Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Hospoda:Re:Preklady aneb Kopp Jak na to vs. Haynes repair ma
Kdyz ono to bylo sundane na podzim (koncem rijna) v te dilne, kde delali rozvod remen, gufera ventilu... Takze zarezly to neni (WD40). A oklepat kladivkem, nedejboze kladivem? Loziska vodni pumpy by mi urcite rekly adiee (odchazi i pri zasekle - permanentni vrtuli) a pak navic nechapu, jak hruba sila pres paku cca 25 cm dlouheho klice nic neprovede s prirubou vodni pumpy, ale budiz, s tim se u toho odlitku asi pocitalo...__Chtel jsem jen poukazat na neduslednost prirucky Jak na to. -
« Hospoda:Preklady aneb Kopp Jak na to vs. Haynes repair manua
Tak jsem vcera peclive studoval, jak sundat mou pevne utazenou permanentni vrtuli. A Kopp v Jak na to uvadi, ze kdyz uz si nebudu vedet rady, tak mam k povoleni klic poklepat kladivkem. Haynes uvadi Tap the spanner with the mallet if required to remove the nut.__mallet = drevena palicka, pryzova palicka, palicka, palice__Takze prijemnou zabavu a hodne mrzutych ran. Ted jsem nastesti unikl, kdyz to neslo, sel jsem od toho. -
"-- skrytý --" 28.01.04 10:55
« Hospoda:Re:To:prochy
Další věc, která je přímo jako dělaná na volnoběh je nastavení volnoběhu v rámci servisního módu v dynamickém testu diagnostiky EEC-IV. S RBr překládáme tyto pasáže z angličtiny. Už se to začíná rýsovat. Bude tam přesně popsán postup diagnostiky a dá-li Bůh, tak i s nějakým videem, či anim. gifem pro ukázku čtení kódů. Vyplň do reg. údajů taky něco o autě (motor atd.), ať tady diskutujeme konkrétně.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!