Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 14.10.03  21:34

« Tak trochu háhadná kontrolka .... ??!

Mám jěště dotaz ohledně oranžové kontrolky ve tvaru vločky svítící na panelu zobrazující otevřený dveře atp. Je vlevo nahoře a zpočátku svítí a po cca 30min. zhasne... Copak je to zač???
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 14.10.03  21:30

« Zadní repro už fachaj :))

tak pánové dík za radu s tím šroubkem zespodu. Stačilo je povolit a repráčky šli pěkně ven. Možná to je pro vás srandovní oprava, ale já na tyhle věci nemám čas a vždycyky jsem si to nechával dělat. Takže mám z toho radost :))
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 14.10.03  21:27

« Re: Zvuk

Mam DOHC... motor pěkně buble :-) ... ikdyž... když sem měl 6-ti válec bublal jěště líp .)))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  19:02

« Re: Kolik ujedete na palivovou rezervu???

Mám OHC a v pohode priemer 50km. Viac som neskúšal:-))
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.03  19:01

« Zvuk

Dík za rady na tému BENZÍN. Inak, aký zvuk majú vaše motory? Blbá otázka že? No mne sa zdá zvuk môjho OHCčka nejaký akobkeby nafťákový. Ako nový tichí dieslový motor s dákeho vw alebo tak. Trochu viac mi to hučí nakolko mám zadretú spojku vo vetráku.
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 14.10.03  17:20

« Kolik ujedete na palivovou rezervu???

Mě začne svítit kontrolka nedostatku paliva až když je ukazatel na budíku skoro uplně na dně. takže mám pocit, že ujedu tak 10-20 km. Jaké jsou vaše zkušenosti??? Ď
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  16:40

« Re: nafta

to tě lituju. Nemusel jsem, ale ráno, jak jsem šel na snídani, tak bylo omrzlo, tak mi to nedalo, sed jsem do toho, nažhavil, otočil klíčkem... a .... chytlo to!!! Naposledy jsem jel v neděli s oleowrem1. Jó, myslím, že se to úsilí a hlavně peníze vrací zpět. Doufám, že tak ještě 3 roky, aby to stálo za to. No peníze, do auta se furt cpe, takže to spíš chce podnikatelský konto a nebo nás nadšence.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  16:28

« Re: Nemůžu odmontovat úchyt předních bezp.pásů

rbr: mam pocit (ale nevim to jiste) ze pod tim bezp. pasem je jeden sroubek ktery drzi ten plast !!! bez nasili !!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  12:19

pkod: díky, večer na to mrknu
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 14.10.03  11:03

rbr: ja jsem ho silne zmacknul na protilehle strane nez se macka pri posunu a on vylezl. Tak nevim jestli to tak ma byt ale povedlo se.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  10:50

PKOD: píšeš vyndat hmatník na posouvání - to je asi ten můj problém, přes který se nemůžu dostat. Jak vyndat? Odpáčit? Posunout? Je to tam jen nacvaklý? Já to trochu zkoušel a zdálo se mi, že rvu celý úchyt pásu. Pak mi to už bude jasný...
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 14.10.03  10:04

ja jsem to sundaval u priblizne uprostred sloupku na hornim plastu je plastova zapadka. Me pomoha poucka: "kde nepomuze nasili, tam pomuze jeste vetsi nasili". Samozrejme je nutne odsroubovat uchyt pasu. Ten ma takovej ten hmatnik na posouvani a ten jde vyndat a po nem krytka "ocka" pro pas.
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.03  10:02

« Další příznivci Sierr

Brzo nám přibudou další příznivci sierr z Příbramska. Náhodou jsem natrefil na jednoho sierristu a zároveň pořadatele Rallye Příbram.
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.03  09:49

« Nemůžu odmontovat úchyt předních bezp.pásů

Prochy: aspoň si ty brzdy dáš teď dohromady. Já to nedávno dělal u zadních a nemůžu si to nyní vynachválit.

All prosím o radu. Chtěl jsem odmontovat horní (ten světle šedý) plastový kryt sloupku, přes který je přichycen horní úchyt předního bezp. pásu (snad jsem to popsal přesně). Vím, že u zadních pásů stačí odspodu zapáčit na plast, ten odksočí a pak můžu odmontovat úchyt pásu. Zkoušel jem to vpředu podobně, ale nejde to nebo se bojím, že to zničím. Je to vpředu jiné? Myslím, že ten úchyt musím "načnout" jinudy, ale nevím odkud. Díky za rady.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.10.03  09:19

« Brzdy

Tak jsem si o vikendu zase hral. Zadrel se mi pistek u predniho brzdice. Musim podotknout, ze behem minule zimy se mi to stalo u obou prednich brzd. Nechal jsem dat postupne v jednom nejmenovanem servise nove pistky(s nejakym cistenim by se prece nezatezovali). Musim jenom rict, ze to pekne zkur...i. Prachovka byla spatne nasazena a tekla tam voda. Pistek to celkem prezil, ale brzdic byl mezi tesnenim a manzetou uplne orezly. Abych brzdic vyndal, dost dlouho jsem do pistku musel mlatit kladivem, nez kousek zalezl a desticky se rozestoupily. Vyndat pak pistek chtelo hodne dlouho tlakovat brzdu nez to o kousek povylezlo. Uz delsi dobu pred tim jsem si rikal ze predni brzdy piskaji a kyzene kolo hur brzdi. To bylo tim, ze se pistek spatne vracel a kotouc ohrival. Pak jsem jel ve slejvaku a druhej den to bylo kously.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  09:00

« Re: El. stahování oken

Daytona: i ty ftipálku - díry po kličkách neee?. k fidovi - myslím že webasto do p**i nepůjde
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  08:56

« Re: nafta

to fido: webasto to taky resi
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  08:53

to michalides: a jak pak nasroubujes tapecirunk na dvere??:)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  08:51

prochy: To mě taky napadlo, zůstalo mi z toho původního stahování.
    juchuchu: A jak je náročné potáhnout dveře. Nikdy jsem to nedělal ale mohlo byto být zajímavé ?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  08:44

Cerne ozdobne plastove kolecko ze stredu stahovace...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…