Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
kostey 30.10.03 13:28
« Re: sání na kapotě
Prochy: A to ji mam pak rovnou zahodit? nebo slisovat? nebo jen tak odstavit? Ta kastle je fakt v pí.i! To že se zlomí je možný (pravděpodobný), ale nedalo by se to vyztužit třeba lešením? Ale to je fakt výhledově za "x" let budu sní jezdit a jezdit a jeddit a pak někdy chci koupit DOHC. Kabrio bude jestli ji někde nesestřelim... -
« Re: Hydroštely DOHC
Tak olejem to bohužel není. Je nový (ten samý co vždycky) a je ho tam dost. Spíš se obávám, že se něco podělalo, ale té konstrukci nerozumím, takže netuším co - čerpadlo co to tlakuje? nebo se někde něco ucpalo? nebo jsou tam vyběhaná nějaká tesnění? Fakt nevím..... Spíš mi jde o to, co by se mohlo stát.... - údajně to může skončit prasknutím rozvodového řetězu, protože celý rozvodový mechanizmus je v tomto "ťukajícím" režimu silně namáhaný....... Jinak se toho auta chci stejně zbavit a proto se mi nechce investovat do nějakých oprav. Myslel jsem , že ještě tak rok vydrží - no zdá se že nevydrží..... -
« Re: Hydroštely DOHC
Ventili cvakaj, když je špatná vůle. Ty hydroštely tam jsou proto, aby vymezily předepsanou vůli, na začátku ťukaj protože chvilku trvá, než se k nim dostane olej, pak to přestane. Když tobě to cvaká furt, tak bych se napřed mrknul, jak je starej olej a kolik ho tam vůbec je. Pak bych řešil další, rozhodně bych to nepodceňoval nebo to vážně doťuká a seš nahranej.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!