Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  13:18

« Re: All: kdo máte doma poškozenou lambdu?

Jo,mam to napichnuty pres vypinac,aby se to dalo pripadne v noci vypnout a nerusilo blikani,jinak kdyz je to studeny,tak to leze az k horni cerveny,tj. 1V,totez i pri akceleraci,pri brzdeni motorem to pada dolu,tak na 0,3,volnobeh a ustalena rychlost blika odspoda doprostred.Ale jako ekonomer se to zase moc brat neda,na tyhle ucely by vakuomer,nebo palubak byly lepsi.Nevite nekdo nahodou o nejakym funkcnim starsim kousku za rozumny penize,do sirek,nebo skorpiku se snad palubak daval. Teda do nekterych.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  13:02

« Re: stírání zadního okna

kostey: ten kombík měl na zadním skle kapky deště nebo stříkající vodu od zadních kol? Mám taky kombíka a pokud jedeš, tak ti na sklo "nenaprší". Ale když jsem neměl vzadu zástěrky, nestačil jsem stírat svinčik ze silnice od zadních kol..
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 04.11.03  13:01

« Re: stírání zadního okna

jo, pokud je auto tvarovano dobre tak na zadni sklo "neprsi". Lepe receno netahne. Vetsina bordelu na zadnim skle je zajizdy totiz od turbulenci za vozem. Kdo ma kridlo tak asi zna ciste a spinave oblasti.
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 04.11.03  12:51

« stírání zadního okna

víte co jsem si uvědomil? že hatchback jr docela dobrá věc... Nedávno jsem jel po okresce a pršelo... Přiblížil jsem se k sieře-combi a jel jsem za ní. On měl zaplej stěrač na zadnim okně a jen tak tak se mu to stíhalo stírat a já? já jsem měl zadní sklo uplně čisté, jako by vůbec nepršelo. akorát při zastavení se smočilo, tak jsem zase jednou ho nechat setřít stěračem a zase dlouho ani kapka. Je to fakt, že hatchbackum při dešti neprší na zadní sklo?
    (samozřejmě že záleží na intenzitě deště a směru větru). Máte stim nějaké zkučenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  12:45

samozřejmě jsem chtěl říci: ...mimo jistotu o stavu...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  12:44

futura: dobrá signalizace. Takže ty to máš trvala zapojené a mimo jistotu a stavu lambdy vidíš, kdy ŘJ obohatí, kdy ochudí? To není špatný nápad!
    prochy: nevím, jestli jsi koukal na odkaz od futury. Já jsem to pročet a především ze sekce Pitva LambdaSondy ([odkaz] je jasná, že "minus pol" MUSÍ být spojen s fungující kostrou. Souhlasíš?
    A to měřidlo v sekci Urob si sám má taky něco do sebe - viz 1. odst.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  11:59

« Re: teplota

stalo se to bez varovani, jako ostatne vetsina zavad ktere provazeji muj zivot s fordem. a je pravda ze se hybalo s elektrikou pri oprave a kostra je svinstvo, ktere me cas od casu trapi. ale u tohot me to nenapadlo
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  11:41

Jo,je to kalibrovany asi od 0,1V do 1,V, mam to na 10ti diodach,je docela hezky videt,jak je v ruznych rezimech smes bohata,nebo chuda,neco podobnyho v profi provedeni prodava na ostrovech Burton za tezky libry. Teda ja si to nedelal,jen jsem koupil matros,praci provedli lidi,ktery o tom vedi vic,jak ja. Proto jsem taky prisel na to,ze ta sonda z toho DOHC je zamrzla,davala konstantni napeti 0,3V a to jen kdyz mela dobrou naladu,jinak jsem ji nedostal nad 0,2V.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  11:30

futura hm, dobré počtení. K indikátoru jsem se zatím "nedočetl". To bude spešl "měřič" napětí, které ti leze z lambdy?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  11:19

« Re: sierra 2.0 i ghia

je to OHC, spotřeba 11l, za ty svíčky dík mrknu na ně. Ještě mě napad regulátor podtlaku paliva, za starýho to uplně při zahřátí chcíplo a musel jsem to nechat 5 minut odpočinout a pak to zase jelo, po výměně za jiný (starý) to nechcípá, ale dělá to toto. Prý tam není stoprocentní tlak paliva, ale po pár cukancech se to pak rozjede.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  11:19

« Re: Reklama Globus + včerejší klip v TeleTele

Docela mě štve že jsem to tele tele nevyděl :o))).
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 04.11.03  11:16

« Re: teplota

a nema to souvislost s nabijenim baterie?? Pridas plyn, altik doda prod a na spatne kostre mas hned nejake napeti ktere ti pokazi teplotu. Jo a jeste me napada ze uvnitr tachometru je cast obvodu spolecna pro otackomer i teplomer. Vzadu je dost divnej konektor tak s nim pohni, jestli to numuze byt ono. Predpokladam ze se zavada vyskytla z niceho nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  10:56

docela sranda. Mě vůbec nenaštvali. Ono si nelze nevšimnout, že jaksi zvýšené procento sociálně slabších barevných občanů přesedlalo ze Žigulů do Sierr (převážně combi). Ti sociálně obratnější pak mají pravé MB..... Mimochodem ta reklama na Globus s vlasatým plešatým polocikánem je o dost horší - majitélé Sierr jsou holt vnímáni jako jakési sociální bahno společnosti :o). Tak se nerozčilujme a smiřme se s tím - je to sranda.....
  • 00 Reagovat !

foto

04.11.03  10:35

« teplota

zdravim vsechny.opet se mi projevila nová odchylka od standardu. ukazatel teploty ukazuje normalne,alespon to tak vypada, pokud auto stojí. v momentě kdy pridam plyn(i na volnobeh) tak teplota klesne na minimum.okamzite.je to DOHC.nevite nekdo co to znamena?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  10:01

« Re: Hydroštely DOHC

Tak se to ťukání opravilo samo, jako koneckonců většina věcí na mém zanedbaném autě :o). O víkendu jsem to projel po dálnici - pár set km a najednou to přestalo. Teď už si i po nastartování jenom ševelí.........
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  09:44

Mrzi me,ze jsem ti moc nepomohl,ale mrkni na [odkaz] tam je o sondach mooc pekny povidani,ten indikator funkce mam a je to spickova vec,fakt to ukaze,jestli sonda maka spravne.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  08:24

futura: hm, tak ti dík, i když to je takový nejednoznačný výsledek. Doufám, že ta druhá nebyla funkční, ono je nebezpečí měřit ohmmmetrem vstup a výstup.
    Stejně se domnívám, že by to mělo být uzmeněný, už z popisu prochyho, který má u ŘJ na 49 0V, při odopojení ukostření lambdy to ale vyskočí na asi 4V (říkám to dobře prochy?).
    Takže už nebudu čekat a přidělám kostru na tělo lambdy. Ta spotřeba už mě štve :-( Ale jestli odepíšu lambdu.....tak mě najdete na webu v inzerci: "koupím levně fukční lambdu"
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  07:55

Tak jsem meril sondu,podotykam,ze jsem na elektriku dost levej,takze vysledky berte s rezervou. Ta zamrzla o ktery to vim tutove reagovala na kostru zavitu proti sedivymu vodici takovym podivnym zpusobem,ze kteryho jsem nebyl moudrej,nejdriv tam jakysi naznak propojeni byl,potom to uz ukazovalo 1,jako u ostatnich. Pucil jsem si jeste jednu sondu,u ni nevim,v jakym je stavu,predpokladam,ze nic moc,u ni jsem nenameril na zadnym dratu proti zavitu vubec nic. Meril jsem ohmetrem,jeden fous na zavit sondy,druhej na drat,abyste vedeli,jak jsem se k vysledku dopracoval a jestli pouzil odpovidajici metodu.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  07:45

« Re: sierra 2.0 i ghia

Já bych vsadil na podtlakový regulátor na rozdělovači. Je tam prožinka nebo jich je víc, teď přesně nevím a membrána. Podle mě je háji ta pružina. Proto se ti mění nastavení předstihu, hlavně když sešlápneš plyn. Tak bych to viděl.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  07:42

To reidents: Nevím zrovna, jak to napsat slušně, ale to, co říkal tvůj naštěstí už bývalý šéf mě pěkně nasralo! Kdyby předemnou řekl, že sierra je cikánský mercedes, neváhal bych, odmontoval 5. dveře a zamlátil bych do těma dveřma do asfaltu. Jednak za ty blbý kecy a pak za rasismus, což naprosto nesnáším. Na druhou stranu je mi ho celkem líto, protože soudě podle toho v čem si vozí * má asi peněz dost a nemusí se v autech vrtat sám. Těžko potom může ke svýmu autu mít nějakej vztah jako my k sieře.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…