Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Naklady na rok 2003
:)) ja si myslim ze tohle je ten mensi problem, trefit se. jestli mas mapu, neni problem. Ja jsem pro ni byl v Eschershausenu, od Prahy kolem 600 km nedaleko Frankfurtu a Hannoveru. Tyden predtim jsem se byl podivat sluzebni felicii, nechal jsem mu tam zalohu. Nemec jednal naprosto korektne a seriozne, na moji zadost napsal kupni smlouvu na 150 EUR, kvuli bezcelnimu limitu, a do dnesniho dne si piseme maily. Auto bylo v bezvadnim stavu kdyz jsem to kupoval. -
No bal jsem se ze se na to zeptas:) je to proste papirovani a doufani v tom, ze na celnici s Tebou budou jednat lidsky. Nejlepsi je asi sehnat nejdriv nekoho kdo to muze zaridit rychle treba tak, ze vi koho treba podplatit aby to auto bylo hned tady a proclene. Ja jsem tam stratil rok zivota na hranici, nakonec to auto tady je a nelituju toho, ale jeste jednou to delat...no, rozmyslel bych si to. Jinak od dubna se meni zakony a prej nebude zadny clo mezi staty EU. Prej...Jestli chces vic info, tak Ti muzu napsat do mejlu. -
je to tak jak vidis. nektere jsou uz za 50 EUR. Ty ale vetsinou maj nejakou poruchu, ale taky nemusi mit...proste to uz nechteji skladovat. takove auto uz v nemecku nema velikou cenu, si vem ze je to stare pres 10 let...nektere jsou drazsi proto, ze jsou treba v peknem stavu, nebo maji neco extra vybavu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!