Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  21:58

« Re: sání na kapotě

Trubky, radlice, lyže - Uf!!!!! :-)
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.03  17:24

« Sequenz

Tak tohle mi poslal na mail:
    Čau, žiju, ale v práci je to peklo, takže na net moc nelezu (doma ho
    nemam), koukají mi tu na obrazovku monitoru :))))))
    Díky, taky se mi po vás steyská, vrátim se do diskuze jak jen to pujde
    :)
    Měj se!
    se mi zdá,že dokonce v práci pracuje!Není práce sprosté slovo???
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  17:21

« Re: Hydroštely DOHC

Záleží jak silně to cvaká.Jezdil jsem bez problémů s mírně cvakajícím DOHC,taky to někdy přestávalo,na kvalitu oleje to vliv nemělo.Kolik ten tvůj motor má nalítáno?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  17:17

« Re: Diagnostika DOHC a problem chcipani

Prochy-na vánoce vyjedu tak možná z garáže ven a opět zpátky ještě k tomu bez motoru(s motorem o výkonu jednoho vola).
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  16:39

Pár hodin tu nesjem a vy tu přestavujete sirku lešenářskýma trubkama? To by mě ta moje spotřeba stoupla ještě víc, to už se na tu lambdu rovnou vyse...u.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  16:32

« Re: Rozměry pneu

juchuchu a jirkaking - odesláno.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  15:50

« Re: AutoRecenze.cz

Fakt zajimavej server, prijde mi to jako docela dobrej napad. Nevite jak dlouho to bezi? Mne to prijde docela novy...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  14:49

« Re: Hydroštely DOHC

Olejove cerpadlo v sierre je mechanicke zubove, musi se pouzivat dlouho spatny a spinavy olej aby se posralo. Spis bych se podival na ten sberny kosik se sitkou jestli neni zanesenej. Chce to sundat vanu a podivat se zespodu. Neni Ti lito te sierry ze se trapi?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  14:45

« Re: Silentblok motoru zadní

to Fi-5: 1000 korun za praci???? Ten silentblok vymenis za pul hodiny. Jestli sam nemas moznost dostat se pod auto, urcite mas znamyho ktery ma diru v garazi. Silentblok drzi na tramu 2 srouby, nejaky 13-ky, 21-ka sroub (jeden) drzi prevodovku a 4 15-ky (tusim) drzi tram ke spodku. Za pul hodiny to mas hotove.
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 30.10.03  14:35

Ono když pak koupíš za 1000,- papíry na Š100 tak se vyhneš těm ochotmým slečnám na Pankráci ve FMC a nikomu to nebude ani divný, protože v soustavě těch trubek, radlic, nástavců , sání, lyží, řidítek a leteckých motorů nikdo už hledat ani sirku nebude...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  14:21

To s tím VIN trubek se mi líbí, možná by té slečně z FMC stačila adresa toho baráku ze kterýho jsi ty trubky VINdal. Potom by to určitě bylo auto s nejlepší ochranou cestujících, co kdy ford měl. A myslím si, že na STK by ani jiný rozměr pláštů ani nezaregistrovali. Možná ty lyže...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.03  14:06

Kostey: Kdyz pridas lyze, sundas kola, treba se Ti to neslozi. Ale chce to RS kotouce, abys to dole ubrzdil. Ale kabrio v zime, to si moc nevychutnas. Mozna, kdyby si na STK jako povinnou vybavu prilozil beranici Sdelano v CCCP, tak nebudes potrebovat ani vyjadreni FMC.
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 30.10.03  14:02

Mylsím, že kdyby volal na FMC, že tam má lešenářský trubky, tak by se slečna zeptala zda je to jako sedan nebo hatchback, že to jinak nemá v tabulce??? A pokud bys to směřoval jako combi, tak by řekla ,že jo, ale musíš ji nafaxovat VIN těch trubek.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  13:58

Kostey: No, myslím, že kdyby tohle viděl nějakej technik, tak by se asi posral. Provařit auto lešenářskýma trubkama je teda fakt síla, to by pak chtělo aspoň 2,9 motor, aby to aspoň trochu jelo.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  13:58

:))) jj .. prijet na STK s urizlou strechou hromadou lesenarskych trubek ktery drzio auto pohromade.. jj to je ten pravej orisek mozna se zeptat na FMC :))) .. no a vy tu resite gumy :))
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.10.03  13:58

Prochy: Mám v Krkonoších Chalupu a máme tam velkou louku (sklon 10-15%) a dole je takovej skok...... :-)

Schánim někoho kdo ji naučí lítat. Vyndal bych uplně vše kromě volantu sedačky a pásů. Hlásíš se jako dobrovolník?

• « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MartinSierro(ford-sierra." [.XXX] 30.10.03  13:57

V nejhorším bys to pak střelil s tou radlicí Ředitelstvím silnic a dálnic jako průtahové vozidlo, aby zas nebyli zaskočení až začne v prosinci sněžit a kdybys dozadu navařil korbu na posipový materiál, tak by ti odkup možná nabídli sami :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.03  13:46

Kostey: Na STK zapomen. Ale s tou radlici to neni spatnej napad. Obtiznej hmyz bys pak jednoduse jenom odhrnul :-).
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.10.03  13:37

prochy: Jo a nebo dát dopředu radlici a prohánět se po magistrále... Jen aby to pak nesloužilo jako strašák někde na poli. + Co opravdu ty dveře zavařit a vyztužit buď zespoda nebo trubku protáhnout skrz dveře? A co na STK? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.03  13:32

Kostey: Jo, dej lesenarsky trubky misto strechy. To by byla bugina :-).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…