Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: All: kdo máte doma poškozenou lambdu?
Mam doma zamrzlou sondu z DOHC,zkusim to zmerit,ale pokud vim,tak jsou tam 4 draty,cernej je signal,dva sedy vyhrivani a bilej napajeni.A kostru by to melo brat pres teleso z vejfuku,doporucujou na zavit vodivou a zaruvzdornou vazelinu,pravdepodobne medenou,aspon ja ji tam dal a no problem. -
« Re: Osvetleni budiku --> do modra
Posket: Sice je to piplačka ale já interier do modra předělávám až to bude hotoví vyfotim. Pač sraz je moc moc daleko :o))). Teď jsem volal k nám do elektra a modré diody dělají rozptylové a s čočkou. Takže nic upravovat nemusím. Chtěl jsem zachovat u palubky červené pole rezervy a maxima otáčkoměru. Takže tam dám bílé diody s opravdu bílým světlem. je prý sice trošilinku namodralé. Ale zase to tolik nevadí. Jsem na to sám zvědav. Už se těšim až se do toho vrhnu. Kabeláž je připravená jen zapojit diody a odpory. -
« Za kolik?
Mám takovéhoto mazla : Sierra 2.0 Efi, r.v. 91, sedan, zelená metalíza, šíbr, centrál na DO, rádio Panasonic na CD, kožený stavitelný volant, naprosto bezva stav a bez koroze!! Je to dovezene z NDR před půl rokem a je tam naprosto legálně u nás udělaná přestavba čili auto po našich silnicích neničené. Poraďte co to má mít za cenu? Byl bych spokojen s nějakými 50.000,- Co vy na to odborníci?? -
« Osvetleni budiku --> do modra
2Fido and all> Taky jsem o tom uz dlouho uvazoval. Prave ze mi tam vadilo to ze cervene pole nejsou cervene. TAky mi prijde ze to hodne sviti. Chtel jsem to udelat asi tak jak maji Passaty ci Golfy. I kdybych tohle vyresil tak to chce modre osviti cely interier, vcetne vsech tlacitek apod. Myslim ze to by byla tak slozita prace ze za to ani nestoji. Kdyby jste nekdo vedeli jak nejednoduseji to udelat rad se pripojim. -
« Re: Diagnostika DOHC - studené rozjezdy
A ještě jednou ukostření, tentokrát na pkod: tebe jsem chtěl taky poprosit, kdyby ses mohl znovu kouknout pod auto a PŘESNĚ mi říct odkud a kam vede ten ukostřovací pásek, o němž jsi psal na konci týdne. Já jsem cosi přes víkend vymyslel (viz níže) ale nenašel jsem již žádné stopy po poůvodním uzmenění. -
« All: kdo máte doma poškozenou lambdu?
Nebylo by od věci ověřit následující: na zničené lambdě proměřit Ohmmmetrem(žárovkou, čímkoliv), zda kostra lambdy je opravdu vodivě spojena s vodičem, který ústí v pravé horní zdířce konektrou lambdy (v motorovém prostoru za ABS, čtyřpinový konektor) při pohledu do tohoto konektru.
Předem díky, pomohlo by to ověřit problém, který tady s prochym a kratasem (popř. dalšími) řešíme.
prochy: ten způsob uzemnění lambdy(jak jsi popsal ty) je fakt dost "nestandartní" a m ožná vyjde nakonec nastajeno s mou dřívější myšlenkou propojení piunu 49 se zemí. Nevadí, chci to takto ověřit, hlavně, když to bude účinné.
kratas: pokud ti ŘJ hlásí stejnou závadu jako u mě, s jakou spotřebou jezdíš? Já míval dlouhodobě 7.5 až 8,0, teď mi to vylítlo až kousek nad 9 (fuj, až se stydím). -
« Re: Diagnostika DOHC - studené rozjezdy
Procvhy: tak přesně na toto jsem se tě potřeboval o víkendu zeptat: jak přesně máš to ukostření lambdy udělaný. Teď už to čtu. To víš, že to nebudeš mít originál, nic takového tam nebylo. Já si zatím jen propojil - obnovil ukostření předvodovka-výfuk(parohy). A na tu lasmbdu jsem pomýšlel ale raději jsem cvhtěl vědět, jak to máš ty. Fakt je, že to ukostření výfuk(parohy)-lambda nemám a budu ho tedy muset udělat jako ty. -
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!