Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Elektrika + skubani
No jo, jenze tohle to dela uz rok, od doby, co jsem to dovez. Ten zvuk jde skutecne ze svazku kabelu kolem konektoru, nebo nekde odtamtud. Mel jsem tam spolujezdce kterej to bedlive sledoval a nic nevidel (i kdyz slysel). Kdyz auto videl fido + dayotna, ani to neprdlo a bylo potichu - jako obvykle. Zrovna dneska jezdim, dopoledne, nic neskube, nejiskri, dokonce se mi motor na chvili zahral i tak jak ma (tzn. do pulky R), je mi jasny, ze presne takhle to bude probihat az povezu michalidese na testovaci jizdu... -
« Re: volnoběh
a není myšleno tím dovětkem: "není montované v 2.Ol DOHC modelech" že celý systém vypnutí není u DOHC? Mě to vždy bzučelo trvale. od začátku. A to nebyl žádný problém s rozjezdy. To jsi mě vylekal ale bylo to i v servise ve Fordu, kvůli spotřebě mněřil emise a vše možné a nic nenamítal. Jak to máte osatní?! 2.0 l DOHC EFI, 90.rok -
dcgsd 17.10.03 12:30
kazdopadne by melo vypinat. v manualu fuel and exhaust na str.6 pisi:
If the fuel pump is functioning, it should be
possible to hear it “buzzing” by listening
under the rear of the vehicle when the ignition
is switched on. Unless the engine is started,
the fuel pump should switch off after
approximately one second. If the noise
produced is excessive, this may be due to a
faulty fuel flow damper (not fitted to 2.0 litre
DOHC models). The damper can be renewed
by unscrewing it from the pump outlet union.
-
"-- skrytý --" 17.10.03 11:44
Rbr: Jde o to, jestli se po delsim stani udrzi pretlak v palivovem potrubi a benzin neztece do nadrze. To by pak mohl byt v pr... ten zpetnej ventil. Ja kdyz startuju, tak se to 3-4x prevali, nez to chytne. Komu to chytne na skrtnuti (studeny DOHC)? -
prochy: že by při delším stání vnikal vzduch do vedení paliva nšjakou netěsností? To zní taky logicky. A pak, než se nasaje plnohodnotné palivo to zlobí? Fakt je, že to zhasínání bych připisoval CHUDÉ směsi a ne bohaté (podle výfukových plynů - téměř nevidtelné). -
"-- skrytý --" 17.10.03 11:30
juchuchu: Elektriku jsem uz vyloucil, tlaky mam dobry, avsak pri spatnych tlacich by auto po pridani plynu prece nechcipalo. Takze taky podle me zbyva palivova soustava.
PKOD&all: To cerpadlo bych teda taky mohl zkusit. Vyndam hadici z toho tlakovyho ventilu a zkusim jestli pres nej neco nacepuju do kanistru. a jestli v tom nejsou nejaky bubliny.