Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 15.10.03  18:34

« Re: kostey

:))) ...souhlas... já jsem z baráku od našich jen asi 4-5 let, ale kdybych v té době měl auto , tak bych se na to díval stejně..
    A když si vzpomeneš, že máš vynést koš... tak otevřeš dveře a vysipeš popelník z auta a je klid .)))
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 15.10.03  18:27

Autem odjedu do přírody už nemusim poslouchat: Vyluxuj,utři prach, ukliď si na stole, vyházej si ten bordel z podstolu, kdes byl včera, zaco utrácíš peníze, atd... auto mě uklidnuje, pripadám si v něm jako v utulnym bytečku, kterej je jenom muj a místo nájmu platim povinný ručení, místo stočnýho platim vodu do ostřikovačů, místo ustředního topení kupuju benzin, když se chyci vykoupat zajedu do myčky (už jsem psal jak síra netěsní) místo stlaní postele zklopim sedadla místo svícení rozsvítim světla, místo rádia nastartuju motor a poslouchám tu simfonii 4 válců... pak jsem s sedmém nebi...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  18:24

« Re: svatební výzdoba

Cece, taky jsem jednu absolvoval, ale uz si to moc nepamatuju. Akorat jsem povesil takovy ty venecky na bily stuzky, povesilo se to na okynko a pak se konce skriply mezi okynko a gumu. Akorat ze jsem vozil normalni svatebcany.

BTW - boyz, to eletricky stahovani, to jste vyhrabali nekde na vrakaci? Kdyby se to valelo nekomu na dvore v nejakym vraku... Mam '91.
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 15.10.03  18:21

« Re: kostey --- Kolik ujedete na palivovou rezervu???

Taky si mi to s BMW párkrát stalo a od té doby sebou vozím kanistr s 5l naturálu.... jenže BMW beneli nespotřebovávalo , ale přímo chlemtalo a od té doby mě připadá, že všechny auta jezdí kombinovanou spotřebou 6L/100km :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 15.10.03  18:17

čeče..."..v sirce se učí rozhodně líp než doma.." :))))))))))) ..koukám, že si z toho děláš studijní prostor :))
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 15.10.03  17:20

« Re: zlatá sirka

ted lezu do sirky, když se potřebuju učit a doma neni kvuli svatbě klid... :-) V sirce se učí rozhodně líp než doma, ale nesmim mít plnou nádrž - To se pak učit nedá. To radši du pálit benzin pro radost!
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 15.10.03  17:17

« svatební výzdoba

Lidi poradte, už jste někdy připravovali Sirku na svatbu? Kolik m stužky mám koupit, kam to přidělat, mam umejt podvozek, nebo jen pěkně ručně z venku. Nebo to nemá cenu? Povezu ženicha. (a všichni mi budou Sirku fotit a filmovat (pokud v ní ten ženich zrovna bude), tak musí nějak pěkně vypadat) Až budou fotky tak nějaké ukážu...
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 15.10.03  17:11

« Re: Kolik ujedete na palivovou rezervu???

stydim se za to, ale řeknu vám to: předevčírem se mi stalo, že jsem si špatně spočítal, kilometry, kolik ujedu když jsem dotankovával 10 litrů a tak se mi stalo, že jsem zustal viset. To by zas takovej problem nebyl, ale bylo docela dost hodin po pulnoci a já neměl ani korunu a ráno se tam kde mi to chcíplo (ďolík = kopec předemnou i zamnou) měli čistit silnice, tak tam byli všude značky zákaz zastavení. Po zkušenostech z prahy vim, že vždycky přijedou policajti, od sedmi začnou dávat za stěrače lístky a od osmi začnou odtahávat. Takže PROBLEM. Všichni spali a já potřeboval na benzin... :-) Přišel jsem domu, prohledal sem celej byt a našel jsem 20,50Kč tak jsem kopupil u nedaleké Aralky 0,79l benzinu, ale naskočit to nechtělo... Zase jsem přijel domu stim, že to vyřešim brzo ráno, ale vzbudil jsem omylem matku a tak jsem jí to vysvětlil, pučila mi prachy a když jsem si řekl ještě o to, aby mi pujčila auto, tak se radši oblíkla, že pojede semnou. (v duchu sem si řikal to je bezva, matka mi pomáhá "zpravit" auto)... Přijeli jsem k autu, já vzal kanistr, dojeli jsem na benzinku, přijeli k autu, nalil jsem tam to tam ale autu se moc nelíbila zima + předchozí pokusy a tak jsem jeli ještě domu pro kabely a pak zas k autu. Chytlo to bez nějakého přemnouvání a už si na to budu dávat asi větší pozor. Bylo mi toho auta fakt líto. Jen jsem chtěl říct, že na muj palivoměr se nedá vůbec zpolehnout. Nádrž je suchá už když jsem v pulce červenýho pole a jindy zase načerpám plnu a ukazuje tričtvrtě, pak leze pomalinku dolu a pak rychle spadne atd atd atd atd...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  16:51

« Re: zlatá sirka

Já to říkám taky.Sice tolik na octávku nenadávám,ale taky mi nesedí (Tdi slabé).Lepší je 1,8T benzín,to slušně upaluje(ne cosího nemá).Už aby byl,pak budu jak Kostey už z něho navylezu(jenom u benz pumpy).
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  16:44

« Re: Re:TEEPEE -- Kolik ujedete na palivovou rezervu???

Orig prospekt i ceníkem(docela zajímavý) nových sierr z roku 91 mám.Otázka kdo by to oscenoval a někam dal.Napadá mě michalides,ale ten toho má asi dost jinýho na práci.Jsou tam popisy výbav a možných montáží na přání.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  16:41

Pánové,kontrolku paliva-hladové oko-má pouze ghia výbava(přední okna v el,el.zrcátka,to autíčko ukazující otevřené dveře).jiné výbavy hladové oko nemají.
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 15.10.03  14:18

« Kolik ujedete na palivovou rezervu???

Mel jsem rozebrane palivove cerpadlo DOHC a benzinem je chlazen rotor s uhliky moturku. Od te doby si v nadrzi porad neco nechavam na chlazeni.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  14:09

sm: Jen jestli se ti v zimě nesmrskává nádrž:))))Mě to ukazuje pořád stejně, kontrolku tam mám, svítila mi jen párkrát, nedávám jí moc šanci, snažím se mít vždycky benzínu dost.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  13:37

taky se mi stalo, že při zahřátém autě(létě) mi ručička ukazuje více benzínu než ve studeném autě(zima), respektive v létě asi ukazuje správně a v zimě málo, když v zimě ručička vstoupila do červeného, natankoval jsem plnou a vešlo se "pouhých" 47 l(jo škodovkáři ty se maj), v létě je to asi 54 l
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  13:36

Neni nekde, k dispozici (nebo nevite nekdo) informace o tom, co lze ocekavat v originalni vybave jednotlivych verzi - GL, LX, CLX aj.?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  13:28

"Obycejne" sirky LX, CLX...nemaj kontrolku signalizujici malo paliva. Taky ji nemam, spoleham se na cervene pole, a s jistotou vim, ze kdyz mi rucka dojde k cervenemu, mam jeste 40-50 km. Kdyz si rucka sedne, game over.
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 15.10.03  13:28

« Re: Re:sm

Škoda, že je to v Praze..ale mrknu a zkusím najít něco podobnýho v Brně....
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  12:59

mrkni sem : [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 15.10.03  11:42

Jak říkáš ... logicky jsem taky něco hledal u rezervy, ale našel jsem velký kulový. Tu síťku jsi koupil někde v autodoplňcích???
    Zatím jsem to řešil těžce provizorně :(( a rád bych tomu dal nějakou formu...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  11:33

hever se připevňuje na zadní čelo kufru, z druhé strany je SPZ a zbytek řeším odkládací síťkou taky na zadním čele, popř. v levém či pravém zadním blatníku, nevím, jestli se nad tím u fordu zamysleli, ale kdyby otočili rezervu obráceně, vznikla by fůra skladovacího prostoru, stávající řešení je úplně pitomé
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…