Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Omluva za web
Sorry všem příznivcům ale v práci děláme jakousi fúzi s jinou společností, takže se musím věnovat nově vznikajícím aplikacím ve firmě, konfiguracím VPN atdatd. Dokud jsme měli centrálu v Chicagu tak to byla sranda - angličtina je přeci jen příjemnější jazyk pro vzdálenou konfiguraci aplikací než nějaká přiblblá Paříž kde maj anglicko/francouzský dialogový okna kterejm až tak moc nerozumím a tak se dělá vše teorií pokus-omyl. Ráno vstávám v 7h, a teď jsem ještě v práci tak si můžete představit jakou náladu mám na tvorbu webu. No půjdu do sebe a zkusím s tím trochu pohnout o víkendu ale bez záruky. Mějte se fajn a pokud mi něco budete chtít, volte raději e-mail protože na motorcafe opravdu není čas.
Michalides -
« Re: nová sierra
juchuchu: 69tis. Kč za Sierru v základu se Ti zdá přiměřené? No to mě ani náhodou, a to, jestli mi někdo tvrdí, že má najeto x kilometrů, ještě nic nevypovídá (vůbec!!!!) o stavu "pod pokličkou". Pokud bude s autem jezdit člověk - antitalent, zničí motor, spojku, převodovku, atd. třeba za 50 tis. km. A bohužel i méně. Vem DOHC párkrát studené řádně "u držky", a povíme si. Nemá to rád žádný motor (detaily rozebírat nebudu), ale některé jsou k uvedenému chování značně netolerantní. Netvrdím(!), že uvedená Sierra je špatná, protože jsem ji neviděl, ale 69 tis. Kč ????? -
72 tisic...moc neverim, knizku lze sehnat...Kazdopadne dobre zachazeni u sirky znamena, ze nepoznas jestli ma najeto 172 nebo 72. Moji jsem kupoval s 212 tisic, motor bez opotrebeni. Michalides ma ted na 4x4 jeste vic, neco kolem 300, ale DOHC jsem jeste nevidel tak rychle startovat jako to jeho. Neklepe, jezdi krasne. Prej tyhle motory vydrzi 500 tisic... -
« Re: TURBO 1.8 TD
Potřeboval jsem nějakou fotku, kde je vidět připojení turba. Já jsem totiž koupil sierru TD, ale s vymontovaným turbem a se záslepkama a předělaným sáním, takže když jsem sehnal turbo včetně armatur, tak jsem si nebyl 100% jistej, jestli mám všechno a jestli to vůbec dám do hromady. Ale jak píšeš, je to jednoduchý.Já už jsem našel ve svém okolí jednoho človíčka, co mě nechal kouknout pod kapotu. Ale když jsem se doma kouknul na to svoje turbo, tak jak je ta hadička přímo na ulitě sání, tak tam mám v půlce "T" a teď nevím kam to zapojit. Nevíte někdo? -
« Re: sání DOHC
Taky by mne zajimalo jak pohrat jeste se sanim, jestli by slo nejak zvysit prurez, nebo nevim...mam tudiz doma Fiduv byvaly potkany motor, a koukali jsme, ze by slo vyvrtat to na prumer 9,0 cm. Znamenalo by to zvyseni objemu motoru z 1998 na 2188, cili 2.2i DOHC:) uvidime co to udela. Ma nekdo napad jak predelat sani?? -
"-- skrytý --" 31.10.03 14:47
Juchuchu: Do p..., prispevek se miztratil. Tak jeste jednou.
Na sirku je 69t Kc dost. Zvlast pokud to je pouze standartni vybava. Ale jestli jsou problemova mista fakt bez koroze a kastle je nebourana, tak by se to snad dalo zkousnout (takovou kastli dneska sotva sezenes). Ono 10t Kc nahoru/dolu je stejne jen cena par nadrzi benzinu. Dalsi otazka je, zda-li se da v nasich zemich jen tak nejakymu caru papiru verit. Kazdej ma prece nekde nejakyho znamyho... (promin, ale 72t km je za 11 let fakt neuveritelne). Nakonec rozhodnuti je stejne na tobe, motoru bych se nebal, na nej ani 200t km neni moc. -
pokud má opravdu jen 72 tis., tak bych neváhal, ta moje sirka 12/92 má najeto již 326 tis. a co se týká laku a koroze, tak je v perfektním stavu, řekl bych, že při 72 tis. je tak akorát zajetá - ikdyž je to neuvěřitelné (pouze 72 tis.), kdo je současným majitelem (důchodce nebo sváteční řidič)? -
« nová sierra
Dostal jsem nabídku koupit sierru 2.oI DOHC 5 ti dvířko r.v. 92. Je celá ve stříbrný metalíze, netknutá korozí ani nárazem, s velice slušným interiérem. Okna v el, centrál, šíbr servis Ford a má najeto - 72 000 km zdokladovaných servisní knížkou Byla koupená nově v ČR! Je cena 69 000 rozumná?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!