Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  06:58

« Re: To juchuchu

Michalides a Rob2 Trochu musím upřesnit Vaše poznámky, příspěvky se snažím číst poctivě, nicméně i mě občas přepadně "zatmění mysli". S mildou.sr jsem se domlouval, ža na sraz pojedem spolu, ještě jsme přemýšleli kudy, ale nakonec bylo všechno jinak. Měl jsem doma po porodu, byli nějaký komplikace s mímem, tak to prostě nevyšlo. V létě 2004 už to snad bude v klidu. Pro Rob(a)2 vím, že jsi z N.M., doufám, že se slezem dřív něž na srazu. Beztak to dopadne, že se scuknem všichni nezávisle na sobě u Jardy :)))), já se za ním chystám v úterý.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  06:57

« Re: Benzín

100 km/h - 2.500 ot
    120 km/h - 3.000 ot
    160 km/h - 4.000 ot
    200 km/h - 5.000 ot
    aspoň v mém případě mám ověřeno
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  00:00

Sakra vy mne donutíte projet moje starý OHC, s tim jsem jezdil pořád po Praze (t.j. 50 km/h :-) na rovině na 5ku a nic se netřáslo, jenom si to brumlalo .... Na DOHC jsem si už zvykl, dneska jsem s tím byl za Prahou a je zase pravda, že to má necelých 3000 otáček při 100 km/h a 150 není žádná výzva, to s OHCčkem moc nešlo ....
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 12.10.03  23:04

jo jo Shel V power 95 s namíchanou 99kou. když chci udělat sirce radost tak tam tý 99 dám víc. ale je to drahý :-( (z doho důvodu čeká sirka před barákem tak s 5ti litrama benzinu na dojetí k benzince) zejtra to napravim...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.03  23:01

« Re: Web s fotkama mýho auta + fórum

to daytona: seš asi dost zběhlej a rozhodně všímavej :), protože přední světla jsou opravdu každý trošku jiný. S těma sedačkama si mě překvapil, ale nevím jestli mám být rád nebo naopak se strachovat, že to auto není v pořádku respektive nějaká levárna. Na ty svary mrknu. Ale vzhledem k tomu, že v techničáku je přepsaný VIN, tak pochybuju, že by někdo měnil karoserii a ještě do ní vsazoval jinej VIN... to už by byla fakt síla. Taky si nejsem jestli si mám nechat v nějaké firmě zkontrolovat jestli jde o nějakou levárnu, aby mě to pak rovnou nevzali :((
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 12.10.03  22:42

« Re: ještě jednou zimní pneu

to Rob2: neboj já si makrovky nebo prostě supermarketovky nekoupim.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.03  22:04

« Re: Web s fotkama mýho auta + fórum

to martinsierro: za prvni moc pekne auto, a za druhe moc pekne auto:) neni skoda davat do ni LPG??...Ale nekdo uz v ni menil sedacky (predni i zadni) za novejsi (91, 92-ky tam mas), 89-ky sedany nemely sklopitelna zadni, 90-ky uz to meli ale bez operek hlavy. Palubku mas puvodni 89-ku. Vypada to, ze mas nove i prave predni svetlo. Skontroluj pricni ram na kterem jsou vyrobni stitky, a na nem si prohledni svary, jestli jsou original. Ale moc pekne auto!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.03  21:42

« Re: jěště ten web:

to radek.pri: Jo jo, jsem z Brna i když fotky jsou jěště focený v Plzni a tedy na plzeňských značkách..teď už to mám na brněnskééch :)).
    No, každej kontakt dobrej, asi budu měnit olej v motoru a preventivně i v převodovce.
    Jsem pro udělat nějakej sraz sirek v Brně, proč ne?? .))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.03  19:56

« Re: jěště ten web:

to MartinSierro: Zdarec, to je z Brna? Zkoumal sem zkoumal, ale nepoznal. Karka pekna, jen co je pravda. Kdybys neco potreboval, otec ma autoservis jen na Fordy. Staci se ozvat, popripadne bysme se mohli dat nekde zcuka, kdybys byl z Brna :o) radek.pri@email.cz Mej se Radus
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.03  19:30

« jěště ten web:

www.ford-sierra.wz.cz
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.03  18:02

« Web s fotkama mýho auta + fórum

Takže jsem narychlo splechtil nějakej web, kde jsou nějaké min. údaje o mém autě + fotky. Rovněž jsem tam udělal fórum, kde sá dá něco splknout .))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.03  16:47

Jezdím na Natural 95 a mám DOHC. Nicméně Problém s třepající palubovkou mám, ale pouze jen při řazení z jedničky na dvojku. Pak už tam můžu klidně mlasknout čtverku a je to OK. Ale stačí to taky trošku držet v otáčkách a je to.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.03  16:43

« Re: Re:Re: Měněná karoserie a motor...?

no ještě prověřím DI v Plzni.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.03  16:42

« Re: Re:

to vfr: takže pokud tady můžeš třeba nechat číslo na svůj mobil..?? bylo by to ideál..dík..
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.03  16:40

« Re: Re:

OK.. jěště prověřím pořádně původ vozu a půjdu do toho LPG... stejně už to mám koupený, takže mě jde jen pouze o montáž a ta by se mohla pohybovat okolo 4000 - 6000,-.
    Pokud by byl nějakej problém, tak by se třeba ozval, mám kamoše co má formana na LPG a dělá mechanika u Mičánka, takže infa čerpám od něj. Ale Sirka je Sirka :))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.03  14:01

Tankuju 95 V Power od Shell, a obcas do toho namicham i 99-ku. Ja bych na tvem miste jezdil dal s naturalem 95. Ted jsem uz majitelem DOHC, ale driv jsem mel taky OHC, NET. Ten jev kterej popisujes, nezalezi az tolik na rychlosti, spis na otackach motoru. Pricemz kriticka hranice je 2000 ot/min. OHC je motor podctvercovy, ma vetsi vrtani nez zdvih, coz mu zpusobuje, ze ma malo tociveho momentu v nizkych otackach. Zas na druhou stranu zakonite se musi ochotne vytacet. Jednicka, dvojka, trojka jeste v pohode, ale na ctyrku uz moc ne, a na petku uz vubec nechce tahat z otacek pod 2000. U mne to znamenalo, ze petku jsem tam daval pri 80-ti, a tehdy tam bylo presne 2000 ot/min, a pak to bylo v pohode. Dat tam petku pri 60, 70, to se mi chovala naprosto stejne, jak to popisujes, trasla se a netahla. Takze jev je to naprosto normalni, treba se s tim smirit a hazet tam nizzsi kvalty, drzet to vic v otackach a rozhodne nepoustet pod 2000. Nebo si poridit DOHC.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.03  13:42

« Re: Re:Re: Měněná karoserie a motor...?

No presne to jsem ti rikal, ze nejspis to auto bude v pohode, a jestli uz v OTP nemas cislo motoru, tak uz pred tebou nekdo udelal ten vymaz.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.03  13:21

« Re:

to MartinSierro: takže pokud se nenecháš zlomit,že LPG ne,tak nevidím problém to do sirrky nainstalovat.Ten MIX má ještě další díl který se osazuje mezi ventil volnoběhu a sání.Až budeš potřebovat info tak se ozvi.
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.03  12:45

« Benzín

Aký benzín tankujete do svojích Sierr? Ja som vždy tankoval Natural 95. Potom som natankova Euro Super 95, a zvrastla mi na tom benzine spotreba. Mám N4B, čiže kopr. pomer 8,5:1, čo podľa papierov vyžaduje okt. číslo 91. Mám skúsiť natankovať natural 91? Apropo, od akej rýchlosti vám ťahá 5. prevod. stupeň? Lebo ja ak nejdem aspoň 75, motor odmieta poslúchať a trasie mi celá kára.
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.03  12:05

« Re:Re: Měněná karoserie a motor...?

Nojo, ale evidenčka i STK jsou v pohodě a když vyrazím za hranice, tak mám s sebou stejně jen malej TP a tam o čísle motoru není ani zmínka. Navíc se mi zdá, že kdyby to bylo kradený auto hozený na nějaký papíry nebo obráceně, tak proč by to riskoval na přepisu do velkýho TP?? Zvlášť dnes, kdy vyříznutí VINu a vsazení do kastle se dá taky zbastlit. Ne????
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…