Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.10.03  13:28

« Re: sání na kapotě

Prochy: A to ji mam pak rovnou zahodit? nebo slisovat? nebo jen tak odstavit? Ta kastle je fakt v pí.i! To že se zlomí je možný (pravděpodobný), ale nedalo by se to vyztužit třeba lešením?

Ale to je fakt výhledově za "x" let budu sní jezdit a jezdit a jeddit a pak někdy chci koupit DOHC. Kabrio bude jestli ji někde nesestřelim...

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.03  13:26

Pocket: A nebo zavarit dvere a do auta naskakovat. To by pak byla bomba :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  13:23

2Prochy> na fotkach na Internetu je Sierr cambrio spousta. Jinak ja si nemyslim ze se krouti, mozna spevnit prahy projisotu a reku vam ze Sierre cabrio dost slusi.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  13:23

« Re: Hydroštely DOHC

Tak olejem to bohužel není. Je nový (ten samý co vždycky) a je ho tam dost. Spíš se obávám, že se něco podělalo, ale té konstrukci nerozumím, takže netuším co - čerpadlo co to tlakuje? nebo se někde něco ucpalo? nebo jsou tam vyběhaná nějaká tesnění? Fakt nevím..... Spíš mi jde o to, co by se mohlo stát.... - údajně to může skončit prasknutím rozvodového řetězu, protože celý rozvodový mechanizmus je v tomto "ťukajícím" režimu silně namáhaný....... Jinak se toho auta chci stejně zbavit a proto se mi nechce investovat do nějakých oprav. Myslel jsem , že ještě tak rok vydrží - no zdá se že nevydrží.....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.03  13:21

Kostey: Kabrio ze sierry? To zni zajimave, ale je to fantasmagorie. Sierra se krouti jako had i se strechou. Predpokladam, ze az by si s velkou slavou vyjel, slozila by se Ti vejpul :-(((.

Sorry, nechtel jsem Ti kazit naladu.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.10.03  13:15

Prochy: to určitě, já až se budu svý síry zbavovat, zak z ní chci udělat cabrio a možná ještě něco poupravim, tu moji prorezlou kastli by stejně nikdo nechtel a prodal bych ti za pár šupů... a za tu srandu to stojí, né :)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  13:14

« Re: Silentblok motoru zadní

ja ho objednavam ted ve Ford Autocentrum Hale a cena 800, prace +- 1000
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.03  13:11

Me takovyhle plastiky pripadaji trochu smesny. Zvlast, kdyz jsou na orezlym facku ci 120L.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.10.03  13:08

... Ale modlo by to vypadat fakt docela zajimavě, ale já svoji sierra zatim řezat nechci. Možná někdy pozdějc, než koupim novější...
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.10.03  13:07

juchuchu: Včera jsem se o tom bavil s Daytonou a dospěli jsme (on) k tomu, že to kničemu nebude, že to bude mít efekt jen estetickej.
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.03  13:04

« sání na kapotě

Kdosi tady, tuším že kostey, chtěl mít sání na kapotě. Přemýšlel jsem o tom a možná by to nemuselo být špatný. Něco jako má Mazda 323 sedan TD. A ani by to nemuselo být tak technicky náročný.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  13:01

« Re: sierra combi v reklamě na globus

Taky jsem ji viděl a srdíčko mi štěstím poplesalo! A co se do ní vejde!
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 30.10.03  12:59

« Re: sierra combi v reklamě na globus

jojo... šťastná to rodinka :)
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.10.03  12:51

« sierra combi v reklamě na globus

viděli jste ji?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  12:42

« Re: Diagnostika DOHC a problem chcipani

rbr: Prosím Tě, posílal jsi mi něco ohledně té diagnostiky? Koukám do mailu a nemůžu nic objevit.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  12:36

« Re: Rozměry pneu

RBR: Pošli mi to prosím taky, sice se k poště nějak nemůžu dostat, ale snad to časem zlomím. juchuchu@fordsierra.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  12:35

Ventili cvakaj, když je špatná vůle. Ty hydroštely tam jsou proto, aby vymezily předepsanou vůli, na začátku ťukaj protože chvilku trvá, než se k nim dostane olej, pak to přestane. Když tobě to cvaká furt, tak bych se napřed mrknul, jak je starej olej a kolik ho tam vůbec je. Pak bych řešil další, rozhodně bych to nepodceňoval nebo to vážně doťuká a seš nahranej.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  12:32

« Re: Rozměry pneu

to RBR pošli mi prosím tě taky ty rozměry pneu nebo někdo komu to už přišlo na hlavacej@sce.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  12:31

« Re: TURBO 1.8 TD

Nevím co chceš přesně vědět ale turbo na 1.8TD má přopojen jen olej kvůli mazání plus odvod oleje a sání vzduchu a odvod do válců je to primitivní. Žádná elektronika :o))).
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  12:31

RomanL: co olej? je ho správné množství? A jak dlouho jetý?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…