Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "vonVichousch" [.XXX] 28.01.04  11:34

« Hospoda:Re:To:prochy

Můžu se zeptat čím čtete signály z jednotky?,všude jsem viděl čtení pomocí voltmetru,a vy jste se,tuším bavili o \
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  11:32

« Hospoda:Re:Preklady aneb Kopp Jak na to vs. Haynes repair ma

aneb když to nejde silou, vem si větší kladivo !
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  11:26

Kdyz ono to bylo sundane na podzim (koncem rijna) v te dilne, kde delali rozvod remen, gufera ventilu... Takze zarezly to neni (WD40). A oklepat kladivkem, nedejboze kladivem? Loziska vodni pumpy by mi urcite rekly adiee (odchazi i pri zasekle - permanentni vrtuli) a pak navic nechapu, jak hruba sila pres paku cca 25 cm dlouheho klice nic neprovede s prirubou vodni pumpy, ale budiz, s tim se u toho odlitku asi pocitalo...__Chtel jsem jen poukazat na neduslednost prirucky Jak na to.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  11:21

Kydnul bych na to WD40, počkal, matici či šroub bych v různých směrech poklepal kladivem a pak bych začal povolovat. Hodně štěstí.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  11:13

« Hospoda:Preklady aneb Kopp Jak na to vs. Haynes repair manua

Tak jsem vcera peclive studoval, jak sundat mou pevne utazenou permanentni vrtuli. A Kopp v Jak na to uvadi, ze kdyz uz si nebudu vedet rady, tak mam k povoleni klic poklepat kladivkem. Haynes uvadi Tap the spanner with the mallet if required to remove the nut.__mallet = drevena palicka, pryzova palicka, palicka, palice__Takze prijemnou zabavu a hodne mrzutych ran. Ted jsem nastesti unikl, kdyz to neslo, sel jsem od toho.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  11:12

:-)
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "vonVichousch" [.XXX] 28.01.04  11:09

Tak jsem to doplnil...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  10:55

Další věc, která je přímo jako dělaná na volnoběh je nastavení volnoběhu v rámci servisního módu v dynamickém testu diagnostiky EEC-IV. S RBr překládáme tyto pasáže z angličtiny. Už se to začíná rýsovat. Bude tam přesně popsán postup diagnostiky a dá-li Bůh, tak i s nějakým videem, či anim. gifem pro ukázku čtení kódů. Vyplň do reg. údajů taky něco o autě (motor atd.), ať tady diskutujeme konkrétně.
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "vonVichousch" [.XXX] 28.01.04  10:40

« Hospoda:To:prochy

Dík za tip na to nastavení ECC-čka.Je to OK,akorát volnoběžné otáčky se mi teď drží asi o 200RPM níž než předtím,asi na 600 RPM,ale běh je plynulý a bez kolísání.Nevíš čím to?(nebo se mi po*ral otáčkoměr)Dík
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  10:39

« Hospoda:Re:Altík

Jasně.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  10:16

« Hospoda:Re:Altík

Ja se teda v pondeli pres den jeste ozvu,aby to byla tutovka.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  10:10

« Hospoda:Re:Klouzani na snehu

Aha, ja myslel ze to staci poslat, no nic, tak snad casem. Za chvili to vymazu....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  10:07

« Hospoda:Altík

Futura: V pondělí, pamatuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.04  10:07

« RBR>

Sem raději nic nepiš - zpětně se to nepromítne u nás a tím pádem Ti asi taky nikdo nezareaguje...
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  10:04

protože on P-5 na jednom konci Prahy a já P-4 na druhym konci Prahy a přes týden se moc nevidíme, uvidíme po víkendu...
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  10:01

A proc Ti ti neda :-))) ?
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  09:56

jestli mi to fido nedá tak to nebude !
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  09:48

Co fotky a videa z nedele, bude to nekde k nakouknuti?
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  09:42

« Hospoda:Re:já si to musím vyzkoušet ještě jednou

Kdyby se ti to hodilo treba v pondeli,nekdy lehce pred 18,ale muzeme jeste domluvit jinak. Stejne by se to jeste pres den upresnilo.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  09:32

« Hospoda:Re:já si to musím vyzkoušet ještě jednou

Adresu mám v seznamu členů uvedenu. Jaký den se stavíš? Dnes to nejde.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…