Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

19.01.04  19:06

« Re: sitič na

Milá Tončo - nebo milý Tončo :o) pokyny k registraci najdeš v sekci informace - registrace pro "základní" funkčnost je zdarma - klikni nahoru na přihlášení - potom vyplň registrační formulář (je zhruba uprostřed stránky odkaz) pak si přečti mail, který ti přijde, pak se přihlaš a je to!
    zaplatit můžeš kdykoliv po úspěšné základní registraci až se rozkoukáš nebo až budeš vidět, že to má pro tebe cenu
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.04  13:36

« Re: www.fordsierra.cz

Juchuchu, dovolím si zopakovat tvá slova pro všechny zbloudilé:

Konec sierry na MotorCafé, asi nás tady nakonec předběhne i trabant. Všichni na www.fordsierra.cz. Tam to teď hučí!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.04  12:10

Díky za typ,ale potřebuju poradit jak se na těchto stránkách inzeruje.Jestli je potřeba registrace nebo zaplacení poplatku atd.
    Zatím se mohu akortát dívat.
    Tak dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.04  00:00

to budeš muset na www.fordsierra.cz - tam ti určitě někdo něco poradí - tady toto fórum již spí
  • 00 Reagovat !

foto

16.01.04  17:01

« sitič na "16"

Zdravím všechny
    Mám problém a potřeboval bych pomoci.
    Sháním sitič na "16" karburátor-MOTORCRAFT
    Ten můj je na středové osičce vyběhaný a zůstává vyset tak že mi to jde všelijak.Zkoušel jsem vrakáče ale nikde nic ,jenom jeden karbec bez sitiče.Jestli máte někdo možnost dejte prosím vědět.
    Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.04  12:29

1 příspěvek denně by to měl dostatečně udržet alespoň nějakou dobu při životě...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.04  01:14

jak jsem psal, je lepší tento nadpis - nemusí se to dokola opisovat ....
    jinak kdo by náhodou nevěděl kam všichni zdrhli tak na WWW.FORDSIERRA.CZ !!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  13:50

« Re: KONEC---

Konec sierry na MotorCafé, asi nás tady nakonec předběhne i trabant. Všichni na www.fordsierra.cz. Tam to teď hučí!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  11:26

Tak to se moc omlouvam a pripojuji vysvetleni.
    Do prvni verze stranek www.fordsierra.cz jsem se nemohl prihlasit, problem na strane "me" síte.
    Do soucasne verze se mi rovnez nepodarilo prihlasit (s nickem a heslem zadanym pri prvni registraci do puvodniho systemu), ani po vyzadani hesla mailem (rikal jsem si jestli jsem bud neco nezapomel a nebo nedoslo k nejakym zmenam z druhe strany) a nepodarilo se mi prihlasit. Proto jsem napsal prispevek 10876...

Michalidesi diky, diky (za Tvou zvlastni namahu kvuli mne, muj zvlastni dik), po Tvem mailu s mym skutecnym (soucasnym) registracnim nickem a novym heslem to FUNGUJE.

Takze sbohem Motorcafe, hura na www.fordsierra.cz... ,
    Jee, to jsem sakra rad, ze nestojim opodal.

• « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  10:32

Tak to prrrr.... kvuli Tobe jsem predelal cely system prihlasovani - tak mi netvrd ze ti to nejde co ti to pise? to se musi vyresit - kdyz se prihlasis sem, tak se musis prihlasit i k nam ... koukej mi napsat co ti to hlasi at to vyresime !!! Preci nebudes opoustet rady i-sierrrrr!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  09:53

Jo jo, KONEC, kdyby se nekdo divil kde jsem, tak se nemuzu do systemu na www.fordsierra.cz prihlasit a chyba na strane "me" site, neni v mych moznostech a odvaze resit...
    Do nejake i-kavarny chodit nebudu, staci mi inet cely den v praci, navic nelze behem nejake chvilky vecer se adekvatne zapojit do diskuze a tak asi nezbyva nez - sbohem i-Sierro.
    Doufam, ze jen do doby nez se v praci na jare prestehujeme jinam.

Blby no...

• 00 Reagovat !

foto

12.01.04  09:07

« www.fordsierra.cz

oporučuji jako re tento nadpis - nebude se to pořád muset psát...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.04  09:06

no možnost automatiky vylučuji - musíš být přihlášený
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 12.01.04  08:52

Já na MotorCafé koukám v podstatě každý den, takže občas sem něco hodím....... Jinak: www.fordsierra.cz!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.04  07:14

není možné vytvořit nějaký systém, který by sem pravidelně automaticky hodil hlášku? třeba z "fordsierra"
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.04  21:48

Já ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.04  02:41

Možná máš pravdu tak tedy kdo začne udržovat ?
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 08.01.04  11:02

Nicméně, bylo by dobré sem občas hodit "udržovací příspěvek", aby se i potenciální noví členové dozvěděli o www.fordsierra.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.04  21:02

Tak jsem se konečně přihlásil na www.fordsierra.cz a když chci odpovědět,tam mi to sdělí že nemám dostatečné práva.... asi nevím jak na to.tak bych tě chtěl Michalidesi poprosit,napiš mi(hospoda) jak a co je potřeba udělat ať to můžu využít na plný kotel.Nebo už bylo potřeba znovu zaplatit? Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.04  20:59

Amen.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…