Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

17.10.03  13:18

« Bez nadpisu

Tohle je uz fakt na multivlaknovou diskuzi ala e30.cz, ja uz to tu nestiham cist ani v realnym case...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  13:17

« Re: Elektrika + skubani

J77: aha, já myslel, že ti to zlobí trvaleji. Asi auto ví, před kým se má mít na pozoru.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  13:16

« Re: volnoběh

Takže další problém na obzoru...tomu se mi nechce věřit. A že se vypne čerpadlo poznám podle toho vzučení, taklže asi po 1 sek. ustává bzučení?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  13:15

« Re: Elektrika + skubani

No jo, jenze tohle to dela uz rok, od doby, co jsem to dovez. Ten zvuk jde skutecne ze svazku kabelu kolem konektoru, nebo nekde odtamtud. Mel jsem tam spolujezdce kterej to bedlive sledoval a nic nevidel (i kdyz slysel). Kdyz auto videl fido + dayotna, ani to neprdlo a bylo potichu - jako obvykle. Zrovna dneska jezdim, dopoledne, nic neskube, nejiskri, dokonce se mi motor na chvili zahral i tak jak ma (tzn. do pulky R), je mi jasny, ze presne takhle to bude probihat az povezu michalidese na testovaci jizdu...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  13:14

no comment
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  13:13

« Re: Konzervace na zimu

daytona: WS najdeš na netu: v Seznamu jsem zadal hledat WS hodonín:
    Adresa: Perunská 1337/2
    695 01 Hodonín
    Telefon: (+420) 518399000
    Fax: (+420) 518399099
    E-mail: info@wsinternational.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.10.03  13:13

To je mysleno pouze k tomu fuel flow damperu. Moje DOHC taky pumpu po cca 1s vypne.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  12:55

a není myšleno tím dovětkem: "není montované v 2.Ol DOHC modelech" že celý systém vypnutí není u DOHC? Mě to vždy bzučelo trvale. od začátku. A to nebyl žádný problém s rozjezdy. To jsi mě vylekal ale bylo to i v servise ve Fordu, kvůli spotřebě mněřil emise a vše možné a nic nenamítal. Jak to máte osatní?! 2.0 l DOHC EFI, 90.rok
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  12:52

To ti poslat můžu, byl to WS Hodonín, ale ulici a číslo teď nevím, dám ti to vědět v pondělí, radši ale e-mailem, aby mě někdo nechyt za uši za neplacenou reklamu.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  12:31

to juchuchu: muzes poslat kontakt kde si tu supr lesticku kupoval?? Dik!
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 17.10.03  12:30

kazdopadne by melo vypinat. v manualu fuel and exhaust na str.6 pisi:
    If the fuel pump is functioning, it should be
    possible to hear it “buzzing” by listening
    under the rear of the vehicle when the ignition
    is switched on. Unless the engine is started,
    the fuel pump should switch off after
    approximately one second. If the noise
    produced is excessive, this may be due to a
    faulty fuel flow damper (not fitted to 2.0 litre
    DOHC models). The damper can be renewed
    by unscrewing it from the pump outlet union.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  12:12

prochy: chytá mi, jak píšeš ty. Zpětný ventil - to je to se selenoidem? Vím, že ten se testuje při diagnostice a hlásí mi to OK. Ovšem jak spolehlivý ten test je, netuším
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  12:09

pkod: ne, s ABS si to nepletu, to je jiný zvuk - "vrčení", hlasitěší a je to u motoru. Znám ABS. Ale jak zapnu zapalování, trvale slyším slabé bzučení zvenku, vzadu, od nádrže.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.10.03  11:45

PKOD: To zni logicky. Vyzkousim to parkrat prohnat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.10.03  11:44

Rbr: Jde o to, jestli se po delsim stani udrzi pretlak v palivovem potrubi a benzin neztece do nadrze. To by pak mohl byt v pr... ten zpetnej ventil. Ja kdyz startuju, tak se to 3-4x prevali, nez to chytne. Komu to chytne na skrtnuti (studeny DOHC)?
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 17.10.03  11:43

melo by (alespon u me to tak je) se vypnout a poste pokud se netoci motor+casova rezerva tak palivove cerpadlo nema jet. Jeste obcas bzuciva cerpadlo ABS ale to by po natlakovani taky melo vypnout.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  11:39

pkod: toho jsem si nevšiml! Vypne? To myslíš to "bzučení"? Mě to bzučí stále při zapnutém zapoalování.
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 17.10.03  11:36

jeste k cerpadlu, asi jste si vsimli, ze po zapnuti klicku cerpadlo jede asi 10s a pak se vypne (samozrejme pokud nestartujete) co takhle vyzkouset parkrat vypnout a zapnout klicek tim donutit cerpadlo prohnat pal. k motoru?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  11:34

prochy: že by při delším stání vnikal vzduch do vedení paliva nšjakou netěsností? To zní taky logicky. A pak, než se nasaje plnohodnotné palivo to zlobí? Fakt je, že to zhasínání bych připisoval CHUDÉ směsi a ne bohaté (podle výfukových plynů - téměř nevidtelné).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.10.03  11:30

juchuchu: Elektriku jsem uz vyloucil, tlaky mam dobry, avsak pri spatnych tlacich by auto po pridani plynu prece nechcipalo. Takze taky podle me zbyva palivova soustava.
    PKOD&all: To cerpadlo bych teda taky mohl zkusit. Vyndam hadici z toho tlakovyho ventilu a zkusim jestli pres nej neco nacepuju do kanistru. a jestli v tom nejsou nejaky bubliny.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…