Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

07.01.04  20:37

« KONEC---

Všechny příspěvky z této diskuze jsem odzálohoval a budou převedeny na www.fordsierra.cz. tzn: pokud zde bude ještě nějaká aktivita - neprojeví se na našem serveru!!!. Obsah tohoto fóra můžete na našem serveru očekávat v průběhu příštího týdne....
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.04  20:00

« Re: VŠE NEJLEPŠÍ

To jo, tady to nějak uvadlo

Hurá na www.fordsierra.cz !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.04  22:47

Každý velký sierrista na www.fordsierra.cz se rychle chystá....
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.04  09:02

Přeji všem v novém roce. Michalidesi dík, web je super. Dost dobrá práce.
  • 00 Reagovat !

foto

01.01.04  15:00

« mail na fordsierra.cz

odkazem [odkaz]
    jako login použijte váš e-mail
    jako heslo to co tam máte - snad to zabere.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.03  20:31

všem sirkařům a taky uznání za ten WEB.Poprosil bych Michalidese o vstupní heslo na email " jindrichstanek@email.cz". Jsem trochu analfabet v ovládání internetu, ale časem se to poddá.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.03  16:56

heslo jsem nezapoměl, ale nefunguje. na email jsem ho nechal poslat, ale nevím, jak se na něj dostanu. chodil jsem tam ze starýho webu, teď jsem ho nepoužíval :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.03  15:51

Tak kouknete se na web, frci fakt pekne, a uz jsou tam prvni prispevky!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.03  14:44

Tomu Daytonovi vzkazuji ať si nechá zaslat zapomenuté heslo :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.03  14:34

tak tak, vse nejlepsi v novem roce!!! tomu michalidesovi vzkazuju ze nejde prihlaseni:))
  • 00 Reagovat !

foto

31.12.03  14:15

« VŠE NEJLEPŠÍ

Tak nějakej Michalides už spustil web a přeje všem sirkařům mnoho kilometrů bez nehod. To jsem vám měl od něj vyřídit. Opatrujte se a brzy na viděnou.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.03  14:04

« Re: Naklady na rok 2003

ne, byli jsme pro auto tahacem.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.03  07:57

Daytona: jak je to s převozkama. Jel si doufám zpátky po vlastní ose?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  15:41

:)) ja si myslim ze tohle je ten mensi problem, trefit se. jestli mas mapu, neni problem. Ja jsem pro ni byl v Eschershausenu, od Prahy kolem 600 km nedaleko Frankfurtu a Hannoveru. Tyden predtim jsem se byl podivat sluzebni felicii, nechal jsem mu tam zalohu. Nemec jednal naprosto korektne a seriozne, na moji zadost napsal kupni smlouvu na 150 EUR, kvuli bezcelnimu limitu, a do dnesniho dne si piseme maily. Auto bylo v bezvadnim stavu kdyz jsem to kupoval.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  15:33

to bys mohl:) refresh@volny.cz Spis mam bobky z toho jak se dostanu do toho bazaru nebo k tomu co to prodava. spis vidim problem nekde nezabloudit a trefit tam kde to prodavaj:) Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  15:20

No bal jsem se ze se na to zeptas:) je to proste papirovani a doufani v tom, ze na celnici s Tebou budou jednat lidsky. Nejlepsi je asi sehnat nejdriv nekoho kdo to muze zaridit rychle treba tak, ze vi koho treba podplatit aby to auto bylo hned tady a proclene. Ja jsem tam stratil rok zivota na hranici, nakonec to auto tady je a nelituju toho, ale jeste jednou to delat...no, rozmyslel bych si to. Jinak od dubna se meni zakony a prej nebude zadny clo mezi staty EU. Prej...Jestli chces vic info, tak Ti muzu napsat do mejlu.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  15:13

Mohl bys prosim te napsat na kolik te prijde to auto privezt pres hranice(clo atd.) a co k tomu potrebuju.Dejme tomz, ze bych si chtel dovezt 2. auto na dily.Dik moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  14:58

« Re: www.mobile.de

to kostey: stacil by ten cernej kosik za 4900,-:)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  14:57

je to tak jak vidis. nektere jsou uz za 50 EUR. Ty ale vetsinou maj nejakou poruchu, ale taky nemusi mit...proste to uz nechteji skladovat. takove auto uz v nemecku nema velikou cenu, si vem ze je to stare pres 10 let...nektere jsou drazsi proto, ze jsou treba v peknem stavu, nebo maji neco extra vybavu.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  14:49

ja si to myslel:-) ale nepochopil sem tam tu cenu u nekterejch je 50EUR tj asi 1500,- ale to se me nezda...nevis jak to je??
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…