Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 13.10.03 14:21
« Re: michalides
:))) ....... no a kdy nastane ta hodina "H" a fteřina "F"??? Než jsem sirku vyměnil za BMW, tak jsem chodíval na tohle fórum: (censored link) ... možná to znáš, ale uvádím to jen pro porovnání. Je fakt, že je to přehledný a jasný. A sirka by si to taky zasloužila :)) -
neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 13.10.03 14:14
« Re: residents
Ti kontrolovali všechny VINy??? Sem byl v zahraničí hodněkrát s TOYOTOu Camry (r.v.93) a nikdy nic nekotrolovali.
No tos mě jen utvrdil v tom, že mě nikdo mimo území ČR s tímhle pekáčem neuvidí :-( .. a měl jsem velké plány :-) A jestli si to měl 3 roky dovezené, tak to taky byla jiná písnička, to byla jiná liga než teď. -
Nechtěl jsem se nijak dotknout. Jak to auto stárne, tak je čím dál víc pasé. Před 9 lety, když jsem ho měl jako ani ne 3 leté dovezené, tak se mi ho 2x vybrat. Tehdy taky těch lepších cizích aut moc nebylo. A ten strach z pravosti štítků jsem tehdy taky zažil na hranicích, když mi to 2x kontrolovali na německo-rakouských hranicích. Komplet všechny VINy a kódy na sklech. O to víc, když jsem postupně zjišťoval co je to za *, ten co to dovezl. -
neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 13.10.03 12:06
No uznávám, že když se na to podívám trošku s nadhledem, tak kdo by si dával tolik práce s autem za 40 tis. to jo. Ale přece jednou je to tvoje auto a když je ještě v dobrým stavu, tak chce mít člověk nějakou jistotu, že o něj kvůli nějaké blbosti nepřijde.
Ale jinak je fakt, že z fleku vymyslím jiný značky, který jsou v podobné cenové relaci a kradou se mnohem víc, natož pak v EU..to jo.. -
neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 13.10.03 12:02
« Re: michalides
hele rozhodně to neber jako, že chci něco štěpit....to ani v nejmenším. Jsem rád, že tady je to tak nějak pohromadě ikdyž je to takové sparťanské fórum :).
To moje fórečko je spíš na nějaké to vyjádření nebo připomínku k mé sirce, čili na příspěvky stylu: ".. týý krávo, tohle jěště jezdí??.." nebo "...a nemáš strach, že ti to z parkoviště odtáhnou na vrakáč???". Takže rozhodně neusiluji o konkurenční boj :)) a sám si poznal, že s tímhle výtvorem ani nemůžu :))
A že by se potkali 2 příspěvky??? :)) jo tak na to bych si počkal , až tam budou psát něco dva lidi v jednu chvilku :)) -
« Re: veterán
Když už se máme sejít odevšad, tak jednou za rok se čas a peníze vdycky najdou. Dělat místní srazy není špatný nápad, pak by na "celostátní sraz" jezdily celé party, což by bylo super. Dělat ale srazy podle typu tak to nevím, těch co mají šestiválec moc není... -
« Re: Web s fotkama mýho auta + fórum
MartinSierro: nechci kazit tve usili, ale forum pokud mozno nedelejte kazdy na svou pest, jednak tady zatim je vse pohromade, ja ten svuj mam uz skoro hotovej i s tim ze az padne hodina "h" tak to odsud prekonvertuju do noveho fora - to co mas na svem webu je silne nezabezpecene (ukladane do txt souboru) a hrozi vypadek - kdyz 2 lidi najednou ulozi prispevek mas celkem velkou sanci ze o celou diskuzi prijdes. Musi to byt delano databazove a jeste pracuji na odfiltrovani nevhodnych html tagu - behem tohoto tydne to bude hotove a pak se jiz dej vule bozi. -
« veterán
Hele, co kdybych tu svou kárku nakonzervoval a necahl 20 let ustát jako uloženku, budu pak bohatej? Vzhledem k tomu, že těch 1,8TD bylo málo a ještě špatný, tak by to mohlo být za pár let docela žádaný old zboží. Co vy na to. Už teď totiž řeším, co si tak za dva až tři roky pořídím jako další fáro. Kdyby byli dobrý kastle, tak zase sirku. -
« minisraz
Včera tady byl za mnou oleowr1. Bylo to dobrý vzhledem k tomu, že máme stejný zatracovaný motory, ale po 3-hodinové diskuzi jsme dospěli k názoru, že benzíňáky taky nejsou moc vyvedený vzhledem k vašim problémům, víceméně záleží z 99% na údržbě. U těch našich kár víceméně platí výměna oleje a filtrů po cca 7500 km, rozvoďáky 60000km, jednou za dva roky seřídit čerpadlo, vstřiky atd. Hlavně ty závady nenechat uzrát, aby to pak kleklo! Stáli jsme tady nad otevřenejma kapotama a čučeli do toho motoru a kolemjdoucí po nás koukali, jako kdyby jsme jim vadili. Vzhledem k tomu, že jsem na srazu ten oleowr1 motor neviděl, tak to byl pro mě přínos.