Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:55

« Re: Znova to shubani

Takze to znas, navic kdyz je to takovehle podivne. Kdybych to neodecital 3x, kdybych nerikal manzelce pod koukat, at neco neprehlidnu, tak pripustim moznost spatneho odectu, ale doopravdy mi to vyslo vzdy takhle.
    Zkusim to s tim odpojenim, cidlo teploty musim jeste najit, je zase sikovne pod tim chobotem saciho potrubi a asi se tomu zacnu venovat po nocich, jen nesmi prset, vcera mi prdla za hlavou 150 W zarovka :-))) Jinak odecitani lusteni vypada jednoduse, chyba s kodem 24 je v tvem prikladu jasne zobrazena...
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 21.10.03  12:52

« Re: Rozvody 1,8TD

To jirkaking: jedu si pro auto, vyměněn olej (polosyntetika), rozvodový řemen, kladky, řemn k čerpadlu. Celkem 6.200,-. Samotná sada rozvodů prý stojí okolo 4.500,-.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:51

Tak co ostatní s tou 11kou? Já bych to tak myslel, i když lepší by bylo vidět to na vlastní oči a porovnal bych si to stím, co znám od sebe

teepee: zkus někdy tu simulaci závady, jak jsem psal. Zorientuješ se v tom sám, uvidíš.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:48

Možná je chyba, že to nemáš s čím porovnat, já si byl poprvé taky nejistý. Až to zase budeš dráždit, zkus si závadu nasimulovat a pak se na to podívat - naučíš se tím číst kody. Já si tehdy odpojil konketor od čidla teploty vzduchu, je to přístupné, jde to, nic bys neměl zničit. A spustil jsem diagnostiku. Dala mi to kod 24, což by u tebe mělo vypadat takto (poopravil jsem tvou sekvenci, odmysli si mezery): - - - - . - - , - - , - - - - , - , - - , - , - , - , - - - - , - , - - , - , - , - , - - - atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:45

« Re: Kastlík u spolujezdce

Mail mi funguje, ted jsem to zkousel. Zkus kdyztak [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:44

Kristepane, to je cestina: (tecka = nepatrna vychylka, dvojtecka = standardni odchylka, pocet vterin mezi standarnimi dvojicemi vychylek je o jednu nizsi)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:43

A ve starsich mailech RBRemu jsem to tehdy popsal takto: - - - - - . - - : - - : - - - : - - : - - - : - : - - - : - - : - - - : - - - - - - - (tecka = nepatrna vychylka, dvojtecka = standardni odchylka, pocet vterin mezi standarnimi dvojicemi vychylkami je o jednu nizsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:40

Je to fakt ta sekvence, co jsi mi posílal kdysi? Tady ta 11 je docalá jasná. Souhlasí ostatní?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:38

Po přepsání v tom vidím kod 11 - vše OK.

Tečka by představovala tzv. Fast Cody. Pak 2 pulsy za sebou = počet válců (x2), potom ---- = pauza, potom vždy dva impulsy za sebou (s jednou nebo dvěma pomlčkami-nepřesnost měření?) a znovu 11.
    Co vyluštili ostatní?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:37

rbr: Aha, to reply me nenapadlo. Pomlcka je klid zbrani, pocet pomlcek naznacuje vteriny, carka je standardni vychylka, tecka je nepatrna vychylka. Jdu do starsich nmailu, jestli jsem to i po vice nez mesici z toho papiru opsal stejne.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:35

snažím se to přepsat na 0 a 1.....uvidíme
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:34

Klídek! Tvá sekvence je nečitelná ale když dám Odpovědět na ten tvůj text, tak jej uvidím správně
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:33

Jo, ale já to čtu asi obráceně! Ještě jednou pomlčka je jako 0 V? A čárka je výchulka? To je pak jiné.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:33

rbr: ted jsi mne zmatl, ja vidim prilis dlouhe slovo v prvnim prispevku, proto jsem to tu zopakoval, nebo ctes z nasich mailovych vymen?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:31

Aha, tak znovu, snad lepe: - - - - . - - , - - , - - - - , - - , - - - - , - , - - - - , - - , - - - - , - - , - - - - , - - - - - - - -
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:31

teepee: nezdá se mi úplný začátek, ale pak tam snad vidím 24 (to je dvakrát) pak zase dvakrát 24 z paměti.

Na LEDku to je fakt lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:28

« Re: studené rozjezdy

Prochy-ještě k tvému testu:

add 2 ta jistota s pojistkou je dost slabá

add 3 já přemýšlím o napětí z potenciometru za chodu, protože by mohlo být sníženo nějakým náhodným dotekem...nebo napájení poťáku srazí b ten okamžik NĚCO....
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:27

Prochy: Kde je chyba netusim. Podle knihy Jak na to, jsem si to vtipne prevedl na cisla a pri pitvani RBRem jsem si pripadal jak pablb. Sekvence, merena analogovym voltmetrem, s motorem v klidu, mi trikrat vysla nasledujici (nosim ten papir furt v tasce): pripojeni voltmeru = napeti aku, zapnuti zapalovani = voltmetr 0V. Po nekolika vterinach nepatrna vychylka rucky (tecka) tj ----.--,--,----,--,----,-,----,--,----,-… carky znaci standarni vychyleni rucky (standarni=vzdy se rucka vychylila stejnou merou) pomlcky jsou jakes takes vteriny. Tak to jsem zvedav, kdo v tom co vycte, predem diky. Test s motorem v chodu jsem odlozil s tim, ze nejdriv zresetuji RJ, pak to zacnu znovu testovat, v obou rezimech (motor v klidu pak motor v chodu).
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:23

« Re: Reset ŘJ

prochy: blbě se ten postup hledá. je to Hayes, Fuel and exhaust....str.4
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:12

Napeti na potenciometru jeste prozkoumam, zatim jsem RJ usetril seznameni s mym oblicejem - pod deklik na palubce jsem jeste nebloumal a tak mi bylo divny jak to zmerit v motorovem prostoru :-)

K opakovanemu odecitaci kodu jsem se uz nedostal, prednost dostaly u mne tradicni veci, navic jak jsme tehdy probirali, chci to udelat s demontazi AKU (za ucelem ocisteni, doliti, vybiti nabiti), pak budu muset pockat, az se problem za jizdy vyskytne a pak to teprve odecitat.
    Ach jo, kde jsou ty skolni casy, kdyz jsem se mohl na cely den zavrit do garaze s vedomim, ze kdyz to nestihnu dnes, dodelam to zitra, dnes nemam ani cas, ani garaz...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…