Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  19:00

« Re: baterie

to rbr: ten GEL jsem tam nejspis videl blbe, dneska jsem si vyzvednul a je to ten stribro-kalciovej, 71 Ah, stala 2500.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  18:59

« Re: Sierra & LPG

juchuchu: Že Ti to trvalo, než jsi zaregistroval, odkud je milda.sr a já. Musíš číst pozorněji příspěvky, a jezdit na srazy, víš!? :-)
  • 00 Reagovat !

foto

10.10.03  18:07

« Bez nadpisu

vfr: no podle mých informací (narovinu říkám, že nejsem na auta odborník :-) musí LPG splňovat podmínku obsahu motoru ( v mém případě 2.0) a výkon ( v mém případě asi 120 PS) a pak už je to jen otázka směšovače. Jinak mám taky DOHC.
    Původně jsem měl to LPG do BMW 520, což je taky dvoulitr. pak jsem to ale vyměnil a do sirky by to mělo jít taky. Jinak to mám od firmy LOVATO.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  17:15

« Re: Pro Michalidese

Michalides: Tak clovece, houby diferak, ale i to skubani zbyde na Tebe, elektrika na mem voze je skutecne velmi v neporadku. Skube a "vynachava" to totiz jen pri zapnutych svetlech...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  13:13

« Re: Sierky ve smyku

Vcera vecer davali na Discovery takovy porad, kde 3 teamy koupi starou rachotinu, udelaji z ni "zavodaka" a pak jedou na dirty tracku zavod. Vcera meli Sierru OHC, BMW trojku 6valec a Mantu. To co z ty Sierry udelali bylo brutal, ale nakonec to vyhrali. Ale bylo to taky trochu o ridicskym umeni, ale paradne jsem se bavil. Doporucuju.
  • 00 Reagovat !

foto

10.10.03  13:02

« Sierky ve smyku

[odkaz] :))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  11:43

Daytona: toto jsem ti psal na začátku, že mám Motorcraft s třtíletou zárukou a v ceně lepší než všechny ostatní značky. Nevím co to je jak píšeš GEL, já mám stříbro kalciovou - podle techniků Fordu je to nejnovější technologie (jaro 2003).
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  11:02

« Re: ještě jednou zimní pneu

no na ty makrove protektory fakt ani nepomysli!:)
    Ta cena neni spatna a obe jsou to dobre znacky. Ja mel dobrou zkusenost ale i s obycejnyma Briliantama, horsi byli BF Goodrich Winter 2, ale nejlepsi byli stejne Continentaly Wintercontact ktere jsem mel na Mazde.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  10:40

« Re: To juchuchu

Hele, jsem přímo ze ZR, kombíka mám, ale vínovou met. Až se vrátíš z lázní a budeš mít chuť, dáme řeč. S Jardou jsem mluvil minulý týden, má dílnu v Újezdě a před barákam poklizenou, vůbec jsem to tam nemohl poznat:))))
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 10.10.03  10:32

« ještě jednou zimní pneu

GOODYEAR Ultra Grip 6 nebo FIRESTONE FW930 Winter? Nebo něco jinýho, dražšího? na e-pneu.cz řikaj, že je na ně sleva 37 a 31% tzn.: GOODYEAR 1756 Kč(pův.2788 Kč) a FIRESTONE 1465 Kč (puv.2123 Kč). Moc se nevyznám, jediný co vim je, že nemám kupovat "MAKROvky", ani pneu z Delvity...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  09:19

Varta Silver můžu taky doporučit, sice mám na svý Sirce Akumu z roku 1996, myslel jsem si¨, že jsem ji před GO motoru odvařil těma dlouhejma startama, ale šlape pořád. Uvidíme tuhle zimu. Tu Vartu jsem měl v žigulovi a motor málem skákal z kastel. Čau.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  09:17

« Re: tlumiče na sedan

A teď jsem mluvil s kámošem a jsou prej od Sachse tlumiče Reflex, prej jsou trošku tvrdší než Senzatraky, ale na Sirku by byly ideální, co vy na to?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  09:13

« Re: servis v Brně

Už od mého minulého vzkazu se tu ozvali další 3, že mají s Jardou dobré zkušenosti, takže se nemusíš bát, jen mám takový tušení, že se se svou dílničkou bude stěhovat o vesnici jinam, poněvadž to dělal vše doma v garáži a už nemá prostory, proto se nedivte (pro Rob2, juchuchu a kratas), že vás při některé další návštěvě nepozve domů.
    To Kratas - no vidíš, to s tím automatem jsi byl ty a nevzpomněl sis.
  • 00 Reagovat !

foto

10.10.03  09:07

« To juchuchu

Já už se tě jednou ptal odkud jsi. Nemáš náhodou modrýho kombajna? Potom by jste byli s mým bráchou a s mou Sirkou v Chorvatsku.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  09:06

no ja muzu zase doporucit Varta Silver se zvysenym startovacim proudem. Navic ma kontroklu stavu baterie a system proti zkratu. Cus Pocket
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  09:03

« Re: el.stahování

Tak to je v pohodě mám 91 kastli :o)))
  • 00 Reagovat !

foto

10.10.03  08:40

« el.stahování

Jirkaking Musel jsem převrtat díry pro motorek, protože byl z novějšího modelu. Nevím, jaký máš rok výroby, ale jestli mladší než 88, tak bys neměl mít potíže. El. Stahování u starších modelů má tři otvory pro nýty stejně, čtvrtý je malinko jinde, ale dá se to naměřit.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.10.03  08:35

Ja mam Akumu. Rok vyroby 1996 na ni je a furt funguje. V zime starty treba v -25 st. Vetsinou jenom kratky popojizdky po Praze a nejaky hory. Furt startuju a nikdy jsem ji nedobijel. Asi nebudou spatny, nebo ze bych mel nejakou vyjimku?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  07:43

Taky se koukám po 60 A baterii, vybírám, počítám. Varta nebo Bosch nebo Banner nebo Motorkraft, pak ty levnější - Akuma, Perion. Kdo poradí?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  07:42

« Re: Sierra & LPG

to juchuchu : Jaké změny jsi musel dělat na dveřích při el. oknech ???? Příští týden si jedu pro motorky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…