Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Také bych chtěl ...
Zadní repro-ta osmička šroub se vyndá,měla by se přes ten repro uvolnit spona(plech)a jít celý ven.repro má vývody nožové auto konektory vzájemně pootočené o 90°.Originál kabeláž by mela mít žluté koncovky se 2 konektory-samicemi.Ty repra se nemusí vůbec vyndavat,je to docela dobře přístupný z kufru. -
« elektrika
Tak už mi z těch drátů hrabe,ale už se to chýlí ke konci-tak 4 dny v kuse a je to ve stavu nové kabeláže.Nikdy víc.V neděli mě překvapilo jedno zjištění na Michalidesovém autě-při poškození ABS čidla na jednom kole ABS nejde,ale nesvítí přitom kontrolka na palubce.Zajímavý.Dnes jsem koupil další diody do budíků-budou podsvícené modře.Až je dodělám,hodím někam fotky,vypadá to docela dobře.Dráteníkům zdar... -
neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 13.10.03 21:32
« Re: Také bych chtěl ...
Kolik platíš za INET doma????
Já mám tarif od EUROTELU DATA NONSTOP přes mobil (999,-kč/měsíc) + 30min hovoru zdarma a můžu se připojit odkudkoliv a vím, že přes modem to o moc lepší není a můžu být online jak dlouho chci..
Ten reprák prubnu... s tím klíčem to máš pravduje to č.13, ale zdá se mi že to povolím přímo něco na repráku a né , že ho tím odmonutuju... no uvidíme... -
« Také bych chtěl ...
....mít v práci internet. Kde to všichni děláte? Já to musím všechno dohánět večer, a za svoje .... :-( A když to beru chronologicky, tak se mi pak stávají takové "kiksy", jako před chvílí s milda.sr. Někam dojdu, odepíšu, a potom zjistím, že jsem "mimo mísu"..... Budu se muset polepšit .... -
« Re: Technický dotaz ohledně zadních repro
Já u Sierry žádný kobereček nemám - reproduktor má před sebou pouze plast. kryt. Kdysi jsem je měl venku (potřeboval jsem přilepit ke koši membránu), a pokud si pamatuji, tak demontáž je možná po povolení šroubu, který je přístupný z kufru - reproduktory drží za magnet. Měl by to být klíč č. 13, reproduktory jdou ven směrem do kabiny i s tím plast. krytem. Snad se nemýlím, buď raději opatrný. -
neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 13.10.03 15:58
« Technický dotaz ohledně zadních repro
Pánové, v zadu, kde se dříve vozila lékárnička, tedy zapod zadním oknem mám vsazené dva reproduktory. Chtěl bych je připojit.Když otevřu kufr mám tam vyvedené dvě dvojlinky, které byly připíchnuty do soobwooferu, který už tam není protože si ho předchozí majitel naštěstí vzal (nepotřebuji ve 40-ti letech nosit naslouchadlo). Takže když se podívám zespodu na repráky vidím u každého reproduktoru dva konektory do kterých když vložím příslušné drátky , tak i hrají. problém je v tom, že nevím jak ty drátky tam zapojit, protože je to dost nepřístupné místo. I když tam vlezu sklopenejma zadníma sedadlama, tak se tam stěží podívám natož je tam nějak pevněji přichytit.
Když se dívám na repráky z vrchu, tak je tam akorát kobereček, zkrátka po nějakých šroubcích ani vidu ani slechu..možná bych měl odělat ten kobereček, ale připadá mě , že je tam nalepenej nebo co. Takže nemáte s tím někdo zkušenosti??? Připadá mi, že to musí jít nějak lehce... dráty mám dostatečně dlouhé... konektory na reprácích vidím taky jen se tam nějak dostat... a dávat za to někde v servisu 300,- nebo 500,- se mi v první fázi jěště nechce.. díky -
neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 13.10.03 14:26
« Re: daytona
Ja ták. No když jsem byl informován o tom, že levý přední světlo je jiný, tak i zároveň, že to bylo vlevo vpředu ( z pohledu jezdce) nabouraný, ale na ty svary teda hodím voko.
Nicméně tohle všechno se asi kontrolovalo, když se přepisovalo to VIN, ne?? Taky jsem četl, že snad chtěj i nějaký vyjádření od FORDA. Ikdyž v dnešní době jedna ruka podává formulář pro schválení a druhá nějakou tu obálečku. Nebo taky známej mýho známýho má známýho a jeho brýcha zná..... atd. atd. a je to v suchu...