Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Sequenz
Tak tohle mi poslal na mail:
Čau, žiju, ale v práci je to peklo, takže na net moc nelezu (doma ho
nemam), koukají mi tu na obrazovku monitoru :))))))
Díky, taky se mi po vás steyská, vrátim se do diskuze jak jen to pujde
:)
Měj se!
se mi zdá,že dokonce v práci pracuje!Není práce sprosté slovo???
-
« Re: Hydroštely DOHC
Olejove cerpadlo v sierre je mechanicke zubove, musi se pouzivat dlouho spatny a spinavy olej aby se posralo. Spis bych se podival na ten sberny kosik se sitkou jestli neni zanesenej. Chce to sundat vanu a podivat se zespodu. Neni Ti lito te sierry ze se trapi? -
« Re: Silentblok motoru zadní
to Fi-5: 1000 korun za praci???? Ten silentblok vymenis za pul hodiny. Jestli sam nemas moznost dostat se pod auto, urcite mas znamyho ktery ma diru v garazi. Silentblok drzi na tramu 2 srouby, nejaky 13-ky, 21-ka sroub (jeden) drzi prevodovku a 4 15-ky (tusim) drzi tram ke spodku. Za pul hodiny to mas hotove. -
neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 30.10.03 14:35
« Re: sání na kapotě
Ono když pak koupíš za 1000,- papíry na Š100 tak se vyhneš těm ochotmým slečnám na Pankráci ve FMC a nikomu to nebude ani divný, protože v soustavě těch trubek, radlic, nástavců , sání, lyží, řidítek a leteckých motorů nikdo už hledat ani sirku nebude... -
To s tím VIN trubek se mi líbí, možná by té slečně z FMC stačila adresa toho baráku ze kterýho jsi ty trubky VINdal. Potom by to určitě bylo auto s nejlepší ochranou cestujících, co kdy ford měl. A myslím si, že na STK by ani jiný rozměr pláštů ani nezaregistrovali. Možná ty lyže... -
"-- skrytý --" 30.10.03 14:06
Kostey: Kdyz pridas lyze, sundas kola, treba se Ti to neslozi. Ale chce to RS kotouce, abys to dole ubrzdil. Ale kabrio v zime, to si moc nevychutnas. Mozna, kdyby si na STK jako povinnou vybavu prilozil beranici Sdelano v CCCP, tak nebudes potrebovat ani vyjadreni FMC. -
neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 30.10.03 14:02
Mylsím, že kdyby volal na FMC, že tam má lešenářský trubky, tak by se slečna zeptala zda je to jako sedan nebo hatchback, že to jinak nemá v tabulce??? A pokud bys to směřoval jako combi, tak by řekla ,že jo, ale musíš ji nafaxovat VIN těch trubek. -
neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 30.10.03 13:57
V nejhorším bys to pak střelil s tou radlicí Ředitelstvím silnic a dálnic jako průtahové vozidlo, aby zas nebyli zaskočení až začne v prosinci sněžit a kdybys dozadu navařil korbu na posipový materiál, tak by ti odkup možná nabídli sami :)