nastavce na narazniky, kridlo...pak to auto vypada ze sedi trochu niz), ale mozna predchozi majitel do toho daval jinej podvozek. Mimochodem kazdy tlumic je mozne v nejakem rozmezi prispusobit, neni problem. Jestli sazis na seriovy podvozek, kup si ty Sachsy nebo Bilsteiny, kvalitka. Jestli chces trochu pritvrdit (ja to ovsem nedoporucuju!!) kup si Koni. Ty Sachsy by vychazeli tak na 11-12 tisic komplet na auto. (predni jsou v elitu kolem 4500 za kus, zadni kolem 1800, tusim). Ja tam mam sportovni Koni, zlute spolu s modryma tlustyma a kratsima pruzinama, na hladkem asfaltu je to bomba, v Praze ale slalomuju mezi kanaly, pri prejezdu tramvajovyma kolejema se zvedam a kdyz nahodou nekde trefim diru, mam z toho pocit, ze jsem neco urval z podvozku. Jo, a na D1 mi drncaj zuby. No jo, sirka mi pochazi z nemec...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  12:47

« Re: Servis v Brně

Ford club Želešice 547217542, cca 10 km od Brna
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…