Ford Sierra
oleowr1 29.10.03 07:13
« Re: ! ! ! SRAZ ! ! !
To kostey: Škoda, že pražáci myslí vždy jen na sebe. Jestli jedu do Brna a okolí tak to mám nejméně 200km stejně jako Ty, do Prahy to mám 400km a když jsem jel do Skochovic na sraz 2001 tak jsem ani nepíp. Mám-li nějakého koníčka, tak mu musím hold něco obětovat - vždy to budou minimálně peníze a čas. -
dcgsd 29.10.03 07:10
« pneu
tak jsem si nabeh. Koupil jsem si starsi zimaky 185/70/13 (podle technicaku) ale na auto je nedostanu prestoze majitel je udajne mel taky na sirce. Je mozne ze na jednu jdou a na mou ne?? Vadi brzdice na zadni naprave (mam tam kotouce). Nebo je to diskama a pneu 13" jsou ok? -
« Re: to polednik Start motoru OK
Ano,nyní si uvědomuji,že jste o tom mluvili.Byl to můj první problém.Teť si motor brouká ,radost poslouchat.Nic naplat,ale dlužím onen poťák a stále ho sháním.Přijedu osobně,platím hotově.
Renovace asi není možná,nebo ano? tel.724301981 -
« Re: to polednik Start motoru
polednik: jo, jak jsi na to přišel? Dobrý. Teď šlape vše na 100%?
A všiml sis v minulých dnech, když jsi byl z toho nešťastný, jak jsme s prochym i dalšími mluvili mimo jiné i o problémech a kontrole tohoto potenciometru? Pokud jsi měl jen tento problém, ukonči to resetem (taky jsme tady x krát probírali), ať se nyní sirka předvede. -
« TURBO 1.8 TD
Prosím vás, scháním něco víc dokumentace na tento typ. Jedná se mě hlavně o turbo a jeho připojení. Nemůžu nikde nic najít. Moc by mě pomohla i nějaká detailní fotka tohoto připojení. Kdo by jste si chtěli dát práci a toto vyfotit, byl bych moc rád, kdyby jste mi to poslali na : stojann@email.cz
A ještě něco. Na co si mám dát pozor, při montování turba na motor.? Jedná se o TD motor, ale jezdil jsem bez turba(vše bylo zaslepeno) No a teď jsem konečně turbo sehnal a repasoval a po roce ho tam vmontovat.
Dík moc za všechny připomínky a rady. -
« Re: to polednik Start motoru
Pánové problém je zdáse vyřešen.Vadný potenciometr na hlavní klapce sání.Bohužel nyní jezdím na půjčený a tak hledám kdo prodá stejný,na motor DOHC 2.0i číslo na součástce je 85TF-98989-AB 0B26C nedostatečně reguloval proud pro řídící jednotku . Dík tel.724 301 981. -
neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 27.10.03 19:27
« re KRTA - SPOTŘEBA
sirrka,že moc žere??? Než jsem do toho narval LPG, tak se mi to oproti 6-ti válci co jsem měl před tím zdálo, že to jezdí témeř zadarmo a teď když tam mám LPG, tak mě příjde že ta nádrž nejde vyjezdit :)) ..koupil jsem tu nádrž i s nějakým plynem a pořád na něj jezdím..prostě "nechutný" jezdíš a jezdíš a pořád nic.. už jsem si ze zvyku nabral naturál 95 aspoń za 100,- abych měl aspoň pocit, že do toho něco liju :)) -
neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 27.10.03 19:19
« re KRTA
no já mám DOHC 2.0i ... zařízení LPG jsem koupil kompletní z druhé ruky za 5500,- ( bacha na novou homologaci, nebo si to můžeš doma pověsit vedle lustru) a práce + hadice + neajý další sračičky stáli 6000,- . Dělali mě to ve firmě HL Propan. Řekl bych, že o moc levněji než tech cca 11 000,- se to sehnat nedá.. navíc přepínač mám umístěnej decentně..není moc vidět, takže to nezasvěcený ani nepozná....